Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od wrzesnia inna ....

od wrzesnia inna ..... metamorfoza ..........kto chce sie przyłączyć ?

Polecane posty

Najpierw 8kg , ćwiczenia , opalam sie 2 godz dziennie , chce odzyskać pewność siebie.... zmienić wygląd i wnetrze ...... 2 miesiące to wstep do nowego życia .....

Gość jaka metamorfoza
we wrzesniu to trzeba bedzie płaszcze powoli ubierać bo zima bedzie szła a nie metamorfozy ci w głowie. Teraz jest lato i teraz masz sie opalać póki jest słońce a nie we wrześniu.

Gość jaka metamorfoza
no chyba że źle zrozumiałam i chcesz już od teraz sie zmieniać.

Już jestem opalona :p

Mam dosyć ciemną karnacje :D i słonko szybko mnie łapie ....... tylko te 8kg od kilku dni jestem na diecie i jest oki .... [chce wywołać ogromne zaskoczenie we wrzesniu :P ]

Gość ja z Tobą
:D:D:D a ile masz lat?

bardzo sie ciesze :D mam 18 lat [jeszcze nie skonczone:P] własnie teraz pojde do 3 klasy LO i mam dosyć siebie.... chce coś zminiic [jestem nudna inni tak myslą :( a ja nie umiem tego zmienic

niby nie jestem brzydka ale mam kompleksy i chcw sie z nich wyleczyć i odzyskać pewność siebie

Gość Lenatka
Jestes glupia jak but...

Gość Lenatka-a ty chamska

Gość Lenatka
Raczej obiektywna :P.

Gość Ja też ja tez
ja tez sie dolaczam

jutro z rana na rowerek , potem słonko ........ :D .....

Gość wesoła dwudziestka
Ja też chcę się przyłączyć! A na jakiej jesteś diecie Od września inna?

Nic specjalnego :) nie jem chleba , ziemniaków , makaronu , robie sobie sałatki warzywne z jogurtem naturalnym , dużo wody i oczywiscie 0 słodyczy , ciesze sie , ze nie mam problemów ze skórą :D 0 wypersków itp. jem 3-4 razy dziennie najpozniej o 17-18 i cwicze godzine dziennie od 19-20 mam nadzieje , ze do wrzesnia te 8 kg zrzuce bez problemu ale nie głoduje jem jakies chude mieso [piers z kurczaka] na sniadania najczesciej jajko , pomidorek sałata , jogurt kiedy mam ochote na cos słodkiego siegam po truskawki , czeresnie ... i to chyba wszystko

Gość OPENuppppp
Ja też się dołączam :classic_cool: Muszę zmienić swój image..... bo oblałam egzamin i 17 września mam poprawkę. Nakrzyczał na mnie profesor... wygłupilam się :( Wstyd mi przystąpić po raz 2... Też około 8 kg Pozbywam się łojotoku (tym razem musi się udać!) Farbuję włosy na blond (tylko co zrobić gdy mam ciemne? rozjaśniacz?) Nie opalam się, bo nie lubię. Trudno - będę wyglądała jak wamp :classic_cool::classic_cool: Podzielmy się pomysłami...

Gość Ja zamierzam zmienić fryzurę
ale nie kolor, bo nie farbuję - po co niszczyć włosy - wolę je inaczej obciąć. Może ciut inny makijaż, no i też parę kilo mniej.

z włosami to lepiej nie kombinować na własną reke :P lwoiej wydać te 80zł u fryzjera i być zdowoloną :D ja nie farbuje bo pozniej odrosty itd. ....mam wycieniowane i nic chyba nie da sie zrobić a i tak zapuszczam mam juz dosyć długie:D a wiecie jak naturalnie rozjasnic włosy ?

Gość a czemu dopiero od wrzesnia
przytyjesz przez te miesiace kolejne pare kilo :/ co za glupota jak juz sie masz brac za siebie to nie odkladaj nawet na jutro tylko zacznij juz DZIS!

