Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arflexa

Wysoka z małą stopą

Polecane posty

Gość Arflexa

Hej ludzie mam straszny problem. Mam 178 cm wzrostu i rozmiar buta tylko 39! :( Mam koleżanki co w moim wzroście mają i po 45, a ja? Mam 19 lat czy jest szansa że mi stopa jeszcze urośnie ???

Gość Arflexa
Japonka ja sobie wypraszam określania mnie w ten sposób. Może i jesteś nie na czasie ale wiedz że obecnie duża stopa jest w modzie. Każda kobieta chce mieć jak największą stopę bo to jest kobiece! Mam koleżankę co ma 180 cm wzrostu i rozmiar 46! Ma wielu facetów, ciągle z nimi sypia! Jest bardzo kobieca !!!

Arflexa - ty sobie faktycznie chyba jaja robisz :P stopa ci już nie urośnie, chyba, że się rozczłapie :D aleś mnie rozbawiła od rana, dzięki :)

Ja mam 177 cm i 39. Wcale nie uważam, że to mała stopa, wolałabym mieć mniejsze. Moja koleżanka przy 169 cm ma 35 i to bardzo dziwnie wygląda. Czy duże stopy są kobiece? Według mnie nie. Przypomnij sobie \"Przeminęło z wiatem\" o Chinkach nie wspominając. Jeżeli twoja koleżanka ciągle sypia z facetami, to dlatego że jest puszcalska a nie z powodu dużej stopy.

coś ci nie styka laska. Sopa 46?????? przeciez to kajak a nie stopa! Niejeden facet takiej nie ma! to mozna kupić ładne buty w takim rozmiarze?:O PROWOKACJA :O

Gość Arflexa
To powiedzcie mi dlaczego jeden mój znajomy kolega mając tylko 39 rozmiar buta chciał popełnić samobójstwo? Chyba jednak coś w tym jest. Duża stopa jest w modzie. I u facetów i u kobiet! Taka prawda

Gość Arflexa
nie tylko duza stopa ale i szeroki odbyt. Ja taki mam i gdyby nie to, to dawno popełniłabym samobójstwo:O

Dość dawno miałam 19 lat, ale nie rzypominam sobie by małe stopy były problemem kogokolwiek w tym wieku. Dziewczyno skąd wzięłaś taki pogląd że duże stopy są seksowne???????? Puknij się lekko w czółko i nie wymyślaj sobie problemów.

myśle że nie z tego powodu chciał popełnic samobojstwo... ale ludzie są różni jeśli tak to miał bardzo słaba psychikę.. ja bym w życiu nie chciała miec dużej stopy, kiedys miałam kompleks że mam za duże jak na mój wzrost, ale teraz nosze mniejszy rozmiar, moze z wiekiem maleja raczej:) ale jestem z tego bardzo zadowolona, mała stópka jest ok:) taka zgrabna i kobieca:)

Gość Afrlexa
No nie wiem. Teraz w telewizji jak jest jakaś reklama albo co to pokazują tylko duże stopy. Tak samo w dzisiejszych czasach młode dziewczyny które świetnie jeźdżą samochodami mają duże stopy, tak 43/44 a mężczyźni tak 47/48. Pewnie nie jesteście na czasie ale teraz taka moda. Też bym tak chciała. Napewno jakbym miała dużą kobiecą stopę to bym zdała egzamin na prawko za 1 razem!

Gość a można sobie operacyjnie
powiększyć stopę bo CHCĘ BYĆ MODNA?

Gość Afrlexa
Przestańciem nie obrażać. Przecież to jest oczywiste że im większa stopa tym łatwiej jest jechać samochodem. Łatwiej jest naciskać pedały sprzęgła i gazu. No i prędkość idzie rozwinąć. Bo kto ma małą stopę nie jest w stanie porządnie wcisnąć pedała gazu. Niestety :(

To nie miało być obraźliwe. Napisałam głupiutka a nie głupia. Niestety każdy kolejny wpis tylko potwierdza smutną prawdę. A jeśli chodzi o prawo jazdy i jazdę samochodem to już naprawdę wielkość stopy nie ma tu nic do rzeczy.

Gość Afrlexa
No nie wiem czy nie ma. Ten mój kolega co ma 39 rozmiar buta został przez instruktora skierowany na badanie stóp bo za mało gazu wciskał. Zato inny kolega co miał 46 rozmiar buta zdał za pierwszym razem! I ja sobie tego nie wymyśliłam !!!

Gość ROZUMIEM...
CZY JA DOBRZE ROZUMIEM, CHCESZ MIEĆ DUŻĄ STOPĘ BO CHCESZ SYPIAĆ Z FACETAMI TAK JAK TWOJA KOLEŻANKA? A ILU CHCESZ MIEĆ..

Gość Alfreda
Ja miałam 2 facetów tylko a chciałabym mieć co jakiś czas nowego. Brzydka nie jestem, wysoka, mam szeroki otwór w pochwie bo aż 4 cm średnicy :) także powinnam czerpać z życia ile się da no nie?

Gość znawca.....
Arflexa ty chyba jesteś chora. Duża stopa wcale nie jest kobieca. Małe stopy jak najbardziej, a co do prawa jazdy to nie wielkość stopy wpływa na przyspieszenie, tylko moc silnika. Zresztą nie każdy zdaje za każdym razem. BTW a ta moda na stopy to zupełna bzdura jest (wiekszej nie słyszłem :D ) Ps. a to, że masz wielką dziure w dupie i otwór nie świadczy o tobie najlepiej pozdro dla poń z małymi stopami :*:*

a ja mam 165 cm wzrostu i 36 rozmiar bucika :) kupuję sobie śliczne szpileczki i sandałki i japoneczki i wszystkim się podobają moje stópki, bo są małe i zgrabne :) a przede wszystkim zadbane i wypielęgnowane. A tym wszystkim kajakarom się kiszą w tych wielkich trampach :D:D:D

Listku-----> i tu sie nie zgodzę, na 41 rozmiar są tak samo ładne, zgrabne i leciutko wyglądające buciki, tylko że większośc kobiet ma takie kompleksy że nie chce ich nosić:o A zadbane stopy to podstawa:)

pewnie są:) mój ginekolog mi powiedział, że mam cudowne stopy, jak mi robił dopochwowo usg :D:D:D wtedy też dodał, że jego córka ma 17 lat, a już ma rozmiar 44...:O:O:O straszne