Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez makijażu

Co sądzicie o dziewczynach w makijażu na plaży i czy ...

Polecane posty

o sorry!normalnie smiech na sali!co to ma być.kazdy robi to co chce to wolny kraj,ja tez sie maluje nawet na plaze-mam blizny po trądziku i bez makijażu bym nie wyszłą nigdzie ,wieć daruj sobie te gadanie.ciesz sie ze nie musisz sie malować ,ale wydaje mi sie ze nawet nie umiesz ,pozd

Gość maksiulka
nei maluje sie jak ide na plaze gdyz uwazam ze to jest bez sensu powniewaz mam male obawy przed dostaniem uczyulenia.Produkt taki jak np puder ma w sobie rozne skladniki i slyszalam juz duzo przypadkow ze jakis skladnik puru wszedl z reakcje ze slonce i przyniosl nieodwracalne albo ciezkie do pozbycie sie plamy na cerze.Poza tym idac na plaze ide z myla opalenia sie a nie siedzenia w tapecie.Uwazam ze to jest indywidualna sprawa ale podejrzewam ze wiekszosc dziewczym maluje sie biorac przyklad z teledyskow zagranicznych gdzie laski lsnia w sloncu ich cera oczy dlugie rzesy a czego zasluga jest kupa kosmetykow!Zwracam uwage na tych ktorzy zaczna mnei pewnie krytykowac ze ja nie oceniam innych ...ja poporostu wyrazam swoje wlasne zdanie. Pozdrowiam

Gość złota marchewka
ja też się nie maluję