Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hania.H

Ciąża a okres ?

Polecane posty

Gość Hania.H

Witajcie moje miłe Panie, czy jest możliwym zajście w ciąże w wypadku gdy kochałam sie ze swoim chłopakiem w drugi dzien okresu, jednak nie skonczył we mnie ? (mam bardzo cieżkie i szybkie okresy (trzy góra cztery dni). Nurtuje mnie strasznie to pytanie, prosze o szybką odpowiedz. Pozdrawiam

Niie, skoro nie doszło do wytrysku, okres to krew, środowisko niesprzyjajace plemnikom, ale słyszałam o takim przypadku w pierdzym dniu okresu - ztymże, doszło do wytrysku.

Dzieki ale chciała bym usłyszec opinie wiekszej rzeszy internautów.

Gość Gracie Lou
A chcesz byc w ciazy czy nie? Jesli tak, to probujcie okolo owolucji. Jesli nie, to sie zabezpieczajcie. Tutaj na forum nikt ci nie wyliczy prawdopodobienstwa zajscia w ciaze. A mozliwe jest wszystko- takze zajscie w ciaze podczas okresu.

Gość to nie jest mozliwe..
Zajscie w ciaze jest mozliwy TYLKO w dni plodne. W dni nieplodne nikt nie zaszedl w ciaze. To, co mowia niektore kobiety, to brednie. Wstyd im sie przyznac, ze sie nie zabiezpieczaly w dni plodne, albo zabezpieczenie zawiodlo. Wolą sklamac i mowia, ze zaszly w dni nieplodne, bo tak jest lepiej dla nich i wine zrzucaja na cykl menstruacyjny.

Gość Gosiaaaaaaaaaa
Wszystko zależy od tego jakie masz cykle menstruacyjne, jeśli masz regularne i nie masz odstępstw od normy to podczas okresu nie powinnas zajśc w ciaz. okrtes oznacza obumarcie niezapłodnionej komórki jajowej. Innaczej nieco wygląda sprawa przy braniu tabbletek hormonalych, przy przerwaniu zazywania dosłownie wszystko się moze zdarzyć - owoulacja w każdym dniu i z obydwóch jajników.