Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matiz

Kobietki czy lubicie jak faceci oglądają sie za wami na ulicy ?? ??

Polecane posty

Gość matiz

tak jak w temacie. Ciekawy jestem czy lubicie te spojżenia czy was denerwują napaleni faceci gapiący sie na was .

Gość nie interesuje mnie to

Gość ja lubię
ot, taka maleńka, kobieca próżność :)

A ja lubie jak mnie rozbieraja wzrokiem! I nawet mnie to podnieca,przyznam sie!:)

Gość matiz
to fajnie bo ja lubie właśnie tak patrzeć z porządaniem. I zastanawiam sie co wtedy myślicie :P

Mysle ze wszystkie kobiety to lubia! Tylko nie wszystkie maja odwage sie do tego przyznac!;)

Co czuje?Chyba to zalezy kto patrzy.... Ale taki zainteresowany wzrok to utwierdza mnie w przekonaniu ze jestem atrakcyjna kobieta!

Gość jak wyżej

Gość justaaaaaaaaasaa
wczesniej mi sie nawet to podobalo ale teraz jak mam faceta i widze takich facetow lampiących sie na mnie to az chce mi sie rzygac , ale serio,

Gość matiz
to najlepiej zostaw chłopaka :)

A juz najlepiej sie bawie gdy udaje ze nie dostrzegam tego pozerajacego mnie wzroku....niezla jazda...niby przypadkiem poprawiam wlosy...nieznacznie sie oblizuje...a faceta az skreca;);););)

Gość matiz
a zauważyłyście kiedyś jak mu coś rośnie między nogami kiedy sie na was patrzą ?? :)

Gość żałośnie jesteście
:o grzyb mu rośnie???:o

Gość matiz
a ja lubie kiedy dziewczyna wie że na nią patrze i sama na mnie spogląda, najleprzy moment jest kiedy patrzyma sobie w oczy i czekamy kto pierwszy sie speszy :))

Gość mimimimimimi
to zalezy kto i jak patrzy:):):) jezeli sa to jakies ukradkowe spojrzenia, to moga byc..Gorzej gdy osobniki, ktore powinny miec jednak w sobie troche samokrytycyzmu, nie posiadaja go niestety i wyglaszaja zalosne hasla patrzac sie na dziewczyne, jakby chcieli ja rozebrac.... Porazka.....

Gość matiz
ja nigdy nic nie mówie tylko patrze :)

To musisz miec penetrujacy wzrok i piekne glebokie oczy....od tego sie zaczyna.....;););)

Gość matiz
niwiem jaki wzrok mam ale jak narazie to jeszcze w morde nigdy nie dostałem :P a tak na marginesie to jest naorawde super hehe mam czasem taką nadzieje że na spojeżeniach to sie nie skończy ...

jasne,ze tak:) dowartosciowuje to kazda kobiete i nie wierze jak ktoras powie,ze nie lubi...

ja lubię, ale tylko w Polsce, bo nasi panowie jak się na mnie patrzą, to widzę zachwyt w ich oczach. a teaz jestem w arabskim kraju i arabowie są nie okrzesani :O oni się po prostu gapią, tak że mi się gluglupio robi. i chyba o to im chdzi. a Polacy to prawdziwi dżentelmeni. robią to ukradkiem 😘

Ej matiz, ile ty masz lat, bo chyba do pełnoletności sporo ci brakuje! Wróć do piaskownicy babki robić! Śmieszą mnie topiki zakładane przez napalonych małolatów, zdemaskował cię styl wypowiedzi i błędy ortograficzne ... popracuj nad tym chłopczyku!