Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O masz zaraz padnę

Duszę się w te upały!! Mam już dość!!

Polecane posty

czemu zakaz??? ja juz wstalamm nie moge spac od 7 bo wlaczyl sie jakis alarm w aucie i komus sie tylka nie chce ruszyc i tego dziadostwa wylaczyc😡 ale to wszedzie ma byc kiepski sierpien?

W Kołobrzegu zakaz, przeciez to środkowe wybrzeże, zawsze było tam najczyściej :O......

Zakaz kąpieli, bo sinice 😭 Mam nadzieję, że do 3 sierpnia już ich nie będzie.

Ja to juz mam jakąś obsesję! Śniło mi się dzisiaj, że oglądałam pogodę na TVN a tam zapowiadają na jutro 56 stopni a pojutrze 58 !!!! :D Koszmar! Miałam ostatnio opis na gg \" do dupy z taką pogodą\" a moja koleżanka odpisuje mi: \"co ty tak negatywnie nastawiona jest piękne lato trzeba korzystać gorzej jakby było zimno i ciągle padało\". 😡 Jakoś dla mnie nie byloby gorzej ;)

Czesc Lwiatka!~~Kasiulek~~ta twoja stronka z pogodą to balsam dla mojej duszy,nie znalam jej .Zeby sie tylko sprawdzilo im.No i zebys miala nad tym morzem pogode no bez upalow ale zeby nie lało,ja jak bylam 2 lata temu to bylismy na plazy ze 3 razy przez 2 tygodnie bo padalo.No bedziemy trzymac kciuki zebys miala tam ladną pogode u nas moze byc chlodno.

Gość 23 latka
Witam Was dziewczynki!!!:-)Dzisiaj w nocy śniłlo mi się,że pięknie padało i był cudowny chłodek:-DTaki typowy letni odświeżajacy powietrze,porządny deszcz,słońce za chmrkami i rześki wiaterek;-Ludzie chodzili ubrani w dlugich rekawach i z paraslakami:-)Piękny sen...ja też mam chyba jakąś pogodową obsescję skoro nawet sni mi się to:-DŻeby tylko ten sen sie sprawdzil,to byloby wspaniale... Kasiulek dzięki za ten artykul o deszczowym i chlodnym sierpniu,od razu poprawil mi on humor:-) Dzisiaj niestety ciąg dalszy pt."Koszmar upalnego lata",slońce prazy i dusi od rana:-oCzekam na ochlodzenie jak dziecko na prezenty pod choinkę:-D Pozdrawiam i aby te chlody jak najszybciej nadeszly:-) 🌻

Ale macie sny dziewczyny jedna o deszczu druga o upalach ponad 50 stopni.Ale mnie tez sie majaczy to chyba z przegrzania tak mamy.Jeszcze musimy wytrzymac troche ,ale ciezko jest.Piekielko kurcze!Pozdrawiam!

Zobaczcie co znalazłam: http://pogoda.wp.pl/wid,8414514,wiadomosc.html?rfbawp=1153914467.194 Tam piszą, że w październiku mają byc upały!!! To niemożliwe, to jakis koszmar!! Ale skoro nie sprawdziło im się jak przewidywali, że lipiec bedzie zimny i deszczowy, to moze to tez sie nie sprawdzi 😡 Dobra kochaniutkie juz nic nie wyszukuje, bo tylko sie denerwuje ;)

~~Kasiulek~~ty juz dzis nic nie szukaj,bo jeszcze znajdziesz ,ze bedą w grudniu upaly.Mysle ze zartuja z tym pazdziernikiem no moze byc kilka dni cieplych ale mam nadzieje ze to co teraz mamy juz sie nie powtorzy w tym roku.Pa pa!

