Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badu

dlaczego ludziom ciągle mało

Polecane posty

Gość badu

bezdomnu marzy o jednym pokoju ten kto ma 1 pokój marzy o trzech kto ma 3 marzy o małym domku kto ma mały domek marzy o willi z basenem i tak w kółko macieju aha ja mam 3 pokoje i marze...

Gość konwalijka Jego
ja marze tylko o Nim:) o zadnych domkach mozemy mieszkac w namiocie, a blisko skalki, morze hmmm:) super

Gość badu
ta akurat.potem mały domek z ogródkiem,dwójka uroczych bobasków,psiak kudłaty,wycieczki ....... namiot,hmmm od czegoś trzeba zacząc :)

Gość bve
mów za siebie .Mi wystarcza mój intelekt marzenia o rzeczach materialnych swiadczą o ograniczeniu ..Jesli ktos musi sie pobudzac w ten sposób (dobrami ) to jest sztucznie szczęsliwy .Ja moge być dzieki temu ,ze nie nudzę sie z sobą .

Gość badu
bve aż spadłam z krzesła ze śmiechu,szkoda,ze ci wyobraźni nie starcza,ze musisz przed kompem siedzieć i wypociny małolatów czytać

Gość bve
no to teraz wstań i sie otrzep ..

Gość badu
dziecko internetu się odezwało i o marzeniach chce gadać,hihi chyba o nowej grze :P

Gość bve
Ludzie sie własciwie nudzą i mają nadzieje ,ze im to pomoze .Pomaga ,ale tylko na chwile .DLatego kupuja cos innego .Gdy znowu czuja sie gorzej i im to nie wystarcza i tak w kółko..Włascwie są nieszcześliwi ,ale chcą wierzyć przez nowe rzeczy ,ze to się zmieni .

Gość bve
czy ludzie pierwotni byli mniej szczesliwi od dzisiejszych ?Byli zdecydowanie bardziej szczęsliwi ..Mieli też inne problemy.

Gość bve
jestem chyba typowym orzedstawicielem ery materializmu i nieszczęsliwym bardzo

Gość badu
oj aleś wypocił... ludzie pierwotni mieli inne problemy.... jak mamuta złowić zupełnie jak dziś nową promocję

Gość bve
nie podniecaj się tak bo jeszcze raz spadniesz z tego krzesła .Spokojnie.Wdech...

Gość badu
wydech,wdech ... pozdrawiam🖐️