Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kropla beskidu

!!! A.C.N.E.F.A.N !!! - ktoś używał??? jakie efekty???

Polecane posty

Gość agula_pp
Ja używam narazie średnio ją oceniam bardziej polecam Acne-derm skuteczniejszy kosztuje około 20 zł.

Gość ssfs
Ja uzywalam. To najlepszy krem na wypryski jaki uzywala. Polecam z czystym sumieniem.

Gość ssfs
Efekty zauwazylam po kilku dniach.

Gość agula_pp
nie acne - derm nie jest na receptę,tak troszke wysusza ale nie tak że Ci skórka schodzi czy coś...poprostu nie jest w tym miejscu sucha,poza tym fajnie działa ja po niej miałam cerę czyściutką nawet jak coś wyskoczyło to góra dwa dni i sladu nie było.....po 3 tygodniach były widoczne efekty...

Gość agula_pp
ja po stosowaniu acne - derm postanowiłam spróbować acnefan i właśnie go używam,jak dla mnie jest mniej skuteczny,efekty sama nie wiem jak dlugo na nie czekać ale ja czekam dłużej niż po acne - derm:)

Gość ssfs
Ja mialam bardzo lekki tradzik. Na poczatku uzywalam go codziennie na noc i po domu - poprawa byla po ok 2-3 tyg - taka 100%. Teraz jak widze ze cos sie zaczyna dziac, to smaryje twarz na noc i rano jest ok.

Hej! Używałam zarówno acnedermu jak i acnefanu. Efekty na początku były fajne ale po 3-4 tygodniach moja skóra przyzwyczajała się i znów było nieciekawie na mojej twarzy. Teraz stosuję serię Siarkowa moc i znowu moja twarzyczka nieźle wygląda, ale to dopiero drugi tydzień stosowania. Zobaczymy co dalej...

aha to super! ja tez nie mam jakiegoś strasznego trądziku - dużo podskórnych małych grudek, czasem się zrobia jakies wieksze, ale strasznie wyciskam i nie mogę się powstrzymać :( mam nadzieję, że ta masc mi troszke pomoze ech.. fajnie pachnie tym olejkiem z drzewa herbacianego, tak intensywnie hehe przez to wydaje mi sie ze bedzie dzialalo heheh :P

ech już mam dośc stosowania tych wszystkich maści, myslalam o tabletkach anty , które pomogłybymi dodatkowo na cere :P moze ktoras z was dzieki nim pozbyla sie tego syfu??

Gość agula_pp
to już lepiej maść niż anty.może i pomoże ale kiedyś przestaniesz brać i może byc różnie...ja jak miałam problemy z cerą to brałam anty po paru opakowaniach cera nieco wyładniała a po odstawieniu niestety problemy wróciły..

Gość ssfs
Ja teaz jestem przeciwna tabsom na tradzik. Rozlegulujesz sobie gospodarke hormonalna i tyle.

no niby tak, ale one przynoszą szybciej efekty i nie koniecznie po odstawieniu problem wraca a to tylko + antykoncepcji, mam juz dosc stosowania tych masci mam nadzieje ze ten acnefan pomoze .

mam jeszcze jedno pytanko! jakbym poszla do ginekologa po tabletki anty to bedzie mnie badal? czy tylko wypyta o to kiedy miesiaczka itp.? bo ja panicznie boje sie badan i wstydze :(

Gość agula_pp
powinien Cię zbadać,zrobić badanie cytologiczne i no zadać standarodwe pytania,ale znając naszą służbę zdrowia to może Cię nie przebadać...

Gość Lilija-
Używałam, ale punktowo! Cudny! Wypryski ginęły po kilku smarowaniach (1,2 dni).polECAm

właśnie się posmarowałam 1 raz. mam nadzieję że podziała na te małe podskórne syfki :P piszcie dziewczyny swoje spostrzezenia!

Gość tez sie wyciskam
i tez mam ten kremik. Uzywam nieregularnie, bo po masakrze, do jakiej dochodzi u mnie prawei codziennie, smaruje twarz tylko rumiankiem i woda. Dlatego nie moge powiedziec o efekjtach, bo trzeba uzywac bez przerwy, przez jakis okres czasu. Ale jest raczej dobry. Po jednej nocy buzia juz wyglada lepiej. Tez mam zamiar uzywac go regularnie teraz.

do TEZ SIE WYCISKAM - wydaje mi się że przez to wyciskanie mamy wlasnie tych syfow coraz wiecej! chcemy to usunac a tylko przenosimy bakterie w inne miejsce, a jednak nie mozemy sie opanoiwac. to jest silniejsze ode mnie. nie moge zniesc mysli ze cos tam siedzi pod skora blee. jestem wlasnie po takiej masakrze :[ ech :/ posmarowalam tym kremikiem , mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej ! pozdrawiam

Gość tez sie wyciskam
no.. skad ja to znam... gdyby mnie tak nie ciagnelo do wyciskania, to mysle, ze ten krem by mi pomogl na grudki, zaskorniki itp. Kupilam go, bo jest bardzo polecany na stronie luskiewnika, gdzie odrzucane sa chemiczne i szkodliwe produkty. Ten wiec musi byc ok. mam nadzieje, ze Ci pomoze. Sobie tez tego zycze.

Gość do tez sie wyciskam
A teraz grzecznie napiszesz 100 razy: po linku bede dawac spacje albo enter":P

dzieki :) a wlasnie przeczytalam o maseczce z drozdzy. podobno wielu osobom sluzy - u mnie bylo odwrotnie!!! rozpuscilam drozdze w mleku i wypilam, a na drugi dzien wygladalam jak potwor!!! mnostwo podksornych bolących wulkanow, to nawet nie byly syfy tylko ropa ktorej sie nie dalo wycisnac, tak jakbym miala uczulenie! to bylo straszne , męczylam sie z 2 miesiace poki nie wyleczylam tego! po tym zaczelo mi wiecej syfow wyskakiwac ale dzis i tak nie jest ich tak duzo, glownie wlasnie podkorne male grudki. ile ja sie wtedy napłakałam, to bylo straszne. wiec ja odradzam! bo po drozdzach wszystko wychodzi na wierzch, taki wysyp, moze on trwac miesiacami! wole juz sie pomeczyc i kremem dluzej smarowac niz siedziec pol roku w domu! wiec odradzam :P

Gość do tez sie wyciskam
Link owszem dobry. Ale zle wklejony:P

ja uzywam ancefan.Mialam lekki tradzik. jestem przy 1 opakowniu i stwierdzam,ze jest swietny! (acnefan). POlecam:)