Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja ja aaaaaaa

fajne piosenki

Polecane posty

Gość nellyPPP
a i jeszcze gosia andrzejewicz na fajne np. niesmiały chopak , lustro,ciacho,cud,troche ciepła itp.....

Gość pikawka
według mne ten testjest gluoi poniewaz jest d oo bani

Gość jaki znowuż test
???

Gość Angels
Czerwone gitary-kradniesz mi moje sny piasek-będziesz znów Paweł Kukiz-miasto budzi się stahursky-z każdym Twym oddechem i nie znamy sie łzy-trochę wspomnień dukat-góraleczka wekeend-za miłość mą Seweryn Krajewski-wielka miłość pozdrawiam i życzę przyjemnego słuchania!!

Gość Bloondyna
Najlepsza piosenka to To you know Iglesiasa boooskaaa poprostu :) mmmm polecam też Big girls dont cry Fergie też jest superancka a ten głosik :) pozdrawiam :):)

Gość SailoOo
NAJ NAJ LEPSZE PIOSENKI TO: NEGATIVE ]:) HIM , LOVEX , MALICE IN WONDERLAND , GUNS N' ROSES , NIRVANA ]:)

Gość Kassis
No nie weim co wam polecić ale bardzo lubię piosenkę "Mad world" jest taka inna uspokaja mnie:) ja myśle że każdy ma swój styl, ale lubię piosenki zespołu "IRA" są śliczne:D albo "Ping pong song" jak tak wpiszecie na Youtube to wam wyszuka to jst pioenka Iglesiasa "Do you now" chyba..:P Albo piosenki z filmu "Magda M" sa super np. Edyta Bartosiewicz "Ostatni", Myslovitz "Chciałbym umrzeć z miłości" i wiele wilele innych:) polecam szczerze pozdrówka

Christina Aguilera - EL BESO DEL FINAL !! przepiękna romantyczna piosenka !! polecam ;)

Gość stylerin
np.takie fajne piosenki to... - jest ich sporo - Rihanna - Umbrella - Rihanna - we ride - cascada - duzo roznych piosenek - mika - relax take it easy - monika brodka - on albo my - the pussycat dolls - justin timberlake - what goes around comes around - Markquess - vayamos companeros - Christina Aguilera - El beso del final (super romantyczna piosenka z dirty dancing 2 ) - jak mi sie jeszcze jakies przypomna to zajrze

Gość Alunia deluks6.fotka.pl
Wiec tak jak dla mnie to sa to fajne pioseneczki : -Rihanna - umbrella, -Rh - po prostu milosc ( dj rysiul remix records ), -Nelly Furtado - Give it to me, -Nelly Furtado - promiscuous, -Sophie Ellis Bextor - cath you, -avril lavigne - girlfriend, No duzo jest tych fajnych pioseneczek !!!

Gość LuLka=
Ja słucham rocka:) i polecam dla wszystkich punkow farben lehre:atomowe zabawki,pogodna,terrorystan,pozytywka SUPER MUZA!!!!

Gość Emylka
Zna moze ktos te piosenke z " Date My Mom " na MTV , ona leci na sam koniec programu ale niezawsze , taka typiera cos tam spiewala z " time " . to bardziej takie Techno . Jak ktos zna to Plis ODP !?

Gość banditos
kawałki romantico które w tej chwili pamiętam Glen Medeiros Nothing gonna change my love for you Chris de Burg Lady in Red Berlin(temat z filmu Top Gun)Take me breath away Richard Marx ma kilka fajny ale nie pamiętam tytułow Sheakspears Sisters Stay Roxette Listen to your heart,Fiding like a flower,Spending my time Al Bano&Romina Power Liberta,Ti Amo Brian Adams Heaven,Everything i do idoit for you Myślę jaaaaa że narazie Ci to wystarczy.Posiedziałbym dłużej ale muszę spadać do roboty.Przepraszam za mój angielski.

Gość ...BUZIAK...
Kankuły PNP Umbrella W Wolność Moja Kochana S Give a Bit Hmm To Me PNP Alleluja (ze shrek) W I Need Some Deep (ze shrek) W Hight School Muzical W Eternal Flame W Right Now S W-wolna S-szybka PNP-pół na pół WIECIE TO ZALEżY OD GUSTU ALE MI SIE TE PIOSENKI BARDZO PODOAJA, A NAJ BARDZIEJ ALLELUJA I ETERNAL FLAME . JAK KTOS MA TAKI GUST JAK JA PISZCIE E-mai; WYżęJ... WSZYSTKIE PIOSENKI POLECAłA::: ....^^^^DOROTA^^^^....

Gość Frytka500
Ja polecam kilka klasyków takich jak Bethowen "Sonata księżycowa", Chopin "Waltz in C# minor", Mozart "Piano sonata no.8 in A minor", itp. Zapewniają romantyczny klimat i wbrew pozorom są lepsze od tego dyskotekowego dziadostwa. Następnie proponuję coś charakterystycznego dla kategorii romantica- Laura Pausini to jedna z głównych przedstawicielek takiego tematu. A jeśli lubisz latino to polecam Arturro Sandowal'a. Rewelacyjne rytmy takie jak rumba przepełnione matową barwą trombki na 100% wprowadzą Cię w romantyczny nastrój. Pozdrawiam

Gość aniuka
moje ulubione pioseneczki to ..... ...dla r. _ doda ...another day .... _ amy diamond :):) ...nie zawiedz mnie .... _doda ...kachorra..... _natalia oreiro wiem ze niektore jej piosenki są fajne polecam :):) .. no i say ok ..... vanessa anne Hudgens :)) ....ściągajcie je sobie fajniusie są...........

Gość to jest smieszna piosenka
elektryczne gitary - nie pij piotrek

Gość moniczkagx
Air supply- All out of love. ta piosenka jest po prostu cudowna mimo że taka stara. usłyszałam ją w jakimś filmie i od razu mi się spodobała:*

Gość madiii
strasznie lubię tą piosenkę :] Goo Goo Dolls-Iris gorąco polecam

Gość PAOLA971
POLECAM TAKIE PIOSENKI JAK KATARISHS-DODY JOKERO-AKCENT WISKI-DŻEMU DLA.R-DODY I PIOSENKI NELLY FURDATO SEPTEBAR RICHANNY JAMES BLUNT

Gość nieważne jaki
ja lubie: Give it to me yarabi - yarabi David Tavare - Summerlove.mp3 4strings - take me away i duż dużo więcej pozdro dla wariatów

Gość bleeblee
Ja lubie us5. nawed nawed. podoba mi sie jeszcze piosenka Magnus Carlsson- Live forever i Avril Lavigne- Girlfriend. To z zagranicznych, a z polskich Feel- a gdy jest juz ciemno. Łzy- anastazja.

Gość bleeblee
Ja lubie us5. nawed nawed.:) podoba mi sie jeszcze piosenka Magnus Carlsson- Live forever i Avril Lavigne- Girlfriend. To z zagranicznych, a z polskich Feel- a gdy jest juz ciemno. Łzy- anastazja.