Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukierek

KRAKOW - gdzie wpasc, co zobaczyc

Polecane posty

moze polecicie jakies miejsca? nie tylko przewodnikowe zabytki, ale tez knajpki, jakies fajne zakatki, atrakcje, wydarzenia ???? czekam na propozycje :) wyjezdzam za 2-3 tygodnie

no fajnie, dziekuje ale tam nie ma jakies ogromu informacji dodam, ze lody moge jesc byle gdzie ;) bardziej interesuja mnie ciekawe miejsca, jakies konkretne zakatki, budynki, knajpki gdzie mozna dobrze i nie za drogo zjesc, puby

Gość do goryyyyyyyyyyyyyyyyyy

Gość Krakowiaczek
Wpadnij do mnie , pokaze Ci fajnego penisa ,atrakcja turystyczna Krakowa , bedziesz mogla nawet dotknac .

na Kazimierzu przy okrąglaku jest full knajpek z piwkiem za 4-5 zł. Zapiekanki w okrąglaku jak zgłodniejesz ok. północy :) w życiu tyle ludzi za zapiekankami nie widziałam;) Zapiekanki za 3,5-5 zł - ogromne i pyyyszne.

teraz trwa festiwal kultury Zydowskiej na Kazimierzu sa koncerty, mnostwo ludzi w knajpkach wokol pl.Nowego polecam tez kafejki na Brackiej a na impreze-Przychodnia Towarzyska na ul.Florianskiej w bramie kolo McDonalda tance na barze (!) do rana... kiełbaski z grilla pod Halą Targową

Gość marudzii
kraków to fajny. a warszawa taka nudna 😭