Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwatorkaa

polscy faceci maja brzydkie nogi

Polecane posty

Gość obserwatorkaa

ja nie wiem, lubie meskie nogi, teraz jak ciepło to zawsze patzre i widok ten mnie przeraża. faceci maja brzydkie nogi - krzywe, blade, chude jak patyki albo takie grube buły. nawet jak facet ogólnie przystojny to mało ktory ma naprawde fajne nogi.

ja mam zajebiste :) i wiesz co zgadzam sie z toba , ale popatrz na damskie nogi szczególnie na łydki , pulchne ,blade to to niekształtne z tymi kropkami po depilacji , zobacz na kobiece pięty poobdzierane , poranione

Gość tragedy
obserwatorka rany ale masz straszny problem :O....nie wiem co Ci doradzic w tak krew mrozacej sytuacji :O...

Gość obserwatorkaa
ale tu nie mowa o kobiecych nogach, które czesto tez pozostawiaja wiele do zyczenia. faceci nie dbaja o nogi - lubie jak facet ma zgrabne, długie, umiesnione lekko i opalone nogi. wiekszosć ma albo chude patole albo takie bulwy. dzis wbyłam na miescie i zaden z zaobserwowanych nie miał fajnych nóg - nawet jak facet był fajny to brzydkie nogi.

Gość wiecie co
juz dawno sie nad tym zastanaiwałem dlaczego tak wiele kobiet ma zmasaktowane nogi ? pełno bliz, ranek , siniaków . Do tego pięty przypatrzcie sie na kobiece pięty 9 na 10 kobiet ma pozdzierane , słonko wyszło a wy straszycie tymi bladymi nogami :(

Gość matida
wiesz co, mi sie wydaje, ze to dlatego , ze polscy mezczyzni za malo sportu uprawiaja. Tak, tak chlopacy, za malo sportu, siedzicie tylko przy tym swoim telewizorze czy kompie i piwsko chlejecie zamiast troche w pilke pograc lub na fitness pojsc!! ruszcie tylkiem!

Gość obserwatorkaa
to nie problem, ale wynik tego co zaobserwowałam. faceci wymagaja od kobiet ładnych nóg, a sami takich nie maja.

Gość trujesz i trujesz

Gość obserwatorkaa
faceci wy tez starszycie tymi chudymi przeszczepami.

Gość obserwatorkaa
tragedy jak ci nie pasuje to spadaj :) nie musisz czytac, widac masz wieksze problemy .

Gość matida
w ogole polscy faceci nie dbaja o siebie, maja brzydkie zeby, wlosy scinaj na "pale" bo pewnie nie chce im sie wlosow myc i ukladac....ech duzo tu mozna by bylo pisac...

Gość matida
i sikaja na stojaco...

Gość fałsz
to nieprawda że polscy faceci mają brzydkie nogi.... Mój facet ma bardzo zgrabne i taki jędrny tyłeczek brrr, tylko go schrupać.

łosz Ty okrutnico :)...bije od Ciebie gniew brzydkich nog facetow :D..uciekam zanim dostane jedna z takich giczalek ;)...

mam kolege co ma takie fajne mmmmmm zajebiste wrecz:):) opalone i biega i wogle zajebiste ale ona ma wogle zajebiste cialo. oj zaduzo tych zaje:P:P ale wieceie rozmarzylam sie mmmm..... chyba jedyna rada dla naszych panow zeby zaczeli jak on codziennie biegac:):) i chodzic czasem na solorium z sowjimi kobietami a nie tylko nazekac ze one sa blade:):)

Gość obserwatorkaa
ehh zeby opisac ich wszystkie niedoskonałości trzeba by było wydac książkę. ja lubie zgrabne nogi u facetów- jedne patrza na tyłek, klate, rece - ja na nogi. faceci mysla ze ładne nogi to domena kobieta - sami o swoje nie dbaja, traktuja to chyba jako "ciało" obce. okropne zółte paznokcie, czesto wyglądające jak pazur a fuuuuu

Gość obserwatorkaa
na dodatek jak im wchodzą paprochy od skarpet miedzy paznokcie to tak je zostawiaja :P

Gość obserwatorkaa
no tak myslałam ze tragedy to facet :)

Gość matida
no wlasnie jeszcze te pazury! na szczescie nie mam polaka.....

Gość obserwatorkaa
bo gdybys był kobieta to przyznałbys mi racje :)

Gość obserwatorkaa
a co do obdrapan i sinców - faceci ukrywaj aswoje nogi pod tona grubych często niedobranych kolorystycznie skarpet i trampków, dlatego sa cwani :) gdy zdarzy im sie ubrać sandały i krótkie spodnie cała okrutna prawda wychodzi na jaw

Gość autorko -
to z tobą jest coś nie tak. Jesteś po prostu fetyszystką męskich nóg. I niech zgadnę.. Pewnie jeszcze nie potrafisz się związać na dłużej z żadnym facetem, bo szukasz tzw. ideału. No to niestety muszę cię rozczarować, bo nie wróżę ci szczęśliwej przyszłości.

Gość V. B..
Rzeźbię nogi kremem celulit scuplture jak każdy normalny facet .

Gość obserwatorkaa
Najlepsze nogi mają pakistańce i inni ciapaci.

Gość doktorek gregorek
Dobrze ze polskie kobiety sa super, same modelki doslownie , hehe :D popatrz na siebie ;)