Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iga 03

kosmetyczka wczasowiczki-czyli niezbednik kosmetyczny podczas wyjazdu

Polecane posty

Gość Iga 03

Witam ! dziewczyna wybieram się prawie na 3 tygodnie na wczasy(konkretnie Bułgaria)! co powinnam miec obowiazkowego w kosmetyczce, chodzi mi zarówno o kosmet6yki pielehgnacyjne jak i kolorówke! prosze pomózcie mi skompletopwac wczasowy niezbednik!!

No to bedzie tak :) Kosmetyki na plaze - krem z wysokim filtrem, balsam po opalaniu. Możesz wziac ze soba tez cos na oparzenia, bo takowe czesto sie zdarzaja. Ja czesto zabieram ze soba przyspieszacz opalania firmy Dax Cosmetics, bo rzeczywiscie szybciej sie po nim opalam. Kosmetyki kolorowe: tusz do rzęs, jakiś cień do powiek, błyszczyk, pomadka z filtrem, jeśli robisz sobie kreski wokół oczu to kredke :) Ja np. na wczasy nigdy nie zabieram fluidu, podkladu itd, bo uzywam takich rzeczy okazjonalnie :) Ale niektorzy to zabieraja. Kosmetyki pielegnacyjne: balsam nawilzajacy, jakis peeling, zel. Szampon do wlosow, przeznaczony na lato. O wlosy tez trzeba dbac w upalne i sloneczne dni :) Poza tym pasta, szczoteczka i inne oczywiste rzeczy, jak np. dezodorant :)

Gość Nie zapomnij
chusteczek odświeżających ( w podróży są bardzo przydatne) , dezodorantu i żelu pod prysznic.Na wszelki wypadek zabierz również plastry,wodę utlenioną w żelu i tabletki przeciwbólowe.

Gość Iga03
dzieki dziewczynki:)