Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietkaa23

jaki podklad do tlustej cerymoze byc drozszy

Polecane posty

Gość kobietkaa23

Czesc dziewczyny! Pytanie jak wyzej,nie wiem jaki podklad kupic-moze byc z wyzszej polki,zeby tylko byl dobry,matowal i kryl niedoskonalosci,prosze o rade!

Witaj koleżanko:). Ja mam tłustą cere z niedokonałościami typu : przebarwienia i itp. Używam podkładu : Lirene - matująco-wygładzajacego. Jest dla mnie niezastąpiony a kosztuje około 17 złotych. Jest go 30 mil, wiec trochę mało, ale innego sobie już nie wyobrażam, a przetestowałam wiele innych, nawet tych z górnej półki. Pozdrawiam.

Gość kobietkaa23
Witaj! Mowisz powaznie?To dziwne,17 zł i jest taki dobry?

Gość a_ja
loreal ideal balance,dla mnie bomba

Gość kobietkaa23
Kiedys uzywalam podkladow firmy Matis,ale sprawialy wrazenie maski,byly jednak dobrze kryjace(cena okolo 100 zł).Ostatnio skusilam sie na Loreal Infaillible(nadaje sie wg mnie do kosza,po godzinie cala sie swiece). Myślałam o podkladzie może Clinique? ps.Sprawdze tez ten Lirene,za ta cene warto

Poważnie.. tylko jest go 30 mililitrów.. wiec szybko się zużywa bo jest w tubce z atomizerem... wiec w ciągu miesiaca kupuje przynajmniej dwa opakowania. Jednak dla mnie bomba...maskuje i skora gładka i nie błyszczy sie jak psu jajaca;)) A dużo osób pyta co stosuje, bo nie ma efektu sztucznej maski jak to przy innych... :) Pozdarwiam.

Gość kobietkaa23
No przekonalas mnie,oby przy zderzeniu z moja cera tez sie spisywal ;) Dziekuję za radę.Również pozdrawiam!

[cześć a ja używam miss sporty \"So Matte\" do cery tłustej i mieszanej i jestem zadowolona, a kosztował ok10 złotych :D :classic_cool:

Gość kobietkaa23
Czesc! Kupilam podklad Lirene,ale zbyt ciemny,dzis poszlam kupic jasniejszy-i te zas byly za jasne.Chcialam tez kupic Manhattan pure matt,ale nigdzie ich nie ma :(

Gość ja ci polecam Clinique
Stay True Makeup. Nie jest to efekt nie wiem jakiego matu, ale podkład jest super:) Bardzo ujednolica cerę, da się nałożyc cieniutka warstwę, nie widać go na twarzy, długo się trzyma, nie przyśpiesza przetłuszczania twarzy. Zaraz po nałożeniu skóra nie jest matowa, nie jest to podkłada pudrowy, wygląda bardzo naturalnie, maskuje pory, przebarwienia- dla mnie jest najlepszy.