Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O masz zaraz padnę

Duszę się w te upały!! Mam już dość!!

Polecane posty

Czesc letnie slonce ,no rzeczywiscie u nas cos cichutko nie wiem co sie dzieje.Czy wszyscy spią bo pogoda taka.U mnie cieplo bylo dzis bylam na spacerku z malą i po zakupy na targu.A pod wieczor sie rozpadalo i chlodniej sie zrobilo.Pozdrawiam!

Witajcie!Dzisiaj u mnie do połudna było slonecznie,potem sie rozpadalo.Tera juz nie pada,jest dość przyjemnie na dworze,własnie niedawno wrócilam z wieczorngo spacerku:-) Anabelka co tam u Ciebie?Martwimy się o Ciebie,tu na topiku.Napisz co z Tobą,mam nadzieje,że wszystko ok:-) Kochane zyczę Wam milego wieczorku,słodkich snów oraz udanej soboty:-) Pozdrawiam🌻

dziewczyny jestescie kochane...jak to przeczytalam wszystko to az sie łezka zakrecila....i pomyslec ze jestescie tylko wirtualnymi osobami,dzis znajoma do mnie zadzwonila po tygodniu kompletnej ciszy i rozmowa brzmiala mniej wiecej tak\" o hej co tam u ciebie bo u mnie to...(..)\" nie wspomne ze cale to zdanie mowila na kompletnym bezdechu tak ze nawet jakbym chciala sie wyzalic to nie mialabym kiedy wtracic nawet poslowka...:] super prawda.... monola co do pms to ja to przechodze wrecz koszmarnie:( kiedys jak bylam mlodsza to bylo bosko ,nie wiedzialam co to znaczy obrzekniete piersi,bol brzucha czy tez jakies rozdraznienie a teraz....bez 2,3 nosp dziennie to sie nie obejdzie :( i co gorsza z kazdym miesiacem jest coraz gorzej ..:( ale to prawda macie racje,ze dzieki wlasnie tym naszym przekletym upalom sie tu zgralysmy i poznalysmy :) dzis na lekka poprawe humorku bylam w sklepach,centrach handlowych i widzialam boski plaszczyk :)sliiiczny ale o cene nawet nie pytajcie:( choc czasem sadze ze lepiej wydac troche wiecej na ciuch i miec go na kilka sezonow u mnie jest kompletna burza :D jest super przyjemnie zreszta juz od dluzszego czasu :) i oby tak pozostalo ...bez urazy dla Ciebie letnie sloneczko ;) co u mnie....dziekuje ze mnie wspieracie i ciekawi Was co u mnie... :) niewiecie ile to dla mnie znaczy...wogole to moze mnie zbesztacie za to co powiem teraz ale...chcialabym miec taka matke jak Monola... naprawde,moja jest oczywiscie kochana bo matki sie nie wybiera ale w dziecinstwie jak i teraz brakowalo mi z jej strony ciepla i zainteresowania czegos takiego jak tu mam... co do Niego....niewiele sie ruszylo do przodu...za to coraz bardziej widze ze to juz nie jest to samo...np wczoraj chwile pogadalismy na gg.... i rozmawialam z nim zupelnie bezplciowo....tak jak z \"kolezanka\" nie czuje tego czegos co kiedys....na pewno wiecie o czym mowie...on sie chyba stara...chyba...tyle ze ja juz jestem nastawiona anty na kazdy ruch z jego strony,kazde slowo nawet to z rzedu czulych...ciagle docinam mu,kpie z niego...nie wiem co sie ze mna dzieje:( chyba dopiero teraz wychodzi ze mnie to wszystko co tlumilam przez te wszystkie miesiace bycia z nim... nawet niewiecie jak chce juz zeby byl pazdziernik ...chyba po raz pierwszy tak mnie ciagnie na zajecia ;) buziaki dla was dziewczyny i dziekuje za to ze jestescie 🌼

