Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oto szok jaki przeżyłam

MÓJ BRAT PRZYPROWADZIŁ DO DOMU SWOJĄ DZIEWCZYNĘ I...

Polecane posty

Gość oto szok jaki przeżyłam

okazało się, że jest nawet ładna, miła sympatyczna ale....ma popsute zęby: połamane i nadpsute jedynki, dalej jak widać nie lepiej...pytałam brata czy mu to nie przeszkadza, on mowi że nie, że ją kocha i ze ona bardzo boi sie dentysty, bo miała kiedyś pęknietą żuchwę, coś tam się krzywo zrosło i teraz boi sie wyrywania bo mysli ze znów jej pęknie...takie tam obawy jak widać miłość jest ślepa

ciesz sie razem z bratem, a jego dziewczyna moze w koncu odwazy sie isc do dentysty ;)

raczje nie, bo on widzi oczyma te zepstute zeby i ja kocha. slepa to jakby widzial cale. a jak facet nie ma zeba to co? kiedys hanka bakula mowila jak nie ma pelnego uzebienia skreslony. Boze, a pelne serce? no wlasnie ludzie to nie zeczy w markecie. caly biore:) ironicznie mowiac. zeby sie wyleczy, wstawi, jak sie nie da leczyc trza wyrwac i bedzie ta sama dziewczyna:) bo serce te samo:)

Gość truskafeczka
Co tam zęby ...... moja bratowa ma wszystkie zdrowe, ładne a głupia...! Chętnie wymieniłabym ją na bez zębów ale fjną.

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
to jest chyba aż niemożliwe....ciekawe czy z mydłem i wodą też miała kiedyś przykry incydent fuuuuuuuuuj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a mój brat
przyprowadził do domu swoją dziewczynę i się okazało, że laska ma rozbieżnego :D:D:D

A ja poznałam kochankę mojego byłego juz męża i: paskudna, płaska jak deska do prasowania, tylko 8 klas podstawowej a zęby - fuj!!! zepsute że aż z buzi jedzie.. i co jakoś mu to nie przeszkadzało, a ja atrakcyjna, ładna , zadbana , dwa fakultety 5 języków i ładne żęby i co?....... hi hi

Gość moja dziewczyna
Moja dziewczyna lekko kuleje na lewą nogę po wypadku samochodowym , pod kolanem ma szew długości ok. 15 cm i mnie to wcale nie przeszkadza , pomagam kobiecie i bardzo ją kocham :)

Gość ojacie
moja dziewczyna ---> no to gratuluje poswiecenia!!! moj facet ma pieprzyka na policzku i mimo tego tez z nim jestem. hahaha

No moj tez przyprowadzil....zapoznal ja z nami etc....a ona miala niezly brzuch bo juz byla w 7 m-c ciazy :| Juz wolalabym chyba zeza rozbieznego :D

Gość ullkaaaaa
to że ktoś kuleje bo miał wypadek a to że ktoś ma zepsute zęby bo boi się dentysty oraz pasty do zębów to dwie różne rzeczy zgadzam się z Hanką Bakułą - jak facet nie ma żeba z przodu to ŻEGNALSKI!!!!! Nie dość że obrzydzenie bierze patrząc na takie cos to nie rozumiem jak można tak się zaniedbać. Gdybym ja nie miała zęba z przodu to pierwsze co bym zrobiła to dentysta i wstawienie nowego!!

Zepsute zęby swiadczą o zaniedbaniu i nie dziwię się,że to mogło Cię autorko zszokować.W czasach,gdy dziewczyny niemal cuda wymyslają,aby jeszcze lepiej wyglądać,dziewczyna szczerbata na własne życzenie to raczej rzadkie.

Gość rzadkie i jakie wrażenie
gdy sie taką spotka ale serio: zęby można wstawić, zaplombować itp., skoro jest fajna, miła i sympatyczna to w czym problem? najważniejsze że bratu to nie przeszkadza a nawet jeśli to moze pod jego wplywem ona zrobi w buzi porządek mam koleżankę , ma 30 lat i .....protezę i nikomu to nie przeszkadza, stracila wcześnie zęby , bo miała słabiutkie i łata na łacie, w końcu nie było czego łatać i dziś ma "szufladkę", czy to ją wykresla ze społeczeństwa? pamiętam jak sie krępowała, poznała faceta, wstydziła się ale on powiedział, ż kocha ją a nie jej wygląd- są parą od 2lat i w sierpniu ślub

Protezka jest lepsza niż braki w uzębieniu. Dziewczyna brata powinna wziąć sie za siebie puki czas.