Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta72

córka ma 8 lat i buty komunijne 36 czy to duzo na ten wiek?

Polecane posty

Gość marta72

moja Kasia ma 8 lat i teraz miala komunie jak kupowalismy jej buty obok byla dziewczynka 11 lat i okazalo sie ze buty za ciasne dla kasi pasowaly na 3 lata starsza dziewczynke:) czy naprawde 36na 8 lat to wielki numer? jaki rozmiar buta mają wsze dzieci i ile lat?

ja mam 25 lat i mam roznmiar 38, 39 wiec masz porownanie....nie wiem jaki rozmiar nogi mają dzieci w wieku 11 lat....noga rosnie do ok 15 roku....ale no no 36 to duzy rozmiar buta

Gość prosta dziewczyna bo karolina
bardzo duzy..ranyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Gość ja mam lat 16
i tez mialam rozmiar 36 w wieku twojej corki. teraz mam 39/40 :D

Gość mam 18 lat
i 36

Gość ja mam lat 16
i wszystkie moje kolezanki maja rozmiar koło 40. tylko jedna ma 38, ale ona jest niska i bardzo drobna ;)

Gość mam 18 lat
ja mam 160

Gość mam 18 lat
a ile córka ma wzrostu ?

Gość przeciez
rozmiar buta jest zalezny od wzrostu, jesli jest wysoka to musi miec wieksza stope - przeciez to logiczne..

moja córka ma skończone 7 i ma 35, 36. Ale to wszystko zależy od budowy ciała i od wzrostu, oraz od tego jak wyglądają rodzice. Ja mam 42 i jest to problem jak dla kobiety, ale co zrobisz?

ja jestem rocznik 78 i mam rozmiar 36 jak bylismy ze znajomymi na wakacjach ich córka 7 latak tez miała taki rozmiar ale miała ubaw

-> marta 72 moja córcia do komunii miała rozmiar 35 - nie smutkuj - nie jest źle:D dodatkowo jeśli oboje, jako Rodzice, jesteście wysocy - to Wasza córcia też maleńka nie będzie :) rośnie Ci dziewczę hoże :D mój synek ma 12 lat i rozmiar 38 -> dziadkowie z obu stron, ja i ex jesteśmy wysocy :)

Gość marta72
naprawde 7 latka ma numer buta az 36????? moja ma 8 lat 143 cm wzrostu numer buta 36:)

to dziwne ale teraz w ogole rozmiar stopy u kobiet wzrósł. Pokolenie mojej mamy to rozmiary 35-38, moje 36-39, a młodsze wiekiem to siegaja 40 i ponad. U kalsie córki mojej kolezanki wszytkie dziewczynki mają ponad 40 a wiek to 11 lat.

Gość marta72
11latki 40? jak dorosly mężczyzna?:)

Gość marta72
a córka jaki ma numer buta?:)

Jak byłam w wieku Twojej córki to miałąm dokłądnie taki sam numer stopy i do komunii mama mi szukałą butów wśród tych ślubnych dla dorosłych :P Teraz mam 25 lat i 41/42 więc pewnioe Twoją córkę też to czeka ;) Ale to nic nienormlanego moim zdaniem ;)

O boze. Za duze stopy ma dziecko. No i co zrobisz? Bedziesz jej bandazowac, zeby nie urosly???

Gość qwertyuiopp
o matko 7 latka 36.Moja 13 latka ma 35.TO CO Mówić za jekieś 3 lata bendzie ponad 42 xd

Gość sddfdf
ja mam 34 lata i nosze rozmiar 38...ale sądzę, ze twoja córka rozmiaru 42 nie przekroczy gdy dorośnie...nie stresuj się takimi bzdurami, bo nie doczekasz wnuków...:-P

trochę spore ;) ja taki rozmiar miałam w wieku 11 lat,teraz mam 25 i mam 39/40 w zaleznosci od rodz buta

Gość gość
bez przesady.W jej wieku też miałam 36 i musiałam do komunii kupić ślubne buty,ale teraz mam 29 lat i noszę od bardzo dawna 39/40,więc nie widzę w tym nic nienormalnego.Szwagierka ma 27 lat i nosi 34,ale ma 150 wzrostu.Zależy od wzrostu i postury

Gość gość
hehe mam 30 lat i właśnie rozmiar buta 36 :)

Gość gość
Co to za 'kobietony' z płatwami rozmiar 40?? bo przecież stopą tego nie można nazwać. Dzieci Czarnobyla czy co?

Gość gość
ja pamietam ze moje lakierki komunijne mialy rozmiar 34 a ja dzis nosze 36 (25 lat)

Gość gość
wszystko zalezy od wzrostu, budowy ciala i tego jak szybko dziewczynka sie rozwinie, ja nie pamietam jaki mialam rozmiar na komunie, alee pamietam, ze dosc szybko mi noga przestala rosnac i mam rozmiar 38, moja corka ma 6lat i nosi 31 i ma chyba jeddna z wiekszych stop w klasie ale jest tez najwyzsza, mojej kuzynki corka ma 8lat i nosi 36 ale jest tez wysoka, no i rodzice bardzo wysocy,