Czesc ~~anabelka~~cale szczescie ,ze sie odezwalas bo naprawde sie martwilysmy.Dobrze ,ze gdzies wyskoczylas na zakupy zawsze to czlowiek sie troche wyrwie i zapomni troche o problemach.Rzeczywiscie moze pojscie do szkoly dobrze Ci zrobi i nie bedziesz tak myslec o ostatnich przezyciach .Czas pokaze ,co ma byc to bedzie jakos sie wszystko ulozy ty musisz sie zastanowic czy naprawde jeszcze chcesz z nim byc,jezeli ten zwiazek ma Cie niszczyc to lepiej daj sobie spokoj bo nie warto szkoda Ciebie.Ale jezeli chcesz jeszcze sprobowac nie patrz na nikogo tylko sluchaj swojego serca,kurcze zabrzmialo jak w bajce Pocahontas ja jestem na biezaco Pola oglada.My tu Ci wszystkie dobrze zyczymy i chcemy zebys byla szczesliwa.Kurcze nie wiem co powiedziec na to co napisalas o mnie,na pewno Ci sie tylko tak wydaje z tą mamą na pewno ona bardzo Cie kocha.Wierz mi ja na pewno mialam gorszą .sytuacje moja mama umarla jak mialam dwa latka i nawet jej nie pamietam.Wiem ze czasem latwiej sie wygadac z kims dalszym niz z mama np.moja bratanica w ogole nie zwierza sie swojej mamie chociaz prawie jestesmy z bratową rowiesniczkami tylko ze wszystkim przychodzi do mnie .Nie wiem z czego to wynika chyba ja jestem bardzo nowoczesna i bardzo sie dobrze dogaduje z mlodymi osobami.Moja coreczka jest jeszcze malutka ,ale bardzo bym chciala w przyszlosci zebym byla dla niej przyjaciolka ale roznie to moze byc.Pozdrawiam Cie gorąco!I Pisz co tam u Ciebie.Dobrej nocki!

Cześć dziewczyny.🌻 Od razu na początek przepraszam za długą nieobecność, ale miałam problemy z netem :( Ale już jestem :D Rzeczywiście topik sprawił, że się poznałyśmy i mamy gdzie się wygadać i pożalić, a to naprawdę wielka ulga. anabelka--> Ty mnie nie strasz tym październikiem, bo ja tam nie chce wracać jeszcze na zajęcia. To ostatnie moje studenckie wakacje i mam zamiar jak najdłużej się nudzić :D, bo potem już niestety trzeba będzie pracować..ehh... Monola--> jak tam? załatwiłaś masażystę? nareszcie mamy wymarzoną jak dla mnie pogodę, dopiero teraz czuję że żyję i nareszcie mogę normalnie latać po mieście, sprzątać i się nie roztapiam ;)

Czesc wszystkim! ~~Kasiulek~~~rzeczywiscie Cie dawno nie bylo.Ja tez jestem wreszcie zadowolona z pogody wlasnie wrocilam ze spacerku.No numer telefonu juz zdobylam do tego masazysty i musze w przyszlym tygodniu sie umowic,bo w tym tyg.mialam okres i czytalam ze w jego trakcie nie robi sie masazy nie wiem czy to prawda nie znam sie na tym.Szczerze mowiac troche sie boje bo nigdy nie chodzilam na zadne masaze.Ja juz odliczam dzionki do przyjazdu meza juz niecale 2 tygodnie ,nie moge sie doczekac co prawda przyjedzie na krotko ale zawsze cos.Kupilam sobie nowe gazetki ide chyba zaraz poczytac.Pozdrawiam was dziewczyny!Milej niedzieli!

Cześć dziewczyny:-)No to mamy już ostatni weekend sierpnia:-(Szkoda bo choć nie znosze upalow to lubię wakacje lato ale TYLKO takie jakie teraz jest czyli niezbyt gorące,z deszczykiem;-)Ale zaraz przyjdzie piekna,zlota jesień,potem zima,bialy śnieżek,Święta,Sylwester...;-)Ach,rozmarzylam się;) Kasiulek--->fajnie,ze już jesteś na forum:-) Monola--->mam nadzieję,ze lepiej się juz czujesz a te masaze Ci pomogą i wszystko będzie ok:-) Anabelka--->co tam u Ciebie?Pamiętaj,że tu zawsze możesz sie wygadać,wyżalić a my zawsze Cię wysluchamyi będziemy starac Ci się doradzić:-)Trzymaj się!Będzie dobrze:-) Pogoda u mnie jest super,jest dość cieplao ale nie gorąco,niedawno spadl deszcz i poietrze jest teraz takie świeze i rzeskie:-)Lubię taką pogodę,teraz mogę normalnie funkcjonować a nie wegetowacjak w czasie tych koszmarnych upalów,duchoty i suszy:-o Przyjemnej niedzieli Kochane:-) Pozdrawiam i papa🖐️ [kwiat

Czesc dziewczyny co u Was? Mnie znowu jakos dzien zlecial ,obiadek ,troche poprasowalam wzielam sie przed chwila za ukladanie i segregowanie Poli zabawek i to mnie wykonczylo ,za duzo ona ma tego wszystkiego ciagle ,mam balagan.Wiadomo musi sie czyms dziecko bawic .U mnie cieplo bylo przez caly dzien,ale wydaje mi sie ze będą jakies deszcze bo glowa mnie cos ćmi ,wczoraj mnie bardzo tez bolala.A tak to fajna pogoda ,taka jaką chcialysmy chyba wszystkie,no prawie wszystkie bo ~~letnie slonce~~lubi cieplo.Piszcie wiecej bo jakos taka cisza u nas sie zrobila.Pozdrawiam!

