Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubasek 26

minęły 4 miesiące a ja mam 12 kilo nadwagi- pomóżcie

Polecane posty

Gość grubasek 26

karmię cąły czas piersią, chodzę na spacery i nic. Z 20 kilo nadwagi po porodzie zgubiłam 6, potem jeszcze udało mi się zrzucić 2kg i od miesięca moja waga stoi w miejscu. Zaczęłam robić brzuszki, ile powinno się robić zeby nie produkowały się duże ilości kw. mlekowego 20-30? A może znacie coś lepszego nie lubie długo ćwiczyć raczej wolę coś intensywniejszego, basen odpada bo nie pokażę się w stroju kąpielowym.

Gość a jak wyglada Twoja dieta
co jesz? napisz co jadlas przez ostatnie dni

Gość grubasek 26
warzywa, owoce(jabłka, banany, teraz morele i czereśnie), do tej pory jadłam gotowane mięso- dużo indyka, teraz zaczęłam smażone- pewnie to jest błąd ale pomyślałam ze to niec nie dawało wiec się skusiłam, do obiadu ziemniaki, kasze, ryż. PIeczywo mieszane.

Gość jak wyglada twoja dieta
zero slodyczy? nie slodzisz herbaty? napoje slodzone gazowane?

Gość grubasek 26
herbatę owocową nie słodzoną i napoje niegazowane, mało soków, woda mineralna ale smaKowa- jabłkowa, bo zwykła mi nie wchodzi, może za mało jej piję bo tak około 1l

Gość ghghgh
ja nie jem w niedziele bo to moje święto batonik pełnoziarnisty z czekoladą, nie słodze niczego innego, jem chleb wasa, mięso tylko chudy kurczak wędzony albo indyk, obiadów w ogole, duzo ogorkow zielonych , kotre kocham, jogurty tylko do 50 kcal, duzo wody, jem juz tak miesiąc, a moja waga ni drgnie:) a przytłam nie po ciązy , a od tak objadając sie słodyczami i spghetti, ( najszybsze do zrobienia):)

Gość ghghgh
mialo by ze jem w niedziele batonika:D cos mi sie pokręcilo:D

Czy nie jest tak, że dojadasz owoce oprócz posiłków? Niby maja mało kalorii, ale jednak mają, przy dużych ilościach, może sie tego zrobic dość sporo. Proponowałabym bardziej intensywny ruch - rolki, szybki marsz, bieganie. Na basen możesz iść i nie przejmuj sie ludźmi. Najlepiej na kryty, o tej porze roku mało osób z nich korzysta.

moze faktycznie ze to przez owoce bo jak zacznę jesc to kilo schodzi czereśni za jednym podejściem

Gość m*..
4 miesiące i możesz to wszystko jeść? banany, smażone? Ja karmię piersią i to bardzo rzadko bo mam mało pokarmu a nic takiego nie mogę jeść. Tylko gotowana pierś z kurczaka bądź indyka, marchew i ziemniaki. I też chcę schudnąć i nie mogę :(

Gość dobrawa3
ja jestem 5 miesięcy po porodzie i jem wszystko oprócz słodyczy(czasami milki way minute). Wyznaję zasadę, że jedzone w umiarze nie zaszkodzi mojemu dziecku, stąd w moim jadłospisie ostatnio pojawił się bigos i fasola a małemu nic nie jest, to okaz zdrowia.Nigdy nie miał kolek więc sądzę, że sprzyja mu moja dieta. Acha i jeszce chudnę na potęgę, to znaczy 8 kg w 2 miesiące;to dla mnie dużo i najważniejsze ciało mi nie sflaczało:-)

Polecam płytę z ćwiczeniami. Nie są jakieś trudne. Ważne jest abyś ćwiczyła codziennie. Ćwiczenia są podzielone na każdy dzień tygodnia. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco. I pamiętaj, że jeżeli szukasz jakiegoś produktu w najniższej cenie to używaj porównywarki cenowej CoZaCena.