Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iggy 25

Zadzwonić do faceta czy zapomnieć???

Polecane posty

Gość Iggy 25
Zawsze możesz zagadać,co Ci szkodzi.

Gość kwiatuszek_77
juz nie chcę zagadywac- spotkalam go raz i wykręcil się nadmiarem pracy - to mial byc powód nie odpisywania na moje maile

Gość kwiatuszek_77
nabrałam trochę doświadczenia z facetami i teraz juz nie dam tak ze sobą pogrywać jeszcze mialam wątpliwości, myślałam, ze ten facet ma klasę, ale niestety pomyliłam się

Gość olac chama

Gość i wogóle o nim nie myśl

jak go spotkasz-zachowuj sie normalnie tj naturalnie-zadnych wymowek itp.bądz miła i tyle co tam u niego słychac itp mozesz dodac ze ostatnio masz strasznie duuuzo zajęć :) zeby nie pomyslał ze siedziałac i czekałaś na telefon. oczywiscie zawdzonic mozna ale tylko w wyjątkowym przypadku jezeli juz naprawdę nie mozna wytrzymać ..ale tylko po to by porozmawiać o byle czym-zadnych deklaracji i pytań co do związku,.najgorsze co mozna zrobić to męczyć faceta pytaniami \"chcesz ze mną byc? jak dalej rozwinie sie nasz związek??\" to jest absolutnie zakazane. mam doświadczenie wiem co mówię.Faceci nie lubią nudzących sie kobiet i tych które są natrętne nie martw sie tego kwiatu jest pół światu :)

a praca- to typowa wymówka -TYPOWA! jezeli ten facet zasłania sie praca..najlepiej przestac o nim mysleć. mój facet mimo ze pracuje do pozna-i mimo ze po pracy ledwo zyje i stoi na nogach zawsze do mnie przyjeżdza a nawet w trakcie dnia kiedy wiem ze jest zalatany zawsze znajduje czas by napisać mi sms ze mnie kocha. faceci to naprawdę proste stworzenia.

Gość zbytdobryzebygokochac
Praca to jest wymowka stara jak swiat, juz to nie raz przerabialem :), w koncu na 1 spotkanie jakos miala czas, a potem nagle przestala miec. Jakby byla tak zagoniona to by do mnie nie dzwonila w sobote ze ma wolne. Nie warto tracic glowy. Ja kiedys stracilem, gonilem za dziewczyna pol roku, zadne teksty typu nie mam czasu, odezwe sie, zdzwonimy sie nie robily na mnie wrazenia, bo sie uwzeielem doprowadzilo to do tego, ze po zakonczeniu znajomosci ciezko mi bylo o niej zapomniec, przez ta 1 dziewczyne stracilem kawalek zycia, uganialem sie za nia jak glupek, z innymi przestalem sie umawiac dla niej. Nie warto sie uganiac za 1 kobieta tyle tego po rownienie chodzi ;)