Boże!!!! ze co :(:(:( wezcie mnie nie przerazajcie! ja w to nie wierze to juz kurcze nawet zime nam zabiora:( ja juz chyba mam jakas schize b owystarczy ze wyjde na ten skwar to mi sie ryczec chce :( naprawde mam juz dosc:( jak za rok bedzie sie zblizac lato to chyba dostane wysypki ze strachu

Gość Mhoczny piehozek
Ja mam nadzieje ze oni mieli na mysli to , ze bedie dosc cieplo jak na pazdziernik, ale to chyba niemozliwe zeby w pazdzierniku bylo 33 stopnie. Ja juz jestem tak zmeczona tymi upalami, ze wystarczy ze wyjde na balkon na slonce i w ciagu sekundy mnie pote zalewa na calym ciele. Nie wspomne juz o gotowaniu, smazeniu, praniu czy odkurzaniu. Normalnie non stop ze mnie cieknie. Na poczatku upalow tak nie mialam, ale teraz przemeczony organizm odczuwa ten upal 2 razy silniej i dlatego sie tak poci, bo sie szybciej meczy.

Gość hehs
Dajcie spokój, chyba odwalę kitę jak tak dalej pójdzie. Kurde, to może jeszcze w listopadzie będą upały co, ???!!?!! Urodziny będę obchodzić opalając się na plaży..no takiego cyrku to już bym chyba nie zniosła !!! Wiecie co, ja to mam jakoś tak, że jak się w końcu wieczorem doczłapię do domu to padam na łóżko (po wcześniejszym prysznicu bo bez tego bym na serio umarła) i leżę - wpadam w jakieś odrętwienie czy coś...Nie umiem tego wytłumaczyć...czuję, że mnie siły opuszczają. Rano mam potworny problem, żeby wygramolić się z łóżka, jestem cały dzień rozdrażniona, nerwowa po prostu SZOK !!! Ile to jeszcze potrwa do jasnej cholery ?!?!?!!!! Nosz k**** mać !!!!!

Gość 23 latka
ja siedzę w pokoju przy zaslonietych zlauzjach,zaraz lecę robic oiad:-ojak pomyślę,że mam jeszcze stac w gorącej kuchni nad goracymi garnkami[beksa[Dobrze,ze brat pomaga mi robic ten obiad bo saam bym padla na ta kuchenką:-(Ja cce zimy!mam dosc tego skwaru,juz chce mi sie ryczec jak widze tepoalące slonce:-o

Gość 23 latka
ja siedzę w pokoju przy zaslonietych zaluzjach,zaraz lecę robic oiad:-ojak pomyślę,że mam jeszcze stac w gorącej kuchni nad goracymi garnkami[beksa[Dobrze,ze brat pomaga mi robic ten obiad bo sama bym padla na tą kuchenką:-(Ja chce zimy!mam dosc tego skwaru,juz chce mi sie ryczec jak widze te palące slonce:-oMam nadzieje,ze w tymi upalami w pazdzierniku to zart:-oBo jak tak dalej pojdzie do Sylwestra spedzimy na plazy lub nad jeziorkiem:-oZamiast kreacji wieczorowych ludzie beda w strojach kapielowych:-PNie moglabym mieskzac np.w Kalifornii gdzie caly rok sa upaly,o nie!!!Ja potrzebuje zimy,chlodu,swiezego powietrza,deszczu,sniegu,nawet mrozu;-)

Gość 23 latka
dwa razy napisąlm posta bo za pierwszym razem za szybko wyslalam;-)Juz od tego upalu nie mogę racjonalnie myslec:-o

