Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss sporty

Żabojady wydymały moją ukochaną BRAZYLIE!!!

Polecane posty

Gość wujaszek Wania
Ce n'est pas la France! Ce sont des Noirs d'Afrique et d'ailleurs!!! Peut-etre, y-avait-il deux, ou trois Gaullois... Peut-etre c'est ça, la France d'aujourd'hui!

Gość Wczorajszy dzień był suuuuper
Wreszcie wygrały zespoły które na to zasłużyły a nie te które wytypowałi Wszystkowiedzący Panowie Znawcy w Studiu !!! :):):) Ps. Tylko czemu co niektórzy tam piepszący jak byli trenerami kadry to nie umieli poradzić sobie z tymi przepłacanymi gówniarzami z zespołu ?!!!! A TERAZ to Oni się tak na wszystkim znają ! Jedynie Piechniczek i śp.Górski mają prawo się wypowiadać !!!

Gość łojejku łojejku
a Gmoch to tak nudzi że zasnąć mozna:P Jak zacznie rysować na tablicy to mnie nerwy biorą😡

Gość Caballos asfaltos cygarros
Może zaproszą Edydzię -neurotyczkę do wspólnego śpiewania hymnu ! :D

Gość awe
kobietom nie wypada być wulgarną

A ja nie rozumiem dlaczego wszyscy sie ciesza, ze wygrywaja zespoly europejskie. NAwqet jak ktos sie pilka nie interesuje, mistrzostwa ma tam gdzie slonce nie dociera... i mowi, ze wszystko jedno kto wygra, bylebyl to zespol europejski... Ja jestem Polka ale jakiejs specjalnej wiezi z Europa nie czuje... Do UE tez sie nie pchalam :P I za Brazylie trzymalam i za Argentyne :)

i chuj z tym...mi to wszystko jedno kto wygral...ale show bylo dobre :classic_cool: choc troche mi Brazylijczykow zal....takimi pewniakami byli i ta pewnosc siebie ich zgubila:O ale coz Francja wygrala bo w tym meczu po prostu byla lepsza.......

czemu się tu dziwić to jest sport i wszystko jest możliwe,jaki byłby sens ogłądać mecz skoro wynik jest znany z góry,to nie PZPN

Ale jak ta Brazylia grała:( Zresztą od początku mundialu nie trafiła na żadna klasową drużynę, wygrywała wszystko, ale nie zachwycała. A tu nagle trafiła i koniec....... Genialny Ronaldihno jest potwornie zmęczony ligą, a Francuzi wczoraj grali jak nigdy na tym mundialu.

Gość mmmmmmm
Ronaldinho moglby Henry buty czyscic , Henry jak w lidze robi sztuczki to w polu karnym przeciwnika i jest gol , jak inni podaja pilke do Ronaldinho to on zamiast szybko odegrac zaczyna "czarowac" na srodku boiska i w tym czasie wszyscy przeciwnicy zdaza wrocic , duzo komentatorow zaczelo zwracac uwage ze on zaczal juz przesadzac , gra efektownie zamiast efektywnie , za Brazylia nie jestem bo niby z jakiego powodu , przeciez grali cienko , w meczu z Francja nie istnieli i to nie byl przypadek , byli po prostu slabsi .

Gość mmmmmmm
Bo na mundialu gra slabiej ale o ile on gra slabiej to o Ronaldinho nawet szkoda sie wypowiadac , najwiecej strat ze wszystkich podajacych przy podobnej liczbie prob , wczoraj to mi sie tylko jego opaska podobala :D,