Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Edyttka

Jestem z nim 3 lata a on nie chce się deklarować

Polecane posty

Gość No to z tego artykułu wynika
a która 16 latka bedzie chciała się hajtać tak wcześnie ? Żadna.

zalezy od czlowieka.tobie to przesszkadz a innym nie.tylko pamietaj ze dziewczyna zawsze bedzie ciekawa jak to jest z kims innym

Gość Acha czyli facet
pobawi się z jedną, z drugą, z trzecią... jak ostatni kurwiarz, ale twardo szuka dziewicy. Naprawde jesteście śmieszni. Hahahahah... Ja nie wiem na co wy liczycie. Jesteś po prostu naiwnymi frajerami i tyle.

Uczestniczę w tego typu duskusjach...bo widzę jak bardzo kobiety żyją w świecie własnych fantazji, sen o mężczyznach w stosunku do których których mamy mnóstwo wymagań ale oni muszą akceptować je takie jakie są. Wizja z naszych polskich seriali. panom nie przeszkadzają cudze dzieci czy to że kobieta nie jest dziewicą.

Gość Lisa Rowe
Rzucilam okiem na kilak postow na puerwszej stornie i oczom nie wierze...W jakim Wy swiecie zyjecie? Ja nie chce wychodzic za maz i wrecz jeden moj zwiazek rozpadl sie przez to, ze moj byly mial na ten temat inne zdanie. jak zaczynasz z kims byc to powinniscie ludzie rozmawiac i wiedziec jakie ta druga osoba ma zapatrywanie na sprawe slubow itd. Moj obecny mezczyzna tak jak ja nie jest katolikiem, nie ma wiec miedzy nami nieporozumien w tej sprawie. O milosci nie decyduje jakis papierek i czary mary ksiedza- tylko to co macie w sercach. Wspolczuje Ci Edyttko bo smutne bedziesz miec zycie :O

Zapomniałem dodać że wybaczają każdą zdradzę i zawsze można wrócić do takiego mężczyzny...

Gość ja tam widzę że to ty
żyjesz w świecie fantazji

Gość do też facet
zaczynasz coś bredzić bez sensu. Coraz ciężej zrozumeić twoje pourywane wypowiedzi. Może naucz się pisać jaśniej. Ok ?

określenie kurwiarz, kurwa nie dotyczy facetów. Odpowiednikiemw stosunku do pana jest doświadczony lub obyty..

Gość to samo się tyczy ciebie facet
Kupa wymagań względem kobiety na czele z dziewictwem.

"określenie kurwiarz, kurwa nie dotyczy facetów. Odpowiednikiemw stosunku do pana jest doświadczony lub obyty.." Hahahahhahahhhahahahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhaa....!!!! Zaraz się posikam... Kuźwa nie mogę... Buhahahhahahhahahhah...

zbawicielu nie musisz uczestniczyc w tego typu dyskusjach tylko po to zeby nas biedne kobiety uswiadamiac. idz i zajmij sie czyms pozytecznym wyobraz sobie jak ciezkie mialbys zycie gdyby byly same dziewice.musialbys przed oltarz ciagnac zeby sobie pouzywac.

i tym oto fenomenalnym cytatem dnia zakończymy na dzisiaj dyskusję przynajmniej z moim udziałem. Dobrej nocy życzę wszystkim :)

Aktualnie nie szukam dziewicy mam 20 latek i raczej nie planuje ślubu na najbliższe lata..

Gość Lisa Rowe
Tez facet Zycie Ci zweryfikuje kilka spraw, miedzy innymi definicje "kurwiarza" i "dziwicy" :O Oj chcialabym Cie widziec za 5-7 lat :P

czyli dyskutowałam z 6 lat młodszym smarkaczem. Suuuper... Dobranoc

ło matko chlopina ma 20 lat!to ja tez spadam szkoda klawiature zuzywac

Gość a gdzie Pawełek
:D

Za kilka lat jak będę szukał żony to napewno będzie dziewicą. Póki co to się pobawię ze szmatami(jak nazywacie na tym forum wycieruchy)

Gość ej facet
powymieniamy sie pokemonami?

Gość ja widzialam
ciebie na kasie w biedronce

Gość Lisa Rowe
Oj jeszcze Ci te "szmaty" dadza ostro popalic :P Co do dziewicy to niewidoamo czy ona bedzie Ciebie chciala takiego...nieczystego czy jak to sie tam mowilo niegdys:O

Teraz to mógłbym poszukać takiej 26 leniej dziewki, jeszcze bym się czegoś nauczył

Gość ty
sie juz raczej niczego nie nauczysz betony tak maja :-P