Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 smutnaaa podczas burzy

Co zrobic aby pozbyc sie tych grudek na twarzy?

Polecane posty

Proponuj臋 wzi膮膰 troch臋 tej m膮ki na d艂onie i chwil臋 potrze膰. OooOo czy na d艂oniach te偶 mamy w膮gry? :/? 偶贸艂te!?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mam lepszy spos贸b
zask贸rniki s膮 na ca艂ym ciele -je艣li by艂aby to tylko m膮ka to dlaczego to co wychodzi jest w r贸偶nych miejscach inne(np na brzuchu -wi臋ksze ni偶 na twarzy) i w r贸偶nych miejscach s膮 tego r贸偶ne ilo艣ci....i przypominam o 'myciu miski' o kt贸rym pisa艂a 'a mialo byc tak pieknie'?

Udost臋pnij ten post

Pewnie, zask贸rniki mog膮 si臋 pojawi膰 na ca艂ym ow艂osionym ciele. OW艁OSIONYM! Na d艂oni (wewn臋trzbnej cz臋艣ci) nie ma w艂os贸w i nie ma zask贸rnik贸w ;] Wsp贸艂czuj臋 Wam je艣li macie na brzuchu tyle zask贸rnik贸w, 偶eby wychodzi艂a z tego taka przeogromna ilo艣c pozlepianych kulek i to bez wzgl臋du na to ile razy pod rz膮d ten zabieg wykonacie. A przyk艂ad z misk膮 jesynie potwierdza to co m贸wi臋. Bo przecie偶 miska nie mo偶e mie膰 zask贸rnik贸w!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam lepszy spos贸b
iczka ---> to co napisa艂a艣 o misce potwierdza moj膮 teori臋 :) naprawd臋 dzi臋ki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hej ....
mam opalona twarz. czy po zastosowaniu tej maseczki moja opalenizna zmniejszy si臋? czy kt贸ra艣 z was pr贸bowala u偶ywa膰 jej na opalon膮 buzi臋?

Udost臋pnij ten post

z t膮 maseczk膮 z m膮ki + wody + miodu to sama rewelacja :) mam opalon膮 twarz i po jej zastosowaniu nie zauwa偶y艂am 偶eby sk贸ra zrobi艂a si臋 bledsza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a mialo byc tak pieknie...
czy ja nie mam wagr贸w?:o zrobilam jak zawsze ta papke (moze dodalam troche wiecej miodu 2 lyzeczki ale nie sadze zeby to nie mialo wplyw) wyszedl mi chyba tylko 1 w膮gier.... a w lusterku neizbyt widze czy one sa czy ich nie ma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lionek
szok i rewelacja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MalyRobal
Moja pi臋kne...... Ja mam problem z tymi ma艂ymi czarnymi kropkami na twarzy od kilku lat.... Jak sobie to wyciska艂am to mia艂am czerwon膮 twarz jak burak .......... przez jaki艣 czas ( 7 miesi臋cy) u偶ywa艂膮m kosmetyk贸w UNDER 20 i tak szczerze to pomaga艂ao ale musia艂膮m to kupowa膰 co miesi膮c i stwierdzi艂am 偶e to mnie za drogo wychodzi............ Dzisiaj sproboje ten spos贸b z m膮k膮 wod膮 i miodem :) mi ju偶 nic nie mo偶e zaszkodzi膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martusia87
Z zask贸rnikami m臋czy艂am si臋 przez 4 lata, by艂am u dermatologa, kosmetyczek, urzywa艂am chyba wszystkich dost臋pnych kosmetyk贸w i drogich i tanich, jedne dzia艂a艂y d艂u偶ej inne kr贸cej,ale nic tak naprawd臋 nie pomoga艂o .呕eby sprawdzi膰 dzia艂anie tego specyfiku "wmasowa艂am" go tylko w sk贸r臋 na czole i to naprawd臋 dzia艂a!!!!!!!!!!!!A co do sceptycznych uwag kole偶anek, moje drogie, nikt nie powiedzia艂 偶e nie znajdziecie 偶adnego zask贸rnika po 1,2 czy 5 zabiegu, a wasza cera b臋dzie nieskazitelna. Widocznie jest to zale偶ne od cery i u ka偶dego mo偶e dzia艂a膰 w r贸偶nym czasie.I zdanie do "mam lepszy spos贸b" dzi臋kuju, 偶e podzieli艂a艣 si臋 z nami swoim odkryciem,tak trzyma膰!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Czesc dziewczyny . Wlasnie przeczytalam caly topik. To jeden z najlepszych sposobow !!! Nawet zalecaja to pediatrzy jesli dzieci choruja na oskrzela ,na gardlo . Chodzi o to zeby oczyscic pory skorne i zeby toksyny wylazly . Czasami jak widac mozna to zastosowac dla zdrowotnosci a czasem kosmetycznie . Nie pamietam juz na jakim forum wypowiadaly sie babki ze to robaki z jelita grubego hahaha taaakkk i na buzi albo na ramionach wychodza . To jest nic innego jak zalegajacy tluszcz ,ktory zatyka por skorny . Nie ma ja domowe sposoby. Pozdrawiam wszystkie zwolenniczki tej metody a przeciwnicy niech nie stosuja i nie glupio nie komentuja.

Udost臋pnij ten post

Zapomnialam dodac o tradziku . Nie jest to sposob domowy ale za to 100% . Jesli ktos ma mozliwosc zakupu Proactiv Solution /w USA / