Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucerny

Moja byla dziewczyna nie daje mi spokoju .

Polecane posty

ale dla Twojej obecnej kobiety jakiś gościu zza rogu tez będzie mistrzem. a ty gównem i co teraz? ale czekaj ona cie kocha, ale mistrzem jest facet zza rogu :P :O

Gość Lucerny
Wszystko o co ja poprosze plus to o co jej nie prosze .... po prostu cuda a ciagnie jak odkurzacz .

to co? jednek seks jest dla ciebie tak bardzo ważny czy jednak nie?bo jeżeli tak a twoja dziewczyna nie jest w tym najlepsza to nigdy nie będziesz jej wierny

Gość olenka....I
ojejku jakiś ty biedny, to wszystkoo wina byłej, ty nie jesteś winny nic a nic!jak masz słabość do niej to nigdy tego nie skończysz

Gość Łajdak z Ciebie
IWiecie co, lepiej nie piszmy już do tego gnoja, bo szkoda czasu. Ta szmata i tak sobie z tego nic nie robi bo nie jest zdolna do przemyśleń..wkońcu to erekcja prowadzi tego dupka przez życie. Kiedyś ktoś sie mu odpłaci, z pewnoscią i BARDZO DOBRZE

Gość Noemii
a twoja obecna laska nie robi ci loda?

Gość olenka....I
jak widać dla tego osobnika ważneijsze jest że tamta cytuje ciagnie jak odkurzacz niz dziewczyna która kocha,i o czym tu rozmawiac wogole

Gość Noemii
seks jest barzo wazny w związku dlatego wazne by oboje byli spełnieni - trzeba sie dobrać temperamentami.

Gość Lucerny
Nie dlatego , z tym odkurzaczem to taki zart , jestem o kilka lat starszy niz myslicie , mam juz studia skonczone ,prace , mieszkanie , ona nie lubi seksu ze wzgledu na swoje wychowanie , za kazdym razem ma potem wyrzuty sumienia ze oszukuje rodzicow i kochamy sie przed slubem , denerwuje mnie to .

Gość Noemii
rozumiem cię. A jak z tym lodem? uprawiacie seks oralny?

Gość Noemii
to na pewno musi byc wkurzające dla ciebie. co maja jej rodzice do tego ze uprawiacie seks. jakby to nie było dla ludzi:O nie podoba mi sie tylko to ze ją zdradzasz. powiesz jej o swoich oczekiwaniach w seksie. powiedz czego ci brakuje, swoje fantazje.

to ile ona ma lat że ma z tego powodu wyrzuty sumienia? a i jeszcze tak na marginesie, jak na faceta który zdradza swoją \"miłość\" to fajne żarty się ciebie trzymają. obym nigdy nie natrafiła na takiego gościa jak ty

To że denerwuje przed ślubem to bujda. skąd wiesz, że ją podniecasz? Gdybyś ją spełniał do końca to nigdy nie miała by wyrzutów sumienia. A jak seks jest z Tobą beznadziejny, to co się dziwisz, myśli sobie \"Kurde znów było beznadziejnie, mogłam tego nie robić\" ot co. :classic_cool:

Gość Lucerny
Nie uprawiamy seksu oralnego , ona nie chce , seks to dla niej zlo konieczne , to wina jej rodzicow .

Gość Noemii
a ty jej robiłes minetke? zrób jej to oszaleje ze przyjemnosci i na pewno zrobi ci lodzika;)

jak czytam coś takiego to co napisał ten niby facet to mi sie rzygac chce, nie masz jaj, z była sie bzykasz, zostaw swoją obecną dziewczynę bo nie zasługujesz na nią

Gość Noemii
a tak na marginesie to przemysl to bo miec oziebłą żonę to najgorsze co moze byc, bedziesz sie czuł tylko odepchnięty , a jesli masz fantazje i lubisz orala nie musisz z tego rezygnowac. ona nie chce? nie chce sie przekonac? wyslij ją na drzewo. :classic_cool:

Gość Noemii
własnie jak to jest u ciebie z oralem? czy kiedykolwiek wzieła do buzi? moze wzieła ale miałes niedomytego fiuta i ją zraziłes tym?

koleś się spodziewał słów współczucia i usprawiedliwienia,ale przykro mi tutaj tego raczej nie znajdziesz. powiedz swojej obecnej dziewczynie o wszystkim, jak naprawdę się tak kochacie i jesteście sobie przeznaczeni to zostaniecie razem a jeżeli nie to przynajmniej dasz jej prawo wyboru

Gość Noemii
ale seks jest ważny i jesli oni oboje mają inne zaopatrywania na niego to czarno im wróże...

Gość Lucerny
Jogurt waniliowy.>>>> wlasnie na to czekalem , na rady a nie na wyzwiska , mysle ze niestety nie masz racji , jak ja poznalem to pelno chlopcow prosilo ja do tanca ale kazdemu odmawiala , kryla sie za kolezankami itp. w ogole nigdzie nie chciala wychodzic i dalej nie chce , przyjaciol tez nie ma duzo a tych co ma to niezbyt chce sie z nimi spotykac , wszystkiego sie boi i wstydzi , najchetniej siedzialaby w domu , ona juz taka jest ale i tak nastapil juz spory postep bo ja sie nie poddaje .

Gość ohydny jestes
beznadzieja po prostu, nawet mi sie komentowac nie chce tego co odwalasz. zerwij z ta laska, bo nie zaslugujesz na nia draniu

Ale nie rozumiesz, że jak się jest z drugą osobą to nie ma zdrady? N.I.E M.A a przepraszam bardzo! jak się ludzie kochają! Chcą ze sobą być, szanują się! a nie z nia domek, rozmowy, przytulanie etc. a z byłą seks :O No chłopie coś z Tobą nie tak! Kiedyś myślałam, że można żyć w związku bez seksu. Też byłam z kimś kto mnie nie podiecał! Zdradziłam Go. myślałam: jest Ok. ale nie było! bo nie było miłości! bo jak się już kogoś zdradzi raz to wskazówka \"pik pik nie ma miłości, coś nie jest tak\" i nie ejstem już z nim dawno. teraz mam narzyczonego i ja sobie nie wyobrażaam zdradzić go. uprawiać seks z kimś tam, bo \"jest mistrzem\" lub \"robi minetke. jest bosko\" zrozum. związek to wszystko. miłość, szacunek. wierność. jak nie odpowiada Ci Ona jaka jest. to ją zostaw i szukaj inej ktora zapewni i wszystkie Twoje wymagania.

no tak niedługo napiszesz że ona wychodzi z domu tylko dzięki tobie.no niemoge dlaczego ona ci tego loda nie chce zrobić, przecież ty taki kochany jesteś!!! koleś zastanów się co ty wogóle piszesz bo do ciebi chyba nie dociera to co ty robisz

Gość Noemii
autor sie zmyl :classic_cool: