Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dt-dt

HIT!DIETA JOGURTOWA!!

Polecane posty

Gość dt-dt

Właśnie oglądałam na kablówce ciekawy program o diecie jogurtowej i wydaje mi się że jest super.Wprawdzie dość restrekcyjna ale jakie efekty a najważniejsze nie ma jo-jo!Już tłumacze na czym polega!Otóż codziennie jemy TYLKO jogurt naturalny z żywymi kulturami bakterii!Można zjeść go ile się chce i najpóźniej o godzinie 18:00!!Dietke można stosować ile się chce ale uwaga!Jeżeli chcesz utrzymać wage musisz przeprowadzić proces utrwalający!Polega on na tym że gdy uzyskamy idealną wage liczymy ile czasu byliśmy na tej diecie.Jeżeli trwało to 4 tygodnie to w pierwszym tygodniu po zakończeniu diety jemy jogurt,owoce i warzywa.W kolejnym tygodniu wprowadzamy do jadłospisu oprócz warzyw, owoców i jogurtów mięso,w kolejnym tygodniu produkty mączne a w jeszcze kolejnym słodycze ALE w niewielkich ilościach(!!).I ten proces utrwalający musi trwać tyle co dieta więc jeśli dieta trwała 12 dni to dzielimy to na 4 i mamy po 3 dni na wprowadzenie każdego produktu!Teraz najważniejsze w ciągu 4 dni chudnie się nawet 3 kilogramy!I to nie żadne czary mary bo pokazywali ludzi którzy pozrzucali 20-30 kilo!Ktoś zaczyna?Ja od jutra!!!!!Kto ze mną?:)

Nie wierzę w to, że ktoś taką dietę przetrwa dłużej niż kilka dni. Lubię jogurt naturalny, nawet bardzo, ale organizmu nim nie oszukam! Potrzebne są do prawidłowego funkcjonowania inne składniki, a nie tylko bialko i kultury bakterii. :-0 Poza tym, czytalam, że nie można jeść za duzo białka, bo nadmiar powoduje osłabienie organizmu, zawroty głowy (i inne ,tylko nie pamietam jakie). Wszystko jest o.k., byle z umiarem. A jedzenie samych jogurtów na pewno się z tą zasadą kłóci. Inna sprawa, że jak już bym skonczyla jeść tre jogurty - rzucilabym się na wszystko, nawet na wątróbkę, której nienawidzę :-0

Gość do dt
a moglabys mi rozpisac dokladnie co jadac na tej diecie? bo troszke sie pogubilam i w jakim tempie ona odchudza? jesli nie tu to prosze na maila psyche@buziaczek.pl nie rozumiem jak to jest pozniej,tazn jesli bede 2 tyg na tej diecie to co i jak potem wprowadzac? bardzo dziekuje i prosze o wybaczenie ze zamęczam :*

Gość dt-dt
doszedł jadłospis?mam nadzieje że tak bo tyle się napisałam że:D

Gość horneja
Wow! gratuluję! to świetny wynik! zachęciłaś mnie do wysiłku! Ja przerabiałam już tyle diet, tyle razy próbowałam,że obawiam się,że mój metabolizm jest za bardzo spowolniony przez te eksperymenty i że kolejna dieta nic nie przyniesie...W każdym razie Twój sukces mnie zachęca i nie poddam się tym razem tak łatwo! Jeszcze raz gratuluję!

Gość gośćlubięjogo
Zagląda tu ktos?

Gość blondyneczkaxx
Witajcie. Mam pytanie żeby w 6 dni schudnac na diecie jogurtowej ile się uda kg schudnac ? A wg to ile mam jeść tych jogurtów naturalnych ? I same czy z czymś ? ;-)

Gość Mama_Bartka
Jest ktoś na diecie jogurtowej? Jeśli tak - to jaki wariant? Ja chcę zacząć od jutra - jogurty jako podstawa jadłospisu, ale oprócz tego warzywa, ryby, moze jakiś owoc. Postaram się ograniczyc węglowodany - pieczywo, ryż, kasze itp. Miło by było s kimś podietować. Chciałabym 2 tygodnie - miło, aby zeszły z 3 - 4 kg.