Dziewczyny dzis to juz kleska ,zdycham dostalam wreszcie okresu z jednej strony sie ciesze bo chyba gorsze to walenie na leb przed,ale z drugiej to sie tu chyba wykrwawie.Nie dosc ,ze i tak czlowiek padniety to dodatkowe oslabienie.Co ja zreszta bede wam pisac upaly juz sa tak dlugo ze kazda z was to przerabiala.A jeszcze glupia wzielam sie za odkurzanie bo mi mala taki sajgon w pokoju zrobila ,ze szok.Normalnie poty zalewaja przy najmniejszym wysilku.Dobrze ze wlasnie zadzwonila do mnie siostrzenica taka 17 latka to bede miala wesolo bo przyjedzie dzis wieczorem do nas na kilka dni.Jestem normalnie udupiona w tym domu jak maz wyjedzie bo sama sie nie nadaje do wyjscia w dzien no moze bym jeszcze gdzies obok wyskoczyla na chwile do sklepu, ale jeszcze dziecko targac z tego 4 p.to na sama mysl dostaje potow.Wiecie wymyslilam jeden tylko plus upalow ,ze kasy nie wydaje bo nigdzie nie wychodze.Chodze jak ta ostatnia wywloka po domu byle jak najciensze ubranie bylo.Ale za to jak sie ochlodzi to jak pojde w rejs to cale pieniadze rozpiernicze zeby humor poprawic po tych mekach.Normalnie pisze jak bym w wiezieniu siedziala.Wiecie ja chyba pisze glupoty z goraca przeciez upal nie ma zadnych plusow tak mi sie przez chwile wydawalo.Wybaczcie!

Hihi Monola racja! To nie są głupoty, tylkoświęta prawda. A upał ma tylko dwa plusy. 1) pranie szybko schnie 2) facet siedzi w przy mnie bez koszulki :D

A wiecie co mi sie dzis snilo zamiast tak jak wam cos o pogodzie snila mi sie cukiernia ,takie piekne ciacha i chaleczki.Tak stalam przy ladzie a ta baba nie chciala mnie obsluzyc ciagle byla kolejka sprzedawala innym a nie mnie.Tak sobie mysle ze to jak z tym czekaniem na deszcz i chlod.Niby juz blisko a gowno jeszcze nie przyjde.A ciacha byly dla oslody To tyle mnie naprawde wali dzis na glowe.Upal i hormony,dawka piorunujaca.

Gość 23 latka
fajny sen mialas Monola;-),rzeczywiście mogl on symbolizowac oczekiwanie na upragniony chlód....mam nadzieje,ze jednak on nadejdzie,chociaz czasami mam wrazenie,ze ten upal i duchota będa trwaly wiecznie😭

Monola--> fajny sen. Aż mi ochoty na ciacho narobiłaś. Coś się ostatnio ociągacie z pisanie. Pewnie już Wam się znudziło narzekanie w kółko na to samo :(

Gość wredna raszarda
anabell dlaczego nie mozesz jehac razem z chlopakiem nad morze? To byloby lepsze rozwiazanie.

Gość 23 latka
malo ostatnio piszmy bo ten upal nas wykańcza:-o Wiecie co dziewczyny,najchetniej na czas upalow zapadlalabymw sen ,taki jak niedziedzie zapadja w sen zimowy jak zpadłalabym w sen letni;-)Przespąlbym najorsze upaly i obdzilabym sie jakby bylo juz chlodnie,gdzies tak to 5 stopni max.:-)Dobrze,ze jest ten topik,tylko on trzyma mnie przyzyciu w te upaly,dzieki niemu wiem,ze jest wiecej osob ktore tak cierpią odczas tych upalów,juz myslalm,ze tylko mi upaly tak dokuczją:-oFajnie wiedziec ze nie jestem sama i ze wiecej oob czeka na chlodek:-)

Gość a mówili
że w tym roku lata nie będzie, tak miało być zimno :p kłamczuchy :p

Gość 23 latka
ja to już nie wierzę w ŻADNE prognozy pogody:-oPoza tym nie chcę sie zalamwyac gdy prezenterka z wielkim usmiechem na ustach zapowiada,ze będzie jeszcze cieplej😡Minę ma taka jakby wygrala milion na loterii,gdy zapowiada te upaly:-PI z czegu to sie cieszyc,z tej duchcoyt,suszy i skwaru:-OTylko masochisci chyba maja frajde z takiej pogody jak dzis:-P