Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna tradzikowa

jaki jest najlepszy krem z filtrem po ktorym nie wyskacza mi nowe krostki ??

Polecane posty

Gość panna tradzikowa

otoz aktualnie uzywam adwanced cream, od kilku miesiecy (oczywiscie zmywam go jak gdzies wychodze), ten krem jest dla mnie bardzo dobry, moze nie rewelacyjny na slady po krostkach ale za to zapobiega wyskakiwaniu niespodzianek, ale problem w tym ze nie uzywam zadnych kremow ochronnych, zwyczajnie boje sie, bo po wiekszosci kremow wyskakuja mi nowe pryszcze, jak narazie jest dobrze, zadnych przebarwien, cera wporzadku, ale pomyslalam sobie ze co za duzo to niezdrowo i musze wyprobowac jakis krem z filtrem, czy moglybyscie mi cos poradzic ? bede wdzieczna

Gość panna tradzikowa
czy nikt nie jest w stanie mi pomoc ?

Gość panna tradzikowa

Gość panna tradzikowa
prosze o jakies opinie :(

Gość panna tradzikowa
tyle osob uzywa kremu z filtrem a nikt nie jest w stanie mi pomoc ?

:OOOOOOOOOOOOOOOO używasz kremu z tak wysokim stężeniem kwasów i nie używasz żadnej ochrony????????? to po co używasz tego kremu, skoro nie używając filtrów, narażasz się na większe przebarwienia, niż gdybyś wcale nie używała tego advanced cream? nawet _z filtrami_ to ja bym ODSTAWIŁA krem z tak wysokim stężeniem kwasów NA LATO. kremy z fitrami, które mi zatykają pory, to większość tych z firmy Avene, Iwostin. po pozostałych raczej nie mam problemów, o ile mają lekką konsystencję.