Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucerny

Moja byla dziewczyna nie daje mi spokoju .

Polecane posty

Gość Lucerny

Rozstalismy sie i jestesmy w zwiazkach ale czasami sie spotykamy i zawsze nasze spotkanie konczy sie seksem , ona to inicjuje . Za kazdym razem mowimy ze to ostani raz i nastepnym razem znowu mnie zmusza do stosunku . Nie potrafie jej odmowic :( . Swoja obecna dziewczyne kocham ale seks z nia mnie tak nie kreci , nie wiem co robic , byla mowi ze ma tak samo .

Gość trutu
jak cię nie kręci seks z dziewczyną to już nigdy nie będzie - zerwij z nią

Gość Lucerny
Napisalem ze nie az tak bardzo , ona ma mnostwo zahamowan ale jak poznalem jej rodzine to sie wcale nie dziwie , ojciec mowi jak ksiadz a matka ubiera sie i zschowuje jak zakonnica :O Poza tym nieszczesnym seksem to ona jest idealna no i ja kocham , jest dokladnym przeciwienstwem mojej bylej , bedzie w przyszlosci wspaniala zona i matka .

Gość Łajdak z Ciebie
Kochasz dziewczynę a bzykasz sie z byłą:-(( Prawdziwy z Ciebie materiał na partnera nie ma co..biedny nie potrafi odmówić. Wróć do tamtej a tą dziewczynę zostaw w spokoju, bo tylko ją krzywdzisz!

Gość załosny jestes
nie daje Ci spokoju,gwałci Cię może,co?

Gość Lucerny
Do bylej nie mam po co wracac , jak konczymy sie kochac to zaraz sie rozchodzimy , nie mamy nawet ze soba o czym rozmawiac . Obecna nic nie wie i sie nie dowie , poza tym z byla mysle to jakos zakonczyc .

ty wiesniaku, jak śmiesz tak traktowac obecną dziewczynę, zerwij z nią jak ci nie odpowiada seksualnie, bo po ślubie bedziesz ją zdradzał i skrzywdzisz skoro teraz to robisz. Poszukaj innej dziewczyny tak byc nie moze jak jest teraz, robisz źle:O

Gość Lucerny
Nie zerwe z nia bo ja przeciez kocham , z tamta uprawiam tylko seks , to jest malo istotne , nic do niej nie czuje .

Gość Łajdak z Ciebie
nie masz jaj gościu!! Straszny z ciebie mięczak!Ofiarę z siebie robisz do tego wszystkiego. Biedna to twoja dziewczyna..

Gość Łajdak z Ciebie
nie woesz co to miłość, gdybyś ją kochał to byś jej nie zdradzał

Gość Łajdak z Ciebie
ciekawe jak byś się czył gdyby ona cię zdradzała?A powinna to zrobić

Gość Lucerny
Zeby z kims uprawiac seks to nie trzeba go kochac , wystarczy erekcja .

ty głupi dupolcu, a jak bys sie czuł gdyby twoja obecna laska obciagała innemu facetowi i myslała sobie \"jeju, ale ja go nie kocham, kocham tylko mojego mezczyzne a tamtemu tylko obciągam\" jak bys sie czuł? DEBIL takich jak ty nie można inaczej nazwać. Jesteś SZMATA nie facet, co z ciebie za człowiek, brzydze sie toba:O:O:O

Gość Łajdak z Ciebie
męska ku*wa z ciebie, wystarczy ci erekcja...bez komentarza

mam nadzieje ze twoja dziewczyna ostro wali cie w boki, mysląc sobie, ze masz małego ogryzka zamiast penisa ale w zwiazku z tym ze cie kocha nie odejdzie od ciebie. a bzykac moze sie z innymi;)

Gość Lucerny
To juz by byla zdrada bo kobiety nie oddzielaja milosci od seksu a mezczyzni tak wiec w jej przypadku w gre wchodzilyby uczucia. Wtedy musialbym ja rzucic .

pierdzielisz głupoty wyprany ciemnogrodzianie, co ma płeć do patrzenia na seks, to nie zalezy od płci, ale do człowieka!!!!! kobieta też moze oddzielić seks od miłości i są mezczyźni dla kórych nie da sie tego oddzielic. bujaj swojego zużytego wora, takiej szmaty jak ty nie tknełabym kijem :O

Gość Łajdak z Ciebie
ja też, fuj, rzygać się chce

Gość nie no...
co za idiota normalnie słów brak, szkoda mi tylko tej dziewczyny:(

Gość Lucerny
Jakos nie bede plakal z tego powodu 🖐️

weź się ogarnij masz laske kochasz ją no i jednocześnie zdradzasz w dodatku ze swoją byłą. gratuluje dajesz wspaniały dowód miłości.

Gość Lucerny
Przeciez napisalem ze mam to zamiar skonczyc , w zyciu nie skrzywdzilbym swiadomie swojej dziewczyny ale ona sie nie dowie a ja potrzebuje czasu , to nie tak prosto .

zmierzasz to skończyć tak? to po co wogóle zaczynałeś ? tu nie chodzi o to jak długo to trwa tylko w jak wyjątkowy sposób okazujesz SZACUNEK swojej obecnej kobiecie

Słuchaj. Co do płci to też gówno prawda. Kobieta łączy uczucie z seksem? Uwierz mi, że nie! Jeżeli Tobie wystarczy erekcja, to nam wystarczy tylko tyle, by się nam mokro zrobiło i heja! i co? fajnie by ci było? tak jak pisali wyżej? ciebie kocha, a obciaga komus innemu, dobrze bys sie czul? zycze Ci, aby Twoja dzewczyna się o wszystkim dowiedziała :O

Gość ale bym się śmiała
jakby sie dowiedziała i kopnęła cie w dupe:D:D i oby się tak stało:P

Gość Lucerny
To moja byla to zaczela , przeciez napisalem , w sprawach erotycznych mam do niej slabosc , jest w tym mistrzynia .

Gość Noemii
cóz takiego ci robi ze jest mistrzynią?

Gość marna prowokacja
prowokejszyn...