Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss sporty

Żabojady wydymały moją ukochaną BRAZYLIE!!!

Polecane posty

Gość a ja myślę że
Sensimilla = tylko pomyśl logoicznie - gdyby rzecvzywiście byli lepsi graliby dalej w Mistrzostwach, a przecież już nie garja :P

Gość to proste...
własnie;)

Gość taka prawda
fanom Brazylii logika raczej nie dopisuje... to MIT, ktory jest ich motywem przewodnim:p

Coco dzięki. Co prawda kibicowałam Anglii, ale ciałko piękne, nie ma to tamto.:) Brazylia 😭😭😭

Do tej osoby, ktora sie tak dziwi... Chyba niewiele meczy w zyciu ogladalas skoro dyskwalifikujesz druzyne za wystep na jednym meczu :O W tych Mistrzostwach Brazylii juz nie ma, ale i tak jest druzyna lepsza od Francji- chociazby ze wzgledu na zawodnikow :O Hiszpania tez jest od niej lepsza.

Jestem zrozpaczona!!! Jak Francuzi mogli wygrac ten mecz!!! 😭 😭 😭

Gość to proste...
zaślepienie żółtym kolorem:P nie pozwala im dostrzegać faktów;)

zeszlam z tematu. dla pocieszenia oka ;););) i nie tylko ;) bo ten ladniejszy jak dla mnie :)

Gość piratka ble
ta bramka to był tylko głupi fart.i tyle.taki nie przewidziany błąd.

Gość to proste...
na tym polegaja MS ze ten jeden, czasami jedyny mecz jest decydujący:) gorsi odchadzą lepsi zostają:D

Gość taka prawda
ja tam ogladam wiele meczy i widziałam to juz od dawna, ze nie sa genialni tak jak wszyscy mowią... Nawet komentatorzy byli czesto tak pro Brazylia ze mowili caly czas z wielkiem podnieceniem:p No po prostu smiech:P

Gość a ja myślę że
Sensimilla - nie wiem do kogo to wyżej napisałaś, ale to nie ja ich dyskwalifikuję, to oni sami się zdyskwalifikowali :O:O:O - pomyśl logicznie i nie poisz już więcej tych swoich prawd oczywistych bo mi się niedobrze robi jak czytam wypowiedzi takich znawców tematu jak Ty :O:O:O:O

Gość taka prawda
Sensimilla --- a co zrobił RONALDO w tym meczu?:p Cos nieuwaznie oglądałas:p Tez symulował...

Coco trafiłaś w dziesiątkę :D:D Podolski jest przecudowny mniam mniam

Gość wolimy
najpierw żaloba po odpadnieciu NASZYCH a teraz drugi taki bolesny CIOOOSS !!!! to za duzo jak dla mnie

Gość piratka ble
ja sie całkowicie zgadzam z tym że brazylia ma lepszych zawodników niż francja.i jeszcze raz ta bramka to tylko FART.głupi ma szczęście...:O

Brazylijczycy pilke maja we krwi i u nich gra to jest z serca, to co im przychodzi latwo- bo cwicza to od malego- taka pozal sie boze Francja musi wyopracowywac z wielkim trudem. W tym meczu Brazylia byla jakby ociezala i zabraklo im polotu, Francja natomiast wykorzystala moment szcescia i strzelila bramke...Poza tym byla to bramka z rzutu wolnego- wiec nie byl to jakis wybitny wyczyn, poza tym wie3cej bramek nie bylo co tez o czyms swiadczy :O

Gość to proste...
ze strony Brazyli tez jakos nie było bramek to chyba o czyms znaczy:P:D

Gość fakir31
Dlaczego Brazylia zaczęła cokolwiek grac dopiero po bramce?A Ronaldo? Ten to niby nie improwizuje fauli? 2 razy mu sie to udało dziś!Francuzi obiegali ich dzisiaj,ci stali jak wmurowani.Nic dziwnego,że go home!Niesamowite! Oby tylko Niemcom sie nie powiodło i alles gut!

Ja mieszkam we Francji i teraz slysze za oknem wycie kibicow :o I znowu sie naslucham o tym jacy to Francuzi sa wspaniali :o:o:o

Gość a ja myślę że
hehehe, tylko, że o zwycięstwie decyduje zawsze, powtarzam zawsze ilość strzelonych goli....:O:O:O

Gość taka prawda
a myslisz ze we Francji to zaby jedzą na obiad i grają w weekendy? :p A gdzie te gwiazdy Brazylii, gdziez one sie podziały w tym meczu? Taktyka Francji była mistrzowska, taktyka Brazylii dosc przewidywalna:O

Gość piratka ble
dlatego też dla mnie Brazila moja kochana i tak jest mistrzem świata..i teraz będę z niecierpliwością czekać cztery lata na kolejny mundial i na to jak brazylijczycy zdepczą francje i nakopią im w rewanżu do dupy podwójnie!!

Gość no to pa
Trezeguet jest boski, mniam

Jeszcze nadzieja w Scolarim, ze cos wykrzesa z tych swoich co by dokopali Francji - za Brazylie 😭 Chociaz szczerze w to watpie po ostatnich popisach Portugalii, ktora tez fartem wygrywa :O Juz wole zeby wygrali Niemcy, niz druzyna, przez ktora moi odpadli 😠

Gość piratka ble
i błagam taktyka francuzów mistrzowska...:O bez przesady.a gdzie ci francuzi byli 4 lata temy jak brazylia wygrywała mundial?hm