Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DAFNIS

czy któraś z Was w ciąży w ogóle nie miała mdłości?

Polecane posty

Gość DAFNIS

nic a nic?ja się trochę dziwię-koniec 2 miesiąca.Wsumie to nie narzekam, lae może to jakiś sygnał do niepokoju?

Ja nie miałam absolutnie żadnych mdłości i innych uciążliwych objawów, no może troszkę w końcówce ciąży :-) Synek jak najbardziej zdrowy i radosny !! Pozdrawiam i życzę zdrówka Tobie i dzidzi :-)

Ja wymiotowałam strasznie, ale moja koleżanka (termin na wrzesień) zwymitowała jeden raz:) Takiej to dobrze. Ciesz się...

Gość DAFNIS
dzięki dziewczynki-moze odziedziczyłam to w genach- ani moja mama ani tesciowa nie miały mdłości.Tylko chciałam wiedzieć czy jeśli mnie to omija to nie jest to powód do wątpliwości:)

Gość japońska róża
moja bratowa jest w ciąży, 3 miesiąc. chyba tylko raz zrobilo jej się niedobrze, nie wymiotowała ani razu. i podobnie jak ty, ma wątpliwości, czy to normalne. ale lekarze jej mówią, że wszystko jest w jak najlepszym porządku. cieszcie się, a nie martwcie! :-)

Właśnie rozpoczął mi się 7 m-c a mdlości nie miałam ani razu, tylko bóle głowy tak między 8 a 13 tyg ciąży

ja tez nie miałam w ogole dolegliwosci, mdlosci itd... całą ciążę przeszłam rewelacyjnie:) zycze tego kazdej ciężarnej... 🖐️

Z pierwszym dzieckiem zero mdłości, z drugim jak narazie to samo. Ciesz się, że nie masz bo to podobno okropieństwo.

tez moge powiedziec, ze nie mam mdlosci, tym bardziej torsji :D Przez jakies 2-3 tygodnie czulam sie troche gorzej, tzn. miałam jakby kamien w brzuchu, jak zaczynalam byc glodna to czulam sie troche gorzej, ale terazprzeszlo i to i jest super... rano w ogole nie bylo zadnych problemow, gorsze samopoczucie mialam po poludniu...

Gość czarnao
ja nie mialam !:) za to mialam tysiac innych dolegliwosci w zamian:):)

Gość zaskoczonaxxx
ja nie mialam w ogole. ale za to bole brzucha nie do zniesienia.

Witajcie dziewczyny, Ja jestem w osmym miesiacu i wcale nie mialam mdlosci, zupelnie nie wiem co to znaczy, czego wszystkim zycze.

Ja jestem teraz prawie w 10 tyg. i nie mam mdłości, tylko więcej jem, ani razu nie wymiotowałam, częsciej boli mnie głowka, ale to da się znieść :) Fajnie jest bez mdłości i wymiotów :D

Gość mamkaaaaaaaaaaaaaaa
witam panie w ciąży i życzę szczęscia, Ja już dawno po porodzie(1,5 roku),musze powiedzieć że ja nie miałam żadnych objawów ciązy.czekaliśmy na dziecko sporo czsu ,więc jak zaszłam to praktycznie od pierwszego dnia ciąży wiedziałam ze będe mamą,i tylko moja swiadomosc mowila ze w ciazy n,nie odczuwalam zadnych buli,nie wymiotowala czulam sie fantastycznie,. jeszcze raz zycze zdrowych maluszkow.

Jestem mamą 3,5 miesięcznej Julki. Praktycznie dopóki nie poczułam ruchów małej to informacja o ciąży była dla mnie jakaś abstrakcyjna. Nawet jak mój gin robił USG to trudno było mi uwierzyć, że ta mała fasolka na ekranie to moje dziecko. Kilka razy, co prawda mnie lekko mdliło, ale ja zawsze na stresową sytuację, albo okres reagowałam wymiotami, więc w ciąży nawet było lepiej niż normalnie, bo nie wymiotowałam. Teraz znów wiem, co to mdłości w czasie okresu. Wierzcie mi, lepiej mieć w ciąży mdłości, bo mijają, niż tak jak ja w każdym okresie. Dla mnie ciąża była fajna, nawet astma mi minęła ( to normalne).

Ja też nie miałam żadnych mdłosci przez cały czas ( został mi mc do porodu). Nie zmieniły mi się upodobania smakowe, nie było potraw, które by mnie odrzucały, nie pojawiły się nowe zachciewajki. Ciesz się, że nie masz mdłości , bo z tego co słyszałam to jest nieraz mocno przechlapane. AAA- może to istotne- ani moja mama, ani siostra również nie miały w ciązy mdłosci- więc to pewnie genetyka robi też swoje. :)