Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Edyttka

Jestem z nim 3 lata a on nie chce się deklarować

Polecane posty

Gość upupuuuuuuuuuuuuu
pawel boi sie konkurencji i dlatego chce dziewce

Gość upupuuuuuuuuuuuuu
po prostu boi sie konkurencji bo jak mozna nazywac kobiete szmata tylko dlatego ze byla kiedys w jakims zwiazku

Jak można takich ludzi przekonać do małżeństwa jak oni idą w zaparte. Nie i koniec nawet gdyby się waliło i paliło.

Poza tym jestem strasznie zazdrosny o byłych partnerów moich dziewczyn na tyle że uniemożliwia mi to stworzenie normalnego związku z używaną kobietą.

Nie można edyto/ty masz dwa wyjścia być szczęsliwą z kochaną osobą żyjąć bez ślubu albo odejść

kobieta to nie rzecz zeby pisac o niej \"uzywana\". czy Twoja dziweczyna tez bedzie \"uzywana\" prze Ciebie?

Gość no to będziesz do konca
samotny ot i cała filozofia. Ciesz sie wolnością i nie marnuj życia żadnej kobiecie, bo kto by wytrzymał z takim upierdliwym gościem. Po prostu jesteś zazdrosny i to zazdrością chorą. Nie zniósbyś czegoś co dla innych jest normalne i do zaakceptowania. Nie nadajesz się do związku z kobietą i to w żadnej postaci. Co ty w ogóle robisz na babskim forum? Srasz żółcią na cały babski ród ? Idź sobie poszukaj żony w zakonie, a najlpiej jak bedzie nosić tylko otwór na oczy i bedzie szła patrząc cały czas na chodnik.

Gość a wedlug
a wedlug ciebie okreslenie uzywnana tyczy sie kobiet??? facecie?

Gość moim zdaniem skromnym
Do Pawel 1982 - chyba juz prezentowales swoje poglady pod nickiem Neo albo Nero...:O

Zauważyłam że jak mężczyźni szukają na żony dziwicy to zazwyczaj też traktują je przedmiotowo, jako postać niższego gatunku i bez równouprawnienia i ty jesteś na to żywym przykładem. Powienieneś urodzić się Arabem i na pewno nie w Polsce. Na szczęście takie gatunki mężczyzn są na wymarciu w Polsce.

Gość a wedlug
tak tak pawelku szukaj 18sto latki ktora kopnie cie w tylek jak tylko skonczy 20 lat i zorientuje sie ze na swiecie sa jeszcze inni faceci

Gość ale ta 18stka
jak ja juz rozdziewiczysz tez juz bedzie uzywana :(

Gość Mam duże podejrzania że
ten cały Pawełek i osoba występujące pod nickiem: Też facet, to jedna i ta sama osoba.

buhahahah. Na jakim wymarciu, większość mężczyzn na żonę szuka dziewicy-tylko to jest temat tabu w mediach babskich seriaach pismach itp.

że nie. Prawie wszyscy moi znajomi którzy wzieli ślub mieli za sobą już inne związki i kontakty seksualne. Ja nie wiem na jakim ty świecie żyjesz. Chyba w jakiejś wsi zabitej dechami.

Gość Zdradź mi Pawełku tajemnicę
Czy jesteś prawiczkiem ?

no ok wypisuja glupoty tak samo jak ty tutaj .ale co z tego wynika? i tak zaden facet poznajac dziewczyne nie ucieka jak tylko okazuje sie ze nie jest dziewica

Gość No to z tego artykułu wynika
że dziwicy musicie sobie szukać w sród 16-latek bo większość traci dziewictwo w eieki 17-18 lat. Hahhahhhaaa... No co z tym Pawełkiem ? Jesteś prawiczkiem czy nie ?

ba ale nie traktuje związku poważnie. Pobawi się i szuka nowej jak mu się znudzi./