Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cierpie bo słońce pali

czy mozna kupic parasolki przeciwsłoneczne? małe takie, nie plazowe.

Polecane posty

jak wyżej czy te z was, które nie lubia sie opalac, kupiłyby i uzywały takie parosolki jak to robiły babeczki 100 lat temu?

Gość tralalabumcykcyk
Na pewno bym nie kupila. Juz wole krem z filtrem.

Ja bym baaaaaardzo chciała, żeby wróciła moda na takie parasolki. I na kapelusze też!!!! Ja bym się chyba wstydziła, chociaż bardzo bardzo bym chciała. Ale niesetyty w tym kraju jakby ktoś z taką wyszedł, to zaraz wszystkie \"skwarki\" by Cie głośno obgadały i nawymyślały Ci za plecami od dziwolągów i innych takich 😠

wiesz tymi skwarkami to ja sie nie przejmuję ;) parasolka jest lepsza niz krem, bo chroni tez włosy, ramiona, daje cień ostatnio gdy stałam na przystanku to otworzyłam taki normalny parasol i było mi fajnie - w jego cieniu, obok skwierczeli współstacze i nie sadze żeby sie ze mnie smiali, raczej mi zazdroscili własciwie kto by mnie wyśmiał - skwarki i wielbiciele skwarek - a ich opiniami sie nie bede przejmowac. fajni ludzie z jajami raczej by patrzyli z uznaniem dla odwagi i pomysłowosci, tak sądzę.

Gość ewqa
A ja dzisiaj widzialam w Warszawie dwie panie z takimi kolorowymi parasoleczkami- takie chinskie,papierowe parasoleczki. Wygladaly super.

w jakiejs gazetce widziałam babeczki w białych sukienkach i jedna miała własnie taka fajna parasolkę - pisało że w sklepie HiM mozna takie kupic, ale nie widziałam osobiscie. moze czas pokazac że ludzi którzy nie chca dac sie spalac słońcem jest dużo i nie dac się durnej modzie na opalanie.

o ewqa - super, o takich tez myslałam, pewnie trzeba szukac w jakis sklepach z rzeczami z orientu, znacie jakies takie??

Może gdiześ na bazarach... hmmm... albo może w necie poszukać, na allegro... W sumie opinia skwarków mnie tez nie interesuje :P A może wprowadzimy nową modę na parasolki? Ja bym chciała taka beżową w kwiatki i koniecznie z falbanką :D

ja bym chciała brązową z ładnym wzorkiem, tez z falbanką :) przecież to taki fajny pomysł - przenosny cień.

no, jest sliczna, kupujesz?

Gość choppa
To się może naucz pażądnie wklejać linki!!!!!!!!!!!!! Po wklejeniu kliknij enter i bedzie ok!!!!!!!!!!!!!!!! Jezu........ :o

choppa dziękuje za info, ale dlaczego tak się denerwujesz???

a ja dziś widziałam na wystawie piękne kapelusze na lato... ale u nas to też będzie budziło sensację, chociaż pewnie mniejszą niż parasolka ;)