Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss sporty

Żabojady wydymały moją ukochaną BRAZYLIE!!!

Polecane posty

Gość miss sporty
no to popelnie brazylijskie harakiri...sama juz nie wiem ale cos na pewno popelnie-zwlaszcza jak szwaby albo zabojady wygraja cale mistrzostwa

moderia - malo co sie nie poplakalam z wrazenia jak zobaczylam twoj okrzyk rozpaczy;) trudno. wlasnie slucham wywiad z pele,wstyd mu biedakowi ale sam przyznal,ze brazylijczycy dali dupy i popelnili duzo bledow.

Może w akcie zemsty wykasować wszystkie topiki o Francji :p Ależ rewelacja, w życiu bym się nie spodziewała. obstawiałam finał Brazylia-Niemcy.

Henry tro kawal ch * ja !!! Tutaj tez tych swoich gierek jak w meczu z Hiszpania probowal! Nie zawsze wygrywa lepszy - co wyszlo w tym meczu, zaby mialy szczescie :O

Gość miss sporty
masz racje Sensimilla -w tym mjeczu nie wygrali lepsi

Gość podszywac mały
Jebać Brazylie vive la france Deutshland uber alles Codziennie rano bolcuje reprezentacje brazylii specjalnie kupionym w piekarni mydłem toaletowym fa do czasu gdy triumfalnie parada równości przejdzie malowniczymi ulicami La Paz witając sie z czekającą na nich delegacją rządu z Kazimierze mMarcinkiewiczem na czele który z usmiechem na ustach obcałowywuje ich wszystkich a potem wszyscy razem skaczą na flaszeczkę płynu borygo by godnie uczcić rocznice smierci włodzimierza Illicza Lenina.

Gość bilaboing
szczęście sprzyja lepszym:) a tak na marginesie to trochę kiblowe że podniecamy się cudzymi sukcesami...i tylko dla tego że mamy jakies obkiekcje do innej nacji to na nich jedziemy....hehehehe....co nie zmienia faktu ,że Portugalia ma wygrać

Gość to proste...
chyba akurat w pilce liczą sie rowniez umiejetnosci!!! jakby Francja wygrala poprzez rzuty karne wtedy mozna by mowic ze mieli szczescie:P

Gość rasisci z was
LEPSZY WYGRAL i tyle :P

Wygrali. Ja zawsze byłam za Brazylią ale Brazylikczyzy dziś grali jak ostanie patałachy !! Co to miało być ?? Jeden chce podać i nie ma do kogo !! pod bramką Francuzów sami biali, dosrodkowanie ma być a tam żadnego napastnika żółtego (a nawet obrońcy - u nas to juz obroncy zaczeli strzelac). Brazylijczycy latali sobie w środku, jakoś tak nieskładnie :O porażka :O

Gość bilaboing
eee tam zaraz rasiści..jacy rasiści...POLACY po prostu

Nie mowie tylko o dziesiejszym meczu - ale o caloksztalcie- Brazylia jest lepsza druzyna i to co sie stalo jest szokiem! Francja byla tez slabsza od Hiszpanii!!!

Gość a ja myślę że
jak to dobrze, że Brazylia odpadła :) Francja mistrzem będzie, więc przegrali nie z byle kim :)

Gość rasisci z was
nie, Brazylia nie jest lepsza druzyna - dlatego przegrali. Przeciez to proste :>

Gość miss sporty
zwariuje zaraz!!!! 8 lat temu tez plakalam po meczu finalowym,teraz marzylam zeby Brazylia sie odegrala!!!!!! dlaczego sie nie udalo?????????? DLACZEGO?????????????????

Nie mowie, ze Brazylia grala zajebiscie ale napewno jest lepsza od tych patalachow. Do Francji jako narodu nie mam nic za to Brazylii kibicuje od lat- i generalnie to bardziej im kibicuje niz Polakom wiec wkurwien*ie wynosi 10 !!!!!:O

Gość a ja myślę że
Sensimilla = gdyby Brazylia była lepszym zespołem nie odpadłaby w taki sposób jak to zrobiła dziasiaj :O

Gość piratka ble
hm:O ja wciąz nie wiem co myśleć...Brazila kochana moja:(:( aż normalnie krzyknęłam z przerażenia jak zobaczyłam tę straszną bramkę zdobytą tylko i wyłącznie głupim fartem francuzów:O GŁUPIM FARTEM!!!! FRANCJA DO D...

Gość taka prawda
miss sporty - bo Brazylia jest gorsza! Ludzie, dali ciała, to było widac i tak jak mowili w studio - mieli slabych przeciwnikow a i tak grali MARNIE! FRANCJA MISTRZEM!:p

Gość fakir31
Sen się spełnił!!! Lepszego zakonczenia dnia nie mogło byc! Brazylia to nie Barcelona!!!

Dzis byla lepsza Francja- ale ogolnie Brazylia bije ja na leb na szyje :O odpadli z MS ale to nie zmienai faktu, ze sa lepsi od tych patalachow :O

Buuu... mój Kaka jedzie do domu, do tej swojej żony, zamiast zostać ze mną na Mundialu :( :( :( nie postarał się... Złoże papiery o rozwód :P

Gość a ja myślę że
na szczęście Cristiano Ronaldo jest Portugalczykiem a nie jakimś patałachem z Brazylii :O

Gość taka prawda
to czemu nie wygrali z tymi patałachami i kolejny raz z nimi przerąbali? To chyba PYTANIE RETORYCZNE:P

Gość DO coco chanel
DO coco chanel --> ten RONALDO to chyba raczej nie z Brazylii:-)