Witajcie diewczyny!U mnie wszystko w porządku,dzisiaj poodkurzalm cale mieszkanko,potem musze zabrałam się z pranie bo trochę sie tego nazbierało:-PPogoda u mnie jest ardzo fajna,jest na tyle cieplo aby wyjść na spacerek,nie jest gorąco,padal chwilkę delikatny deszcztaka typowa koncówka sierpnia;-) życzę milego wieczorku.Monola uściskaj od nas Polę:-)Anabelka,odezwij się,napisz co tam u Ciebie słychać:-) Pozdrawiam🖐️

Hej dziewczynki. U mnie tez wszystko ok. Nareszcie w taka pogode chce się żyć i coś robić. W tamte upały, to tylko siedziałam przed kompem i nic nie robiłam :P teraz nadrabiam zaległości, więc żadziej zaglądam. Podejrzewam, że u Was sprawa wygląda podobnie ;) Monola--> a jak tam aparat? Nie przeszkadza już? Ja się zaczynam poważnie zastanawiać nad założeniem sobie aparatu.

O widzę, że wczoraj spędziłam dzień podobnie jak Monola i Asia 24 czyli troszkę sprzątałam. Dziś też będę robić porządki, bo trochę leniuchowałam ostatnio:) Ale na pranie to poczekam do piątku, bo ma się zrobić ciepło:D Na razie jest okropna pogoda, teraz leje i to działa na mnie usypiająco, nic mi się nie chce, a tu już w czwartek do pracy muszę iść. A naszej Anabelki coś nie widać. Mam nadzieję że się niedługo odezwie:)

Czesc dziewczyny!Caly dzien zbieralam sie zeby cos napisac i ciagle mi cos wypadalo.U mnie leje caly dzien ,fajnie.Musialam jechac po zakupy ,bo jest u mnie bratanek i przegralam w rzucie monetą musialam jechac po produkty na pizze,pozniej ja robilismy ale pyszna wyszla.~ ~~Kasiulek~~musze przyznac ,ze nawet sie juz przyzwyczailam do aparatu nosze juz trzeci tydzien,jakbys mnie zapytala w w pierwszych dwoch ,trzech dniach to bym Ci odradzala ,ale teraz jest naprawde ok.Na poczatku wszystko bardzo przeszkadza ,mnie zeby nie bolaly tylko te piescienie kaleczyly.Nic nie moglam jesc ,ugryzc nawet herbaty sie nie umialam normalnie napic.To byl koszmar,strasznie to znosilam gorzej sie czulam niz po porodzie.Ale teraz jest dobrze jak widac wytrzymalam.Czekam teraz na pierwsze efekty ,mialam juz zmieniany raz drut i to wcale nie bolalo a wszyscy mowia ze to boli,ciekawa jestem jak bedzie dalej.Jutro mam wizyte bede miala sciagniete w ogole pierscienie z 6 a zamiast nich bede miala na 6 i 7 takie metalowe rurki ja wole takie rozwiazanie bo te pierscienie bardzo kalecza jezyk przynajmniej ja tak mam inni jakos to znosza ja nie bede sie katowac.Takze Kasiulek polecam aparacik ,jak sobie pomysle ze bede miala rowniutkie zabki to juz sie ciesze,ja mam duza wade a samo skorygowanie u mnie ma trwac tylko 3 -4 miesiace. ~~Letnie slonce~~a Ty czasami nie jestes nauczycielką bo do pracy niedlugo idziesz pisalas,ale ciekawska jestem co? Pozdrawiam was! Anabelka napisz cos do nas !

Dziewczyny ,znacie jakies fajne sklepy internetowe z bielizną mozecie cos polecic?Cos potrzebuje sobie kupic ale nie kupowalam w sumie przez net.Maz wraca cos by sie przydalo.Dobrej nocki!

