Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JARO-pl

Ciekawe czy uprawialiscie seks na studniówce?

Polecane posty

Gość JARO-pl

Jestem ciekaw.pytanie kieruje do chłopaków jak i dziewczyn.No bo mnie kreci tak czasem spodnic-pod nią pończoszki,stringusie majteczki i piekne buciki na obcasie,długie włosy do ramion,zapach,makijaz..Az chcioało by sie kochac.a i nawet palcóweczke zrobic a panna lodzika.Wiec odpiszcie na topik moj. www.imagecash.net/gallery.php?gid=42844&start=0

Ja na mojej studniówce, nie myślałem o seksie, z eszta wiecie, ja o seksie to w ogóle tylko myslę, no ale na studniówce byl przede wszystkim alkohol, to wszystkich bawilo, byly tez narkotyki, ale to bawilo tylko niektorych a zeby seks cos mi sie wydaje ze na studniowce nikt go nie uprawial a po, no coz..ja tam nie wiem ale napewno po wszyscy byli bardzo zmeczeni no ale moze i cos uprawiali, skad ja mam wiedziec

Gość nie byłem na studniówce

Gość za duzo sie american
pie naogladales skarbie :D

Gość tylko mi ciebie brak
nie bo , za zimno było

Gość Toż to było pijaństwo
Po studniówce to waliłem gorzałkę, a nie pannę, potem ciąg dalszy u kumpla na chacie, uwaliłem się i zasnąłem, obudziłem się i znowu dawaliśmy w palnik od rana :) a potem wsiadłem w samochód :( i nie pamiętam, jak dojechałem do domu, obudziłem się i wybiegłem na parking - stał wzorowo zaparkowany, boshe, dobrze, że to się tak skończyło... :-/

Po studniowce uprawialismy sex w czerwonej pandzie w lesie:)Wlasnie swiat budzil sie do zycia gdy przezywalam ooooooooorgazm :D:D:D:D

Gość lubie
kumpel miał chate wolną i nocowało u niego z 3 pary i wszystkie miały seks oczywiście nie wszystkie na raz, a szkoda mogło być interesujaco

Gość elektroniczny kod
ja osobiscie nie, ale wiem ze kolega z klasy zaciagnal panne to ubikacji,czy tez ona zaciagnela go do damskiej(to szczegol a ja na nie nie zwracam uwagi) no i tam dawajjjjj..:) slyszalam ze nie oni jedni w czasie tej studniowki kopulowali:)

Gość feliks589
odświeżam, bo temat na czasie- właśnie trwa sezon studniówkowy ;) ja swoją studniówkę mam za tydzień, więc na razie nie mogę napisać czy uprawiałem ;)

Gość nie bylam z
moim przystojnym kolega , mialam nowe buty ktore koszmarnie mnie otarly, tanczylismy tylko wolne kawalki bo ani on ani ja nie umielismy tanczyc szybkich, odprowadzil mnie do domu o 6 rano . A wczesniej cwiczylismy wolne kawalki po ciemku w moim domu...To byl naprawde wiek niewinnosci az sie lezka w oku kreci

Ja z byłym piętro wyżej niż był bal studniówkowy. Zrobiliśmy to na szybkiego,podtoczyłam sukienkę co zajęło mi trochę czasu bo zachciało się typowo balowej kreacji:O stare dzieje...już człowiek inaczej myśli

Gość krejzi men
w zeszlym roku na swoja studniowke zaprosila mnie moja dobra qmpela, jestem od niej pare lat starszy ale znamy sie dosc dobrze i dlugo i sie zawsze bardzo lubilismy. troche na niej popilismy i pod koniec kiedy polowy ludzi juz nie bylo ona bedac dosc mocno wstawiona wyciagnela mnie najpierw na korytarz a potem dwa pietra wyzej aby nas nikt nie widzial bo impreza byla na parterze, zaczelismy sie dotykac calowac a potem poszlismy do toalety, zdjalem jej sukienke i majtki byla bardzo napalona ale powiedziala ze nie cche sie pieprzyc tylko lizac wiec przez chyba godzine lizalem jej nazmiane cipke i tylek a ona zrobila mi 3 razy loda, jak jej lizalem obie dziurki to wyla z rozkoszy a po studniowce nie chciala sie juz do mnie przyznac, probowalem dzwonic, rozmawiac a jej jest chyba wstyd po tym co bylo

Gość KREJZI
....OWSZEM - DALISMY OGNIA NA STUDNOWCE

Gość a jakiej ty płci
?

Gość KREJZI
to bylo w latach 80 ...pod koniec juz balu..ok 3 nad ranem...wszyscy juz mieli dosyc -zmeczeni ..ale ja i on-on i ja czekalismy na te chwile ...na ten czas..szybko (po damiu sobie znaku) wyszlismy z Sali Gimnast. do Internatu pod Salą..do pokoju nauczyciela-opiekuna... momentalnie po zamknieciu tylko drzwi zrzucilismy z siebie balowe ciuchy..i sie zaczelo..dziki i niczym nie skrepowany SEX...bylo wszystko ...EEEECH TO BYLY CZASY!!

Gość feliks589
ja będę chciał dać mojej osobie towarzyszącej trochę rozkoszy, tylko nie wiem jak to rozegrać, bo przy toaletach kręci się cały czas ochroniarz. jak na waszych studniówkach ochroniarze reagowali na seks w ubikacji???

Gość no jak to co
przylaczali sie

Gość orenżada997
u mnie na studniówce taka orgia pijacka była, że nauczycielka od angielskiego i 4 uczennice w ciążę zaszły . . .

Gość sadcsffwvf
my moze nie na studniowce ale po,.... chlopak mnie odprowadzil pod brame ale wyszlismy do srodka na klatke schodowa...i jakos o 4 uprawialismy sex na schodach na klatce :)

Gość Soran
nie wiem

Gość margo456
a mnie na studniówce przeleciała mnie cała moja klasa. I, żeby było fajniej to w mojej klasie było 16 chłopaków i 3 dziewczyny.

Ja miałąm miły numerek zarówno na mojej studniówce jak i na stódniówce mojego chłopaka;) Bo wiadomo, że studniówka nie bzykana matura nie zdana;) A po co kusić los?;P A ochroniarze? Trzeba było wyczaić moment kiedy na chwile odeszli;)

Tak - zmoją (teraz) żoną (wtedy jeszcze dziewczyną). Ale łatwo było, bo na parterze mieliśmy szkołę a na piętrach internat. Ale żeby było ciekawiej, zrobiliśmy to w męskiej toalecie :)

Gość Mruffffka
Na studniówce jako takiej nie - ale zaraz po. Z moim menem miałam TO jeszcze przed sobą, wcześniej tylko jakiś lodzik się zdarzył, on był taki trochę zasadniczy... Ale prowokując go odpowiednio w tańcu szybko zmusiłam jego małego przyjaciela do osiągniecia wlaściwych rozmiarów, przyjaciółka z chłopakiem też mi pomogli w nakręceniu bo niechcący weszliśmy na nich podczas zwiedzania hotelu, gdy on nieźle już pracował tyłkiem między jej udami na stojąco... W każdym razie po imprezie odprowadzil mnie do domu skąd wszyscy wyjechali na narty i tam już wszelkie zasady zanikły :P Dość powiedzieć że kozaczki dał mi zdjąć po trzecim razie a nad ranem złamaliśmy oparcie fotela :P Czerwone majtki na maturze miałam w torebce - podarte i ospermione do niczego się nadawały. Ale zdałam prawie na maxa :)