Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obietkywna chyba jestem

Musze Was - opieprzyc! Sprostowanie

Polecane posty

zgadzam sie z kate, na geny nie ma rady, tak samo na zmarszczki nie pomoga zadne kremy.Ja nie mam nawet cienia zmarszczki na buzi,na szyi, nigdzie ,a w zyciu nie stosowałam do twarzy niczego oprócz wody i zelu do mycia lub mleczka do demakijazu i toniku.Nigdy nie stosowałam zadnego kremu ani balsamu do ciała,a mam twarz naprawde gładziutka.To geny i nic tu chemia nie pomoze,moja mama wyglada np na 40 ,a ma juz 60 latek.

Gość obiektywna chyba jestem
inna zona cos Ty taka niekumata?!:P ciezko zrozumiec? ja sie czegos nauczylam na wlasnej skorze.. i chce przestrzec inne kobiety..a beznadziejny to jest dla mnie osobnik wyglaszajacy takie osady:) dziewczyno moze zejdz ze slonca bo chyba Ci szkodzi:P:P 18 kg? no prosze prosze.. za 1 razem Ci sie udalo.. a teraz mozesz nie miec takiego szczescia:P

do do zanta. Nie moglam bo i tak za dużo na to szachrajstwo wydałam. Zresztą po co skoro i tak nie działały?? Gerber i oliwka z oliwy są przecież nienajgorsze (Ponoć)

Gość inna żonainna mama
Autorko. Ale dalej głosisz beznadziejne opinie!!! Napisałam Ci,że jestem na diecie dla cukrzyków...sama byłas w ciazy,więc powinnaś wiedziec co to takiego "dieta"!!!! Nie jesm słodyczy i ograniczam węglowodany. Dociera teraz?????? I tobie nic do tego,czy ja swoje kg zachowam czy nie!!! Pierwsze dziecko wazyło 4400g i miało 58cm. Nie wiem jakie duze jest to ktore noszę teraz. I nie mam 151cm wzrostu:D:D:D Mam 174cm. Nie wyglądam więc jak koło toczace sie po chodniku!!!

Gość danis
widzę dziewczyny że autorka was wkurzyła

agresjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:P masz problemy emocjonalne czy to ciaza na Ciebie tak dziala? rozumiem ze ubywa Ci mozgu a przybywa tluszczu;) ale zdarza sie.. takie geny:)

Gość czy autorka topiku
Raczej zauważamy, że autorka ma problem, bo nie wierzy w to co inne osoby piszą o sobie :P

hej to niepotrzebne POTĘPIENIE i KRYTYKA działają w taki sposób. NIe każy rozłązi się w ciąży jak trztdrzwiowa szafa i nie każdy nie wraca do formy. Wiele zależy od genów. Moja sister nie ma ani jednego rozstępu a przytyla 17. I co zrobić???? NIC, biologia

Gość inna żonainna mama
Nieee. Autorka topiku ma problemy emocjonalne i stara sie zwalic na nas winę za swoje objadanie się w ciązy hihi:D:D:D Weź dziewczyno wyluzuj... Kogo obchodzi czy ja przytyję 18,czy 25kg??? Chyba tylko ciebie??? Ale w sumie to nawet nie wiem dlaczego cię to tak denerwuje...jeżeli mi to nie przeszkadza???:P:P:P

albo autorka chce podnieść swoją wartość we własnych oczach i podkreślić swoją wyższość nad innymi. Udowadnia że jest lepsza

wezcie pod uwage ze jakby kazda brala pod uwage ze moze wroci bez wyrzeczen do poprzednich rozmiarow to wiekszosc kobiet wygladaloby jak slonie:P:P a Ty kolezanko rozchwiana emocjonalnie- wybaczam Ci twoja agresje, brak logicznego rozumowania, glupote, zarozumialstwo i wszystko inne..bo w koncu masz takie geny:P bog z Toba:P:P

Gość inna żonainna mama
Zanta. Masz rację. Ona się bawi w taką "ciocię -dobra rada" Hihihi. Ciekawe dlaczego???hmmmm????

Gość inna żonainna mama
Ten jad to chyba w moją strone??? Kurcze,masz 28lat,czyli niewiele jestes młodsza ode mnie. Ale głupiutkie z ciebie dziewcze jeszcze... I o co ci chodzi z tymi genami??? Ja o genach nie pisałam:O:O:O

Gość czy autorka topiku
Wiesz, trochę Cię nie rozumiem. Podejrzewam, że zakładając ten topik, albo chciałaś się pochwalić swoją figurą, czy powrotem do niej po ciąży, albokomuś sprawić przykrość. Jak narazie perfekcyjnie udało ci się to drugie. Cieszysz się? A może jednak chodziło o coś innego? O co?

bo na innym polu nie ma się czym popisać :P

pewnie z tego samego powodu dla ktorego siedzisz na kafeteri i glupkowato chochoczesz udajac ze to co mowie Cie nie rusza:P dla mnie jestes chodzacym przykladem zadufanej pustej idiotki;) dlatego bede wypowiadac sie od tej pory na Twoj temat z poblazaniem:P

Gość inna żonainna mama
Autorko. Ublizając mi-inteligencją nie błysniesz!