Monola...> ale z Ciebie dedektyw :D Dziewczyny! Gdzie się podziewacie??? U mnie pada i pada i właśnie taka pogoda zmusza mnie do siedzenia w domu:( a Wy szalejecie w tą dla Was cudną pogodę? Jak ja wam zazdroszczę, ja tak nie znoszę zimna:( Kiedy temperatura spada poniżej 20 stopni mi już jest zimno, chyba ze mną jest coś nie tak. Planuję wybrać się na zakupy i kupić sobie jakieś ciepłe sweterki, żeby jakoś przeżyć zbliżającą się jesień, a co gorsza zimę brrr... :O

Czesz wam !Cos cichutko u nas bardzo czyzbyscie spaly.~~letnie slonce~~ńo ja bardzo dzis poszalalam bylam u dentystki wymienialam czesci przy aparacie,ponad godzine mnie meczyla cala buzia mnie boli,na szczescie dopiero mam teraz wizyte za miesiac to wreszcie odpoczne.U mnie pada caly dzien ja lubie taka pogode tylko na spacerek sie nie da wyjsc z dzieckiem jedyny minus.Ale tak pod kocyk to by sie chetnie wskoczylo i polezalo.Pozdrawiam piszcie cos leniuszki!

Witajcie dziewczyny!U mnie jets raczej zimno i pada,ja natomiast latam po mieście,wszyscy sie dziwią,z wogóle chce mi sie wychodzićz domu:-PNo cóż,widocznie jestem jakaś inna bo gdy bylu upaly wszyscy z mojego otoczenia gdzie wychodizli na miasto,na zakuy jak bylo plus 35 a ja siedzialam w domu,nigdzie nie chcialo mi sie ruszać w taki kawr:-oNie mialam na to sily,jak tylko dluzej przebwalam w tej duchocie bylo mi slabo:-oTaka pogoda moze byc,chociaz jakby bylo odrobine cieplej to byloby tez ok,bo ja wymiekam jak jest wiecej niz 25 w slońcu:-oNo ale kazdy jest inny,jeden woli jak jet upal,inny jak jest zimniej;-)Teraz planuje kupić sobie jakies perfumy na jesien,jakis cieply,raczej slodki zapach,myślę nad wodą toaletową Ode u reve z Yves Rocher,chialam kupić sobie jakies perfumy markwe ale uznalam,że jak narazie szkoda mi kasy bo chciaalm sprawic soboie tez jakies jesienne ciuszki:-)A ze narazie jeszcze nie pracuję więc muszę oszczędzać:-oA jakie Wy dziewczyny lubicie zapachy,jakie są Wasze ulubione perfumy?Przez lato,w czasie upałow uzywalam raczej chlodnych,cytrusowych,lekkich woni chociaz gustuje w ciezszych,slodkich ale nie przesodzonych zapachach;-)Teraz moge,jak jest chlodniej sobie taki sprawic gdyz na upalne lato takie zapachy nie pasowały:-oA jakie są Wasze ulubione wody toaletowe czy perfumowane? Monola---?to dorze,ze juz jest lepiej z Twoim aparatem,z czasem tak sie do niego przyzwyczaisz,ze nawet nie bedziesz czuła,że go masz;-)A nowa bielizna na przyjazd męża do świetny pomysł,nestety nie znam żadnych sklepów internetowych z bielizną bo nigdy nie kupowalam nic przez net.Ale coś poszukam,jakies adresiki stron to napiszę:-) Letnie slońce--->szkoda,że sie meczysz w taką pogodę:-oNa pociesznie dla Ciebie mogą powiedziec,ze we wrzesniu czy pazdzirniku tez będą sloneczne,cieple dni więc na pewno nacieszysz się jeszcze sloncem:-) Przyjemnego wieczorku oraz miłej nocy i kolorowych snów dziewczyny:-) Pozdrawiam🖐️

Dzieki Asia24 za adresy,cos sobie poogladam.Ale jestes super.Co do wod toalatowych to ja tez uzywam w zaleznosci od pory roku latem lubie takie swiezutkie cytrusowe,ale w sumie nie mam takich na stale zmieniam zapachy teraz na lato mam takie Aqua Women -Rochas,lubie tez takie grejfrutowe Kenzo.A jak jest chlodniej to uzywam Allure i czasem takich mocniejszych Dolce Gabbana By taka panterka.Ale raczej perfumy przywozilam sobie z Niemiec ,a teraz mi maz kupuje naciagam go co jakis czas a co tam .U nas niestety sa o wiele drozsze niz tam to nie jest normalne jakie tam zarobki a jakie u nas.A tak w ogole to po ciazy mi sie troche pozmienialo z zapachami.Kurcze nie chce wyjsc na jakas snobke z tymi perfumami ze kupuje tylko jakies firmowe jak bym miala isc i u nas kupic to na pewno bym kupowala jakies troche tansze ale poki mam mozliwosc miec z Niemiec troche tansze to korzystam.Koncze ide jeszcze pobuszowac po tych stronach z bielizna.Jeszcze raz dziekuje.Pozdrawiam!