Gość agaaai
hahahha.. a ty zacznij czytac co tu piszą!!!!!!!

Czy ja tak niejasno napisłam !!!:P jestem na diecie od tygodnia . A do wrzesnia musze sie zmienić .... juz teraz sie zmieniam .... a we wrzesniu bedzie efekt ... końcowy .....:D

Gość gthf
czy to przez program "chce byc piekna"?:/

Gość agaaai
heheh... no mozliwe :D moja kumpela zaczela przeprowadzac extremalne metamorfozy na swojej rodzince.. ciotkach, babkach, kuzynkach.. nie ma to jak wplyw TV

Gość pasztet zawze bedzie pasztetem

Gość agaaai
oj zdziwilbys/as sie.... wystarczy odpowiednio wloski sciac, ciuchy jakies modne, troche make upu i babka ze wsi wyglada jak miastowa;)

Gość racja to racja
mozna bez sklapela zrobic fajna babke ale jesli ma w sobie jakis powab, czar ..czy umiejetnie uwydatnione cechy zewnetrzne powoduja zmiane image i naprawde jesli ktos ma lekka nadwage to zrzucenie z 10 kg, scieniowanie wloskow ,ozywinie koloru wlosow, jakies dodatki duperele typu kolczyki modne wiosory, modne ciuszki lekki makijaz i juz dziewuszka niedo poznania :-) w ciagu 2 lat przez klopoty w domu bardzo sie zaniedbalam- przytylam mocno, przestalam sie ladnie ubierac, malowac, czesac modnie wlosy- zrobilam sie taka szara myszka:/- mala deprecha chyba mnie wtedy dopadla pol roku temu wyjechalam do szkoly - od tego czasu bardzo sie wyciszylam itp, i pstanowilam sie wziac za siebie-schudlam kolo 10 kg, wlosy mi znacznie urosly- zaczelam je rozpuszczac, spiac ladnie; odrazu wiekszosc ciuchow na mnie zaczelo wchodzic, ladnie sie opalilam, zaczelam podkreslac swoje atuty- duze piersi ktorych wczesniej zawsze sie wstydzilam , waska talia , zgrabne nozki a kiedy przyjechalam i spotkalam sie z moja kumpela -ona az zaniemowila, naprawde patrzyla sie na mnie jakby zobaczyla jakas zajebista laske ( tzn z taka zazdroscia:P) naprawde czulam sie zajebiscie szczegolnie ze teraz faececi tak sie na mnie gapia i ogladaja jakby mnie zaraz mieli zjesc:-) tego wam zycze ..sukcesow!! ale ostatn

Gość DDDD
Nio to sie cieszcie ze nie macie problemów z cera bo zewnetrznie wszystko by mogła zmienic bez problemu bo to wszystko zaelzy ode mnie a niestety skóry nie da sie =(( Nie chciałabym niczego innego jak miec ładna cere, nie mówie juz pieknej ale po prostu nie miec wyprysków =(( jestem szczyplutka blondyneczka i zazwyczaj chłopcy mówia ze bardzo ładną ale ten tradzik =(( buuu...

Gość agaaai
no a ja tak nie mam?? mam dokladnie taka sama sytuacje co ty... wszystko bosko.. tylko te syfy i przebarwienia... i ostatnio i tak dokonalam niemozliwego bo bedac gruboskorna udalo mi sie wkoncu czyms złuścić ta skore i moze wkoncu ta skorka spod spodu bedzie jasniejsza i wkoncu te przebarwienia mi zjasnieja!

Gość DDDD
Daj spokoj juz nie mam siy walczyc z tym gównem ( sorki za słowa ) ale naprawde to strasznie meczy psychicznie =(( zobaczymy ja teraz to wszytko opalam tylko boje sie ze po wakacjach bedzie bardzo zle z cera eh.... =((