Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

r-u-d-i

Biogarden- co o tym sądzicie?

Polecane posty

Słyszałam o takich tabletkach Biogarden, ponoć zawierają cynk, skrzyp i te wszystkie najlepsze witaminy na włosy, cerę i paznokcie. Stosowała któraś z was? jaka cena? Jakie rezultaty?

Gość klaudiaaskolska
zajebiscie szkodzi napewno bo ma za duzo skrzypu w sobie.

Gość julittaa22
Ja własnie kupiłam sobie ten skrzyp bo czytałam o nim jak najlepsze opinie.Biore dopiero drugi dzien wiec nic nie moge powiedziec ale zobaczymy czy bedzie jakas roznica pod koniec opakowania ;))

Gość julittaa22
Aha zapomnialam dodac ze za 100 tabletek zaplacicie tylko 13,99zl wiec sadze ze cena jest przystepna.Bierze sie 2 tabletki dziennie czyli wystarcza az na 50 dni kuracji.

Gość inari1
Miałam tak miękkie paznokcie, że mogłam je zawinąć pod spód opuszki jeżeli wogóle były na tyle długie. Zadzierały mi się bez przerwy, mogłam je skracać odrywając końcówki jak kawałeczki nie wiem ... papieru, folii, okropnie słabiutkie i cieniutkie. Zaczęłam łykać skrzyp Biogardenu, a do tego używać odżywki do paznokci Nail tek. Właściwie bez wiary, że to cokolwiek pomoże i z myślą, że pewnie skończy się na sztucznych paznokciach jak mnie znów szlag trafi na te ogryzki. A tu szok, mam mocne paznokietki, nie zadzierają się, nie łamią, nie rozdwajają. Pierwszy raz od wielu lat różnych prób zrobienia czegoś z paznokciami udało mi się. Na mnie Biogarden i Nail tek podziałały. Biogarden nie drogi ale Nail tek już gorzej, chociaż ja kupowałam na allegro, więc zdecydowanie taniej niż u kosmetyczek.

Gość JA TEZ TO MAM
polecam bo jest boski