Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuliuli

Smierdzace sandaly

Polecane posty

Gość kuliuli

jak pozbyc sie przykrego zapachy ze sportowych meskich sandalow? sa z gumy i mimo codziennego szorowania zapach wraca:( zapach pojawil sie pomimo dbania o higiene ja to czuje jako zapach wilgoci(smrod) da sie cos zrobic czy trzeba wywalic?

Gość DAFNIS
rozumiem,zxe zakładasz je na gołe stopy, nie na skarpety.Jesli tak to niestety sandałki sa z tworzywa,ktore nie wchłania potu

Gość ohydztwo
wspolczuje twojej dziewczynie takiego smierdzacego chłopa

Gość ohydztwo
w chwilach patriotycznego uniesienia wchodzę po pas w zbiornik z gnojówką w gospodarstwie rolnym Leopolda Miauczura i donośnym głosem domagam się mokrych pocałunków od wicepremiera Dorna :classic_cool:

Gość UKSUBS
Z namaszczeniem godnym parafianlnego ministranta podszywam się pod wszytko co się da ponieważ moja matka leczyła wykryty u mnie zespół ADHD za pomocą śmiedzącego sandała zgodnie z radami wiceministra Piechy :P

Gość ohydztwo
uważam , że pomaranczowy podszyw pod czarny nick to miernota , niestety.Albo pomecz sie , i wykombinuj cos na czarno , albo nie próbuj. Albo masturbuj sie analnie kabaczkiem.:DKto to wymyślił? Boskie jest:D:D

Gość kup sobie
w aptece specyfik o nazwie Pedipur. Po posmarowaniu stóp i włożeniu ich do buta smrodek znika z jednych i drugich. Niedrogi jest a skuteczny.

Gość Ale capi