Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksjhfuiewhbvi

Czy ktos wie jak sie robi LEWATYWE?????

Polecane posty

Gość ksjhfuiewhbvi

Gość ksjhfuiewhbvi
no nikt nie wie?dziwne:o

Gość kamila123
Normalnie masz taki woreczek i rurke w woreczku jest woda z mydłem i wsadzają ci tą rurke w odbyt i spuszczają ten płyn, a potem czekasz jest to bardzo nie przyjemne uczucie miała to robione przed porodem ochyda:):(:/:/

Gość ksjhfuiewhbvi
aha dzieki.....kamilo czy ty jestes moze z wielkopolski?

Gość kamila123
Jestem z Łodzi a Ty?? a czemu pytałaś o lewatywe??

Gość Ulana
Chcesz sama sobie zrobic? Moge ci napisac bo mialam juz niejedna ale to nie bedzie przyjemne na pewno. Mam nadzieje ze to nie jest jakas glupia metoda na odchudzanie czy co... Kupujesz normalnie w aptece- pytasz o wlewkę albo enemę (jakos tak...) za moich czasow to kosztowalo okolo 6 zl. Kobieta daje ci taki pojemniczek plastikowy z niby-wodą. Sama tego nie zrobisz, nie ma szans, mi pomagala mama. Poplakalam sie na poczatku ale bardziej ze strachu, bo wcale tak nie boli. Odkrecasz glowke i musisz ją wlozyc do odbytu, to chyba najmniej przyjemne (i to juz musi ktos zrobic, bo sama nie dasz rady), pozniej chodzi juz tylko o to, zeby wpompowac zawartosc do odbytu. Nie przejmuj sie ze calej butelki nie zuzyjesz, ona zaczyna sie zginac przy wlewaniu i nigdy perfekcyjnie jej nie wyproznisz. Potem juz tylko wyjmujesz czubek butelki i zaciskasz posladki. No i trzymasz taki scisniete tak dlugo jak sie da (ja raz wytrzymalam pol godziny) no a kiedy juz nie mozesz to kibelek i wiadomo. Zreszta jak kupisz eneme to tam jest ulotka i kilka pozycji ;)) w ktorej mozesz ja zrobic. Nic sie nie przejmuj, to nie takie straszne. Jestesmy kobietami i nie takie rzeczy wytrzymujemy. Trzymaj sie dzielnie!!! Pozdrawiam