Gość inna żonainna mama
I to ty niepotrzebnie się podniecasz...bo ja jak na razie bawię się przednio czytajac twoje wypociny na temat tego,jaka jestes laska:D:D:D i jak to udało ci sie wrócic po ciazy do formy!!!! Ja schudłam bardzo szybko,a jakos nigdy nie przyszło by mi do głowy założyć topik w ktorym mogłabym się nasmiewać z osob ktorym schudnąc się nie udało. Już ci pisałam,że nie każdy jak taki jak ty-bo swiat był by szary i nudny. Dlatego sa osoby chude i grube! Mądre i głupie!

Ty za to blysnelas ublizajac mi:P od dzisiaj jestes moja idolka:P:P masz wspaniale geny- garatuluje;) ps : zycze smacznego:P:P:P a ja wracam do swoich zajec- jestes dla mnie za inteligentna:P

Autorko- problem w tym, ze chociaż wiele prawdy w tym co piszesz, to jednak ton jakiego użyłaś jest strasznie nie na miejscu. Krótko mówiać jest obelżywy, bo nie każda przyszła mama zachowuje sie jak tuczna świnia

Gość inna żonainna mama
No to teraz już wiem,że masz 15lat i idziesz pograc w piłke przed blok.Nie ma z toba dyskusji bo ziejesz jadem i nadymasz się jak balon. Uwazaj,abys nie pękła!!!

Gość do zony jakiejs tam
A gdzie autorka sie wysmiewa z tych ktorym nie udalo sie schudnac? ja odczytalam jej post jako przestroge- momentami dosadna, ale na pewno nie jako przechwalanie sie. Chyba masz problemy z rozumieniem czytanego tekstu- jak i wiekszosc wypowiadajacych sie w tym poscie. Autorko zignoruj je- nie warto dochodzic sie z prymitywnymi zlosnicami:D

Gość inna żonainna mama
Może tu??? Nasmiewa sie,czy nie??? Ja tekst rozumiem-nie wiem jak z twoim rozumowaniem ...:(:(:( "masz problemy emocjonalne czy to ciaza na Ciebie tak dziala? rozumiem ze ubywa Ci mozgu a przybywa tluszczu ale zdarza sie.. takie geny" "Ty kolezanko rozchwiana emocjonalnie- wybaczam Ci twoja agresje, brak logicznego rozumowania, glupote, zarozumialstwo i wszystko inne..bo w koncu masz takie geny bog z Toba"

Gość aaaa tam nie wierze
w ciazach przytylam o tyle oile, niczego oebie nie odmawialam, nie mialam w ogole rozstepow, choc sie niczym nie smaowalam. szybko schud;am za to gdzy dzieci mialy po kilka lat, zaczelam tyc, Znow schudlam,znow bez rozstepow, Nie zauwazylam,zeby zmienial w tym czasie specjalnie sposob odzywiania. Chyba kazdy jest inny i kazdemu oinaczej pracuja hormiony.

Gość do zony jakiejs tam
Zj=ajebiscie beszczelna jestes- az w oczy szczypie. O ile sie nie myle Ty pierwsza zaczelas: "Hahahahahah...beznadziejny topik,bo autorka beznadziejna!!!!" wiec nie przekrecaj moja droga! Faktycznie nie ma z kim dyskutowac- nie dosyc ze nie rozumie co czyta to jeszcze bezczelnie klamie. Zenujace

Gość inna żonainna mama
W czym kłamie,jeżeli można wiedziec. To że beznadziejny topik...to widac. Autorka chciała sie dowartosciowac...ciekawe czy jej sie udało????

Hormony i wiek . Przecież nie bez znaczenia jest wiek w jakim się zachodzi w ciążę. No i aktywność fizyczna

Gość mimkowa26
ja tez do żony aleś Ty głupia- współczuje mężowi- wredna małpa! sama zaczęłaś to na co narzekasz? że sie broniła i odparła atak? denne towarzycho

Gość mimkowa26
nie dosc ze twoj maz ma w domu slonia to jeszcze glupiego jak but:P

Gość inna żonainna mama
Widzę że autorka topiku ma wiele wcieleń. Daj spokój dziewczyno... Beznadziejne to co piszesz.