Dziewczyny gdzie jestescie?Anabelka,Kasiulek odezwijcie sie bo was to juz w ogole dawno nie bylo,zaczynam sie martwic czy o nas zapomnialyscie calkiem.U mnie chlodno,bardzo wieje wiatr,jakos nie moglam usnac w nocy i glowa mnie jakos dzisiaj pobolewa.Posiedze sobie w domku z Polusią nigdzie nie wychodzimy.Pozdrawiam!

Hej dziewczyny :) Kurka ja rzeczywiscie ostatnio rzadko zaglądam, bo mam problemy z netem 😡 Raz mam, raz nie mam i coś mi się komp często wiesza. Byłam dzisiaj na zakupach, kupiłam sobie sweterek :) Nareszcie idzie jesień, czyli pora sweterków, które uwielbiam :D Monola--> czy ja dobrze wyczytałam? Masz aparat założony tylko na 3 miesiące?? Ja też bym chciała na tak krótko, ale to pewnie zależy od wady. Ja w sumie tak bardzo krzywych zębów to nie mam, tylko jeden z boku tak mi wystaje, a tak o mogą być. A ile taki aparat kosztuje? Naprawdę zaczynam się zastanawiać nad założeniem. Ciekawe co tam u naszej poziomki?

Czesc Kasiulek!Niestety tak dobrze to nie ma aparat bede nosila jakies dwa lata.Chodzilo mi o to ze moje zabki beda juz moze proste zupelnie za 3 - 4 miesiace a pozniej trzeba nosic jeszcze tak dlugo zeby sie to utrwalilo bo ja k bym tak szybko zdjela to zęby by po kilku dniach mogly wrocic do poprzedniego stanu.No i pozniej po zdjeciu aparatu nosi sie jeszcze taki retencyjny przez rok ale to tylko na noc sie zaklada,zeby tez to wsztstko utrwalic.Troche jest tego zachodu,ale mysle ze warto.Ja mam tylko wade na gorze czyli mam jeden luk,zaplacilam 1600zl.ja mam takie biale zameczki jakies tytanowe.Wlasciwie ten aparat jest bardzo malo widoczny.tak to praktycznie juz teraz mnie prawie nic nie boli,mialam wczoraj zmieniany i podkrecany mocniej drut i nie jest zle.Ale ponoc te metalowe bardziej bola po podkrecaniu tak mi dentystka powiedziala.Musisz sie zastanowic nie wiem jak to u Ciebie wyglada jezeli bardzo nie musisz to daj spokoj,u mnie to naprawde spora wada.A taki z metalowym zamkami aparat to u mnie kosztuje 1000zl. Fajnie ,ze kupilas sobie sweterek zawsze sie humor poprawi czlowiekowi.No tez jestem ciekawa co u poziomki czy juz urodzila.Pozdrawiam!

Tak myślałam, że jak się upały skończą, to nasz topik padnie 😭 Pod tym względem żałuję, że już się skończyły :P Dzieczyny piszcie!! Bo mi smutno bez Was.

Czesc Kasiulek ja tu czesto zagladam ,ale nikt nie pisze sama z soba gadala nie bede.Nie wiem co sie dzieje mnie tez brakuje naszych pogaduszek.Moze sie wreszcie dziewczyny odezwą.Pozdrawiam!

hej Monola. Na Ciebie to zawsze można liczyć :D A gdzie reszta???? Nieładnie tak nas zostawiać 😭

No wlasnie nie wiem co sie dzieje chyba zapomnialy juz dziewczyny o nas.Martwie sie o anabelke najbardziej bo naprawde juz dawno nie pisala.Zostalysmy same.A co u Ciebie nowego?Ja juz sie doczekac nie moge na przyjazd meza wraca w sobote i akurat mam teraz 8 urodziny Poli 3 latka juz konczy musze jej cos kupic ale sama nie wiem co.