Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze siebie

uderzyłam narzeczonego

Polecane posty

Gość nienawidze siebie
no a brat podobno nie wie co sie stało-podobno powiedział mu tylko ze sie "posprzeczalismy"ale darował sobie szczegóły,mam nadzieje ze to prawda

Gość nienawidze siebie
zegnam kochana dziekuje ze byłas ze mna !!!🌻

Gość chyba już przyjechał
to prawda,ja też spadam bo mnie sen naszedł.pa całusy dla wszystkich fajnych babek

Gość nienawidze siebie
pa i dziekuje!!!🌻odezwijcie sie czasem :)

Gość chyba już przyjechał

widzisz jak się wszystko fajnie skonczyło:) Wiesz...tak sobie myslę...takie wpadki czasem duzo dają...mozna się przekonać jak partner raguje w sytuacjach.. w ktorych naprawdę się człowiek nie popisze:D

Gość nienawidze siebie
obym sie juz wiecej nie "popisała"

Przez całe życie tego nie unikniesz....ale mozna nie powtarzać wpadek..i probować zmniejszać ich ciężara gatunkowy;/ Nie da się nie przeginac...ale mozna starać się opanowywać..wiem bo sama mam ten problem:/

Gość anty podszyw
możemy teraz wszyscy razem skoro dobrze się skonczyło oddać hołd adolfowi hitlerowi w ramach krzewienia przyjazni polsko mongolskiej

Gość mape
ciesze sie bardzo , ze wszystko dobrze sie skonczylo. nawet nie wyobrazasz sobie jak bardzo. usciskaj swojego ukochanego od dziewczyn z kafeterii . i nie zmarnuj tej szansy nigdy ...on cie kocha, a ty kochasz jego - to bylo latwe do zauwazenia w twoich postach. badzcie szczesliwi.

Gość mape
anty podszyw - nie rozumiem

Gość nienawidze siebie
no wybaczcie kochane ale nie pozdrowie go chyba od Was chyba lepiej zeby nie wiedział ze opowiedziałam to wszystko na kafeterii on sie smieje nawet z tego ze ja tu tyle czasu dziennie przesiaduje...ale chyba nie byłby zachwycony ze opowiedziałam to wszystko... zreszta po co mu mówic...to nasze babskie pogaduchy moze mu kiedys pokaze ten topic-choc w sumie po co przywoływac złe wspomnienia

Gość nienawidze siebie
ale mysle ze gdyby przeczytał to by zobaczył jak bardzo to przezywałam i jak bardzo go kocham...choc i bez tego wie:)

Gość zobaczycie
nienawidze siebie - fajnie,ze sie udalo. a swoja droga to moj tez glowa kreci jak dlugo mozna na kafe siedziec

Gość nienawidze siebie
...wiec chyba nie ma sensu:) jeju tak jak któras z Was powiedziała-emocje zaczna opadac ..i opadaja i zaczyna jakby ze mnie schodzic powietrze:) za chwile zostanie ze mnie pusty flaczek:)

Gość nienawidze siebie
wiec powoli juz sie zegnam i kłade sie obok mojego misia biednego...

Gość nienawidze siebie
nigdy sobie tego nie wybacze:( ale trzeba zyc dalej...

Gość nienawidze siebie
odezwijcie sie czasem kobietki naprawde jestescie super !!! dziekuje z całego serca ze byłyscie ze mna pozdrawiam,całuje mam nadzieje ze ten topic tak szybko nie "umrze"chetnie z Wami jeszcze pogadam...na bardziej radosne tematy:) dobrej nocy papapa

Gość mape
trzymaj sie - moj maz w pierwszej chwili - smial sie , ze tak sie zaangazowalam w czyjes sprawy. to wcale nie jest glupie. poza tym -jestes anonimowa, twoj mezczyzna tez - ale "spotkac sie" bylo fajnie. zycze wam duzo szczescia - a jezeli sie odezwiesz jeszcze , to bedzie fajnie.

Gość mape
a ciebie twoja zostawila??

O to dowód że ona jest chora \"nie miałam nawet powodu-alkohol i mała sprzeczka zupełnie bez powodu wystarczyła...uderzyłam go w twarz 2 razy nie wiem co we mnie wstapiło potem płakałam,przepraszałam..on miał wielki zal...ale potem znów cos mi odbiło...zaczełam mu rzucac jakies głupie teksty w koncu powiedziałam ze nie chce z nim byc i w ogóle...\"

Gość mape
nie posuwaj sie za daleko - oceniac kogos jest bardzo latwo. przyjzyj sie sobie - ale bardzo dokladnie.

oj przegapilam najsczesliwszy mment, spalam jak kamien ;) przeczytalam to dopiero teraz (ale wiedzialam ze bedzie dobrze, za dlugo Cie nie bylo :D ) ciesze sie i gratuluje takiej milosci, malo kto znalazl osobe ktora tak naprawde mocno kocha i z wzajemnoscia... duzo pieknych dni !

Gość trzymałam kciuki
najbardziej niezwykłe jest to ze zupełnie sie nie znamy a dzieki internetowi razem skupiłysmy sie nad tym samym problemem. Wspaniała jest ta technika:-)

Gość nienawidze siebie
witam kobietki:) dzis juz wstałam w lepszym nastroju:)choc i tak paskudnie sie czuje:( chłopak juz w pracy jest a ja mam teraz misje-nauczyc sie na egz:p (studiuje) przez to wszystko wyleciało mi z głowy!!! mam pare godzinek wiec biore sie ostro do nauki...posiedziałabym z Wami ale niestety-obowiazki wzywaja:(

Gość trzymałam kciuki
powodzenia nienawidzaca...brzydki nick, ja mam własnie studia za sobą od dwóch tygodni:-)Jestem wolna :-)ale bez pracy:-(, teraz wiec trzymam kciuki za twoje egzaminy.

Gość mape
a wiec - teraz kciuki za egzaminy . Fajnie dziewczyny, ze zajrzalyscie dzisiaj tutaj. pozdrawiam Was wszystkie

Gość trzymałam kciuki
mape pozdrawiam również, miło było sie "zbratać"