Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joasia0202

Wklejajmy tu linki ślicznych sukni ślubnych

Polecane posty

ależ ja sie przeciez nie zdenerowałam! :) nawet jakbym byla grubaskiem to bym sie nie obrazila :) Wiem że po prostu dobrze mi radzisz żebym w niej nie wygladała źle :) Z przymierzeniem moze byc problem bo pytałam w Madonnie w Wawie o nią i powiedzieli że nie ma jej w salonie i jest tylko na zamowienie :( ja chyba uszyje

Gość młoda-dziewuchaaaa
hej dziewczyny!!! a mi sie marzy suknia której gorset jest wysadzony cekinami :-) niesety nie moge nigdzie takiej znaleźć,jezeli któras z Was natknełaby sie na taka bardzo prosze podajcie linka .

Gość do poprzedniczki -
a czy suknia o ktorej myślisz jest z jakiejs konkretnej kolekcji?? jaki ma dol?? moze wiem o ktora chodzi :))

Gość młoda-dziewuchaaaa
nie,nie jest z konkretnej kolekcji :-) bardzo prosze podaj linka :-)

Gość młoda-dziewuchaaaa
piekna jest :-) taka bajeczna :-)

Gość fix
hej, a mi sie marzy zwiewna sukienka odcinana pod biustem i siegajaca do polowy lydki z nieregularnym dolem...przyozdobiona jakimis cekinami i delikatnym haftem niesttey nigdzie takiej nie znalazlam :(

Gość do poprzedniczki -
Tak piekna jest - mozesz zobaczyc na forum jakies dziewczyny mialay ja zamiat nabyc - wystarczy poszukac, tylko musicie sie zgrac rozmiarem :) Fix - świetny pomysl z ta suknią :))

Gość fix
heh szkoda ze malo realny ;) chyba ze zdecydowalabym sie taka uszyc ale wolalabym gotowa ;) ale slubu jeszcze nie planuje wiec mam czas ;)

Gość do poprzedniczki -
do magdziii - suknie Madonny lepiej ogladac na zywo - zdjecie jest obrobione i czesto jak zobaczy sie suknie na zywo, to ma sie wątpliwosci "czy to aby na pewno ta" a poza tym, modelki na zdjeciach mają wyszczuplane komputerowo talie,,,,,,,

Gość do poprzedniczki -
malootka mi osobiście się nie podoba ale to ma być twoja suknia i ty musisz się w niej dobrze czuć i oczywiście tobie musi się podobać.A skoro są takie suknie to napewno nie tylko tobie się podobają:)

Gość do poprzedniczki -
malootka - sliczna suknia !!!!!!!!!!!!!

do poprzedniczki twoje przykłady są żeczywiście przekonujące:) myśle że te \"nieporozumienia wyglądowe\" wynikają z tego że nie które dziewczyny mają inne typy sylwetek niż te które te suknie prezentują.Moralik z tego taki że nie należy wybierać sukni ślubnej tylko pod tym względem czy nam się podoba ale też czy pasuje do naszej figury. Zgadzasz się ze mną?:)

Gość 3000 - 5500 z reguly
wiekszosc 3tys - 4,5 tys

Gość do poprzedniczki
Nobi - tak oczywiscie :)) Lepiej isc i mierzyc poprostu :))

magdzia moja kosztowała 4600 z welonem,ale są też tańsze no i niestety droższe też... do poprzedniczki dokładnie tak:)

Gość alla lalala
ale wy jesteście puste i próżne.... Tyle kasy wydawać na suknie brak mi słów na puste lale

alla lalla sama jesteś pusta,idż śmiecić sobie gdzie indziej moja droga... kiedy przymierzyłam moją suknie nie wiedziałam ile kosztuje ale zdążyłam się w niej zakochać i...kupiłam:)

Gość alla lalala
zakochać w sukni - rozbrajający tekst szkoda ze narzeczony na dalszym olanie wydaje mi sie ze dla was wazna jest tylko ta cała ceremonia a nie miłość

alla lalla moja droga nie wisilaj się i nie uraczaj nas tu swoimi kompleksami czy też frustracjami:) mój obecny mąż jest dlamnie bardzo ważny i cieszę się że moja suknia bardzo mu się podobała...a co do ceny sukni to dostałam ją od mojej mamy i nos w sos.Ciekawa jestem czy ty wybierając suknie kupiłabyś tanią która ci się nie podoba czy może odwrotnie? a co do tekstu \"zakochałam się\" to widze że daleko ci do zamążpójścia bo mało o tym wiesz...

Gość alla lalala
jak chcesz wiedzieć to mam z moim kochanym Miśkiem datę ślubu i prawie wszystko załatwione Dla mnie ważne jest ślubowanie ukochanemu, przysięga przed Bogiem a nie jakaś kiecka a tak na marginesie to sukienke uszyłam za 900 zł i jest śliczna , ładniejsza od twojej