Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła klientka

Ile wydajecie i na co u kosmetyczki?

Polecane posty

Gość Maska SPA
firmy Zepter. Zamawiam przez bezplatna infolinie z dostawa do domu.

Gość podnoszęęę

Ja tam uwielbiam polegiwac u kosmetyczki...lubię to uczucie, kiedy od niej wychodzę i wiem, że to pieniążki zainwestowane w soje samopoczucie...Kiedy dbam o siebie jestem szczęsliwsza.. i leczę się kompleksów...Wiadomo, że można zabiegi wykonywać samemu w domu, jednak ja uwielbiam czuć się \"dopieszczania\" u kosmetyczki...:):)

Gość a ja mam 18
i u kosmetyczki bylam juz chyba z 3 razy na oczyszczaniu ... ale to bylo rok tamu wiec trzeba by sie wybrac na nowo... ale szkoda mi troche kasy ... 100-120 .. a widzilam tez oczyszczanie w cenie ok 70 .. wyslicie ze taki sam efekt bylby jak po tym drozszym ?? a jaki oczyszcznie twarzy polecacie do cery wrazliwej z tendencja do teadziku i pekajacych naczynek ?? mechaniczne ??? to chyba raczej nie ... jaies kwasy ???

Gość wydaje mi się że cena
zależy od usługi jest np samo oczyszczanie podstawe za 70, a oczyszczanie +maseczka 100 zł

ja chodze na oczyszczanie i płace 120 lub 150 jesli decyduje się też na jontoforeze. Troche to drogo - moze dlatego, ze kosmetyczka uzywa kosmetykow Mary Cohr... (czy w ogole ktoras z was kiedykolwiek slyszała cos nt. kosmetykow tej firmy??)