Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czereśnia

Czy sa czeresnie bez robali?

Polecane posty

Gość czereśnia

Czy jak jecie czereśnie to uważacie na robale? Ja strasznie lubię te owoce, ale obrzydzją mnie robczki? A Wy jak robicie, udajecie, że ich nie ma?

Nie jem czeresni....wlasnie z powodu robakow:O Moj kuzyn zawsze powtarza, ze czeresnie sa bardzo zdrowe i pozywne, bo maja nadzienie miesne...

Gość czereśnia
ktos mi mówił, że teraz pryskaja i nie ma robali, ale to nie prawda, sama sie przekonałam ;-(

Gość zawsze są
wiem na 10000%

Gość bleeeeeeee
niestraszcie mnie,ja obzeram sie czeresniami i nigdy robaka nie zauwazylam...nawet nie pomyslalam ze w czeresniach sa robale !!! a jak one wygladaja?

Gość w bordowych są
w późnych czerwonożółtych nie ma

Takie podluzne, biale....jak rozerwiesz czeresnie na pol, to sie wija...:O

Ja jak jem czeresnie to wpycham cala do buzi i tylko pestke wypluwam. NIgdy nie sprawdzam, bo bym sie nie najadla :P

Gość bleeeeeeee
o Boze !!!!!!!!!!!!!!!!!!juz nie jem czeresni...male biale co sie wija ???!!!!!!!!!! fuuuu a ja zawsze wkladam cala do buzi i pestke wypluwam i nawet bym nie pomyslala ze tam sa robale...dzieki wam juz nie jem czeresni!!!!!a to na nie cala zime czekalam :(:(:(:(:(

Ja wiem jakie sa... dlatego nie sprawdzam ;) A, ze czeresnie sa za dobre by ich nie jesc to... A w pestkach jest kwas pruski. A to ponoc niezdrowe :P

Gość bleeeeeeee
ale jestescie pewne ze sa w kazdych?i ze w ogole sa ? bo moja siostra otwiera zawsze i nigdy nie ma....a skad wy te czeresnie macie?!

Gość .lila24.
-----------> ksenofaryna pokarz lepiej zdjecie:D

Gość najgorzej
kiedy wlaza miedzy zeby i wija sie tam w poszukiwaniu ucieczki.. :(

blee---> NIe!! NIe w kazdych!! Ale ja wole nie sprawdzac ;) ksenofaryna---> Kiedys zarlam razem z pestkami ale mama krzyczala, ze kwas i takie tam... to teraz pluje na prawo i lewo :P

zdjecie niestrawionych pestek ---> prawie sie posikalam :D ale jak uslyszalam o wijacych robalach szukajacych ucieczki miedzy zebami to juz ze stolka spadlam!!! :D

Gość bleeeeeeee
ej teraz to sobie wymyslacie...ja co prawda nie sprawdzam ale na tyle kilogramow czeresni co zjadlam to choc jedna by mi ise w zebach wila a nie bylo zadnej!!! W CZERESNIACH NIE MA ROBAKOW

Gość najgorzej
no, strasznie mnie brzydza. A z tymi zebami to na faktach autentycznych, niestety :(

Gość budi
,,najgorzej,, przestan sobie wymyslac bo w to to juz nikt nie uwierzy :D

Gość .lila24.
nie pestek, nie, chodzi mi o zdjecie w kolarskim kasku:classic_cool: i jeszcze to jak cie czeska straz graniczna zwija za przemyt nieprzepisowej ilosci 4 l. spirytusu salicylowego:P

Gość najgorzej
ale ja prawde mowie, szczera prawde. A znalazlyscie kiedys robala w kukurydzy? ja jadlem kiedys taka gotowana i przelamalem ja na pol - wtedy wysunela sie ze srodka dluga, biala i rozgotowana larwa czegos_tam. obrzydliwy widok. :(

A ja kiedys kupilam nektarynke (to byla pierwsza i ostatnia w moim zyciu) ugryzlam a ze srodka wylazl wielki zielony robal.:O Te z czeresni to niech sie chowaja...

Gość budi
a tym bardziej nie w kukurydzy!!!moze kupilas na jakims brudnym bazarze i sobie weszla do srodka :D

KO :P daj juz spokoj tym biednym robalkom...stare powiedzenie mowi ze czeresnie zjadamy z zamknietymi oczkami;)