Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

snejki

KLUB SAMOTNYCH DZIEWIC I PRAWICZKÓW

Polecane posty

..bo co do tego, ze Wlosi lubią dziewice, to jestem pewna :p

Gość lilith20
no i oczywiście już zaczynam myśleć o jutrzejszym dokopaniu Francuzom prze Włochów

lilith20 --> jutro pijemy na forum za dzisiejsze zwyciestwo Portuglaii! ;)

Gość lilith20
no pewnie... ale musze się przyznać, że za to zwycięstwo to ja już zaczęłam pić... ale zawsze mogę wypić drugi raz... a co tam!

lilith20 --> ja juz tez dzis wypilam ale jutro bedziemy opijac rzeczywiste zwyciestwo :D

Gość z innego świata
POPROSZĘ a kartę CZŁONKOSTWA:D, dziewictwo made by ja: świadomość nieświadomej głupoty niegdyś i świadomość silnej woli oraz dojrzałej niezależności od mężczyzn DZIŚ-co nie oznacza, że czuję się lepiej: / [poza tym, ja chcę mężczyznę w l.poj.] mam 22 lata nie mniej jednak, ostatnio moje życiowe guru /dojrzały mężczyzna-kolegoPodobny/, powiedziało, że: "w dziesiejszych zepsutych czasach, 2paroletnie dziewictwo to jak perwersja:P", więc czuję się WYZWOLENIE bardzo dobrze. p.s. o wiele bardziej niż Włochów, wolę Polaków. ahoj

Gość katharinka z opola
21 lat:), jestem samotna bo rozstałam się przed tygodniem z chłopakiem, ale już mi lepiej, nie był tego wart, kretyn jeden, więc się do klubu nadaje:)

Gość cos wam napisze
rozumiem ze ktos jest samotny ale pisac ze nie ma dziewczyny bo jest mu niepotrzebna to juz przesada.dziura w bucie moze byc niepotrzebna!

🖐️ wszystkim ! 🌻 ..no i Portugalia przegrała ze Szwabią.. 😭 ..a mogło byc tak pięknie... :o miejmy nadzieję, ze dzis Makaroniki staną na wysokości zadania i nie dadzą plamy.. ;)

każdy z nas potrzebuje kogoś kochanego nawet jesli nie chce sie do tego przyznać ;) --> może nasz topik komuś pomoże? :D tylko jak na razie mamy tu wiecej pań niż panów :p

Gość lilith20
Portugalii nie poszło TO FAKT... grali tak jakby im się nie chciało! Ale nadal wierzę w moją ukochaną ITALIE! Niech skopią dupy Francuzom za ME 2000!

Gość lilith20
A co do topiku to zaczynam się zastanawiać... wpisujecie się tu z powodu wciąż trwającego dziewictwa czy z ogólnego braku partnera?

Gość cos wam powiem
poznalam przez neta pewnego niesmialego chlopaka,prawiczka,pisalismy prawie 2 mies.ze soba ,probowalam go jakos oswoic,rozruszac,poprostu to ja go adorowalam a nie on mnie...po tych 2 miesiacach on poprostu mnie olal stwierdzajac ze mozemy byc tylko przyjaciolmi netowymi nic wiecej...zdjecia mojego nie chcial,swojego mi nie dal,jakby robil mi laske ze ze mna pisal,mnie zalezalo ale doszlam do wniosku ze on jest jak glaz,rozczarowalam sie....moze naprawde nie chcial dziewczyny,dobrze mu samemu,poszedl na latwizne....bo jak ktos ma dziewczyna to musi sie starac....

Gość cos wam powiem
i jeszcze czasami czytam jego wypowiedzi na kafe ze pisze wszystkim ze nie ma dziewczyny...nie ma bo nie chce miec!

Gość gdzie ci fajni ludzie
uppppp

Gość jakienie jest

Gość jakie nie jest
co masz na mysli

zalezy na jaką kobietę (faceta) się trafi ;) jeśli spotkaja sie 2 połowki pomarańczy, to wtedy bycie zdrugą osobą na pewno będzie cool :p cos wam powiem --> a może on nie chce dziewczyny, bo jest taki nieśmiały?? broni sie przed porażką, możliwym niepowodzeniem i maskuje to twierdzeniem, ze on nikogo nie potzrebuje... dla mnie to dziwne troche, zeby twierdzić w wieku 20-kilku lat, ze się nie potrzebuje drugiej osoby.. (choc może, faktycznie, takie okazy gdzies po naszej ziemi chodzą :p)

bo trzeba wziasc za kogos opowiedzalnosc a w razie wpadki nianczyc dzieciaka to nie dla mnie wole byc sam i nie miec ciezaru w postaci 2 osoby :P

Gość cos wam powiem
dla mnie to jest tchorzostwo!i tyle,nie chce dziewczyny bo zajdzie w ciaze i bede mial balast,to chore!on mi mowil ze nie jest gotowy na to aby miec dziewczyne,co to znaczy,gotowy:nigdy nie jest sie gotowym na rozne nowosci,milosc przychodzi i trzeba ja umiec zatrzymac bo to cenny dar a nie wyrzuczc do kosza jak to on ze mna zrobil!

Gość cos wam powiem
to szczescie miec dzieci nie ciezar,nic dziwnego ze nie masz dziewczyny.poza tym mozna sie zabezpieczac,bo z dupa nie ma zartow to oczywiste!

niektórzy faceci tak rozumują, ze ręce opadają.. :o nie ma sie co potem dziwić, ze część z nich wciąż jest prawiczkami.. :p (jednak potwierdza sie w praktyce tweirdzenie, ze faceci są 2 lata wstecz w rozwoju w porówaniu z kobietami ;) i to nawet w pozniejszych latach rozwoju.. ;) )

ciezar bo trzeba utrzymac 2 geby a w przypadku dwojki to 3 geby a ja nie chce zasuwac na kogos jak wol i jeszcze wysluchiwac foch babskich i babrac sie w osranych pampersach ha!

no tak, faceci zobowiazań nie chcą ale bzykać to by sie chcieli bez ograniczeń! 😠

Gość cos wam powiem
oni wszyscy sa niedorozwinieci,nie chca zobowiazan ale isc do wyra to tak!nie ma tak dobrze,no,czuje ze juz mi cisnienie skacze!

brzydki 24 (EGOISTO) --> przy takim podejsciu pewnie jeszcze dlugo bedziesz SAMOTNYM prawiczkiem ;)

cos wam powiem --> widzę, ze myslimy podobnie w kwestii facetów ;)

Gość cos wam powiem
oj,brzydki ale bys ode mnie w pale zarobil!co ty mowisz ...a twoi rodzice to cie nie karmili.a po co im to bylo.gdyby nie oni to nawet wroble by o tobie teraz nie cwierkaly!