Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja ja aaaaaaa

fajne piosenki

Polecane posty

Gość asiuunia1
To jest najładniejsza piosenka jaką słyszałam : Lene Marlin - Heaven Is a Place Nearby aj ... pozdrawiam

Gość olivia travolta
tytułu nie znam

Gość Ordinary-Girl
Outlandish....wszytskie jego piosenki...zabójcze trio mwaaaaaaaaah. Polecam I've Seen i Look Into Me Eyes. Macie coś takie ambietniejeszego w języku angielskim, typu pisoeneke właśnie Outlandish..wpadające w ucho i niezbyt powolne? Chyba nie duże wyamagania :) No nie racze nie o miłości, no że chyba :P

Gość MOTYLECEK121
HEJKA!! TO SA DOPIERO SUPEROWE NUTKI...ALE JAK COS PODAM PRZEZ WIECEJ PRZEZ GG 12894812 HEJ CZY TY IWESZ... A KALINA... Da DA DA... CALA SALA....RECE DO GORY NECH WALA SIE GORY!... KUKIZ I PIERSI - ZOSKA... CASADA - EVERYTIME WE TOUCH... A TO MOJA ULUBIONA!! - ''TOPLES - PLASTIKOWA BIEDRONKA'' GOSIA ANDRZEJEWICZ - MAGIA SWIĄT!! NO I CHYBA NARAZIE TYLE ALE MOWIE ZAWALISTE MUZZE!!!!

Gość MOTYLECEK121
HEJKA!! TO SA DOPIERO SUPEROWE NUTKI...ALE JAK COS PODAM PRZEZ WIECEJ PRZEZ GG 12894812 HEJ CZY TY IWESZ... A KALINA... Da DA DA... CALA SALA....RECE DO GORY NECH WALA SIE GORY!... KUKIZ I PIERSI - ZOSKA... CASADA - EVERYTIME WE TOUCH... A TO MOJA ULUBIONA!! - ''TOPLES - PLASTIKOWA BIEDRONKA'' GOSIA ANDRZEJEWICZ - MAGIA SWIĄT!! NO I CHYBA NARAZIE TYLE ALE MOWIE ZAWALISTE MUZZE!!!!

Gość Dabkoss
Shaun Baker - VIP Chris Brown - Kiss Kiss No i oczywiscie wszystkie piosenki O.S.T.R!!

Gość _ up _

Gość szukam piosenki
ludziska;D szukam pioseneczki a raczej jej tytułu i wykonawce pare razy słyszałam na vivie ale jakoś zapominalam spisac tytulu ;P to tak zaczyna sie taka fajna gitarka, oni tak troche to niby rapuja troche spiewaja takie ladne dwa chlopaki jeden blondas i ma tatuaz takie gwiazdki na ramionach dwie. teledysk maja taki kolorowy jak by w jakims ogrodzie, czy w lesie no trudno to okreslic hehe ale jestem nieprecyzyjna ale moze ktos wie o co mi chodzi;D aha i oni graja cos takiego niby punk rock, aha i ta ich piosenka zaczyna sie podobnie jak piosenka takij indianki na motorku;D

Gość siasia_k
Może ktoś zna taką piosenkę? ... Słowa tam są When I need you I'm close to you and I'm with you... coś takiego, nie pamiętam dokładnie... To śpiewa duecik babka z fecetem, jest śliczna i trochę już stara aha, To nie jest Rod Steward!!!!! plizzzzz kto wie??

Gość ...ONA...
Ja znam fajną, trochę smutną i romantyczną piosenkę. Rihanna feat. Ne-Yo "Hate That I Love You". Super jest!!!

Gość biał

Gość biała-agusia
verba-młode wilki cz.4 verba-młode wilki cz.5 us5-come back to me baby peja\slums attack-szacunek ludzi ulicy boys-odpowiedz mi (przerobka kanikuly) no jak cos byscie jeszcze chcieli to prosze pisac na moje gg :7296657

Gość mp3search
A ja tam lubię taką trochę smutną, dosc stara w wersji przeobionej przez murzynskich raperów: http://zabijnude.pl/Fugees+-+Killing+me+softly

Gość mp3search
A ja tam lubię taką trochę smutną, dosc stara w wersji przeobionej przez murzynskich raperów: http://zabijnude.pl/Fugees+-+Killing+me+softly

Gość mp3search

Gość szpaula
no więc tak... Britney Spears gimme more i Piece of me Tomasz Karolak Anarchia D-Bomb-Shake your boom boom

Gość kuaxam
Wszystkie piosenki Avril Lavigne!!!

Gość michas96
ja proponuje code red 18, funny dj

Gość natP
Blue cafe "czas nie będzie czekał" cliver"pokaż ja się kręcisz" High School Musical"Breaking free "

Gość michalek10866
The hell song Bad boy

Gość kaśko
musicie mi pomuc mój nr. gg to 9622377

Gość kaśko
musie mi pomuc nr. gg to 9622377

Gość lekarz psychiatra
tak kasko widze, ze ja na pewno musze ci pomÓc :O.