Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja ja aaaaaaa

fajne piosenki

Polecane posty

Gość bleeblee
Ja lubie us5. nawed nawed.:) podoba mi sie jeszcze piosenka Magnus Carlsson- Live forever i Avril Lavigne- Girlfriend. To z zagranicznych, a z polskich Feel- a gdy jest juz ciemno. Łzy- anastazja.

Gość mika 69
moim zdanie nie które piosenki na prawde są beznadziejne ale tak to stronka okey ;))) kazdy ma swój typ muzyki;] ja np polecam peje xD lool ;**

Gość Szympi
polecam grupa operacyjna-bądź sobą i nie bedzie niczego

Gość Rysia =
Siema wszystkim fajne piosenki znajdziecie na moim blogu w ramce "o mnie" jak macie jakies pytania to wszystko tam jest :P:P oto blog : www.gabrysia-czykita.blog.onet.pl komentujcie :P:P

Gość paula971
polecam rihanna dode akcent I PIOSENKE BOTEN ANNA JEST NA WWW.TELEDYSKI.ONET.PL

Gość paula971
polecam rihanna dode akcent I PIOSENKE BOTEN ANNA JEST NA WWW.TELEDYSKI.ONET.PL

Gość ewelinqaaaa
czy znacie taką piosenke?: my angel my sky ???????????? prosze o tytuł

Gość dziewczyna12lat
hej a jest tu jakis chlopak ktory by napisal najromantyczniejsze piosenki i to dla mnie plis a ja zrobie dla niego wszystko

Gość nosing
the offsprings _ the kind's arent alright

Gość kagniesia
najlepsza jest oda do radosc z tych wszystkich piosenek co wypisaliście :P:P:P porazka jak mozna takiego kitu słuchać possdrawiam :*

Gość Dorothi
Mozecie mi napisac jakies fajne miłosne pioseneczki?:P bardzo prosze:) pozdrowionka dla wszystkich:*

Gość Dorothi
Możecie mi napisac jakies fajne piosenki miłosne:P bardzo prosze:)pozdrowionka dla wszystkich:*

Gość JCK
Mam pytanko chodzi o utwor Jay Delano & R Kay- You Can Make it jest to remix jakiejs piosenki tylko jakiej, szukałem w internecie i nic moze ktos jest mi w stanie pomoc.PROSZE.Bardzo Prosze. Z gory sliczne dzieki. Jacek

Gość RaZzAc
Moja Ulubiona Lista 1.Liroy - Bania U Cygana 2.Danzel - Jump 3.Danzel - You Spin Me Round 4.Danzel - Pump It Up 5.Big Cyc - pszczółka maja 6.Teriyaki Boyz - Tokio Drift 7.Eels - My Beloved Monster 8.The Proclaimers - I'm On My Way 9.SuperPuder - Rasiak 10. East Clubbers - My Love To na tyle :)

Gość RaZzAc
to znowu ja jak chcecie dużo więcej piosenek to oto moje GG: 10557141 wtedy mi sie wszystkich nie chciało pisać:/

Gość Pul
Nooooo piosenki Toples nawte są fajne np:. Sąsiadka, Nastolatka, Zaproś mnie dop swego domu... Akcent- Phonesex, King of disco Velvet- Fix me Venga boys- Boom boom booom Łzy -Narcyz się nazywam Rihanna- Umbrella Verba- Nic więcej September- Looking for love Toy-Box- S.O.S. A teens- Gimme! Gimme! Gimme! i wiele innych...

Gość bertol4
macie tytuły fajnego techo

Gość Martar-17
Siema wystzkim jestem tu nowa,ale potrzebuje tłumaczenie piosenki 2pac :"Brenda's got a baby"

Gość Anooshka
Celine Dion - My Herat Will Go One The Last Goodnight - Pictures Of You ;* Te 1 dla fanów Titanic'a.

Gość Kasienka16
Ida Corr - Let Me Think About It ( Fedde Le Grand Radio Edit ) crazy loop - crazy loop (mm ma ma) 209-dj_remo_feat_queen_of_the_night-my_music_song Chris Brown ft TPain - Kiss Kiss Shaun Baker - VIP (radio edit) natalka karpa - kalyna

Gość ciocia dodzia
Gosia Andrzejewicz-Magia Swiąt mówie wam supcio

Gość LOLEKD
EDWIN STARR - WAR wezcie tego posluchajcie.. klasyka....!!!!!!!!! nie sluchajcie naszych badziewii typu DODA VIRGIN czy wiele innych poliskich przyglupawych piosenkarzy....

Gość naciulkaaa
Avril Lavigne-Girlfriend Akcent-King Of Disco September-Satellites Linkin Park-Bleed It Out Mika-Relax Thke It Easy Bum-Kanikuły Cliver-Zaufaj mi 50cent-Candy Shop Rihanna-Umbrella The Jet Set-How many people Sugebabes-Push The Button To zajefajne pioseneczki moim zdaniem :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jankuss11.pl
Lole gawno sie znacie na piosenkach :p Najfajniejsza na dyske to jest Dj Raaban-Anima Libera(Remix)

Gość irreconcilable
shayne ward- no promises skillet- yours to hold( i wogole wszystkie ich songi) christina aguilera- i turn to you