Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Edyttka

Jestem z nim 3 lata a on nie chce się deklarować

Polecane posty

a co do długości to raczej dla kobiet nie ma znaczenia czy masz 17 czy 27 cm. To nie ma nic z dziewictwem wspólnego

Gość jak sobie pościelesz
Dobrze .... to tylko teoria albo jakieś głupie badania na 100 kobietach ... A poza tym my nie mówimy o puszczaniu .... bo jeżeli kobieta miała 3 mężczyzn , z którymi wiązało ją uczucie ( zresztą może być ardziej ochliwa i mogło być ich 10 , nieważne ) i kochala się z tymi mężczyznami to przecież się nie puszcza .... Puszcza się żona , kobieta w stałym związku ... Bo kochanie się ze swoim partnerem to nie puszczanie .... i Ty yś mógł tak z taką puszczalską bez ślubu żyć .... ? Pawle ... A fe ... Gdziesz Twoje zasady i dobre maniery ... ?

Gość Dla mężczyzny małżeństwo
to nic fajnego i większość po pewnym czasie to sobie uświadamia...

Hehh , i tu jesteś w błędzie bo 10 cm rożnicy ma akut\rat duże znaczenie :) No właśnie ... wyszło szydło z wora ... masz po prostu kompleks małego penisa .... boisz się że nie-dziewica ma porównanie i kiepsko wypadniesz , a taka rasowa dziewica - wpadnie w zachwyt jak zobaczy Twojego kabanoska .... No tak ... tak właśnie chyba jest ....Przyjmij wyrazy wspólczucia :o

Gość to zależy ile masz cierpliwośc
"niedawno czytałem że jak puszczała się przed ślubem to i po ślubie będzie łatwiej jej zdradzać" to że tak czytałeś to nie znaczy że to prawda. Każda kobieta jest inna i nie ma tu znaczenia czy jest dziewicą czy nie. Jedna może zdradzić męża, a inną by prędzej zeżarły wyrzuty sumienia. Nie ma co wrzucać wszystkich do jednego wora, bo to jest niesprawiedliwe oskarżenie.

Wmawiaj mi że mam małego jestem zadowolony ze swojego przyrodzenia. Poprostu nie chciałbym szmaty na żonę.

halo , halo . Tu nikt Cię nie wyzywa od ciot czy innych .... i Ty nie masz prawa tak pisac o Edytce ! Chyba ,że chcesz to możemy pojechać na ostro ... ????!!!!!

Edytko .... Nie zwracaj na niego uwagi .... to chory psychicznie pryszczaty onanista ... i tyle !

Gość drogi Pawełku
"Jak dawała dupy innym facetom to chyba edytka się puszczała. Mała kurewka." Ta wypowiedź jest dowodem na to że generalnie to nie masz szacunku do kobiet. Jeśli potrafisz nabluzgać obcej, nie mającej niz z tobą wspólnego kobiecie tzn. że nie masz klasy, jesteś prostakiem. Dlatego myślę że twoja przyszła wybranka prędzej czy później bedzie uciekać gdzie pieprz rośnie i to w podskokach.

No własnie ... i nie ważne czy będzie "puszczalską" czy " nie puszczalską ". ..

Gość to zależy ile masz cierpliwośc
Nie wyobrażam sobie żeby mój facet zwyzywał w ten sposób jakąkolwiek kobietę. Z tobą jest coś nie tak. Na miejscu jakiejkolwiekdziewczyny bałabym się być tobą. Jesteś chory psychicznie.

I jeżeli jeszcze czytasz .... : To z badań wynika , że właśnie faceci twojego pokroju , tzn. mający presję na dziewicę , później są stałymi bywalcami burdeli i wszelakich przybytków tego typu ... nie wyłaczając klubów i skwerów dla gei ... no bo z gejem to jak z dziewicą . Fuj ! Mają przy tym skłonności sado macho oraz typu : "Wąski do budy !"

Nie musisz mnie obrażać. Wystarczy mi że mój facet przy każdej kłótni od najgorszych z wyzywa. Poprawki nie potrzebuje.

\"No własnie ... i nie ważne czy będzie \"puszczalską\" czy \" nie puszczalską \". ..\" Jak nie wazne, dla mnie wazne z kim się żenię, Równie dobrze moożna powiedzieć że nie ważne czy chce się żenić czy nie wazne że jest z tobą,

Gość agata-------
pawle nie wypowiadaj sie juz wiecej bo sie kompromitujesz

Gość hahaha31
moj kumpel juz syfa od "dziewicy" zlapal ;P

Gość upupi
idz juz stad pawel bo dyskusje psujesz. tojest forum dla kobiet i chyba troche zabladziles. wlacz sobie jaks gre jak prawdziwy facet i pobaw sie w strzelanke.

Gość upupi
boszesz jacy wy pojebani jestescie.

Gość upupi
a chajtaj sie z dziweca , tylko ze ta dziewica po jakims czasie zacznie sie zastanawiac jak to by bylo z kims innym,tym bardziej ze na pewno bedzie to mloda dziewczyna.powodzenia

Gość to zależy ile masz cierpliwo
Twoja wypowiedź tylko potwierdza to co napisałam powyżej. Lepiej nie pisz nic więcej bo tylko się pogrążasz. Dla ciebie tak naprawde nie liczy się miłość. Masz przed oczami tylko rozłożone nogi dziewicy i nic więcej. To co sobą reprezentujesz to grubiaństwo, chamstwo, wielkie klapki na oczach i zaślepienie.

Gość upupuuuuuuuuuuuuu
pawel sio stad!!

Gość to zależy ile masz cierpliwosc
Jak nie potrafisz szanować kobiet z którymi tu dyskutujesz to jak ty bedziesz szanował w przyszłości swoją żonę. Gdzie znajdziesz kogoś kto wytrzyma twój ciężki charakter i brak tolerancji. Masz już 24 lata i dalej jesteś samotny. Zobaczymy co bedzie dalej.

nie nadal tylko od całkiem niedawna i nawet nie zdąrzyłem poczuć się samotny a wręcz cieszę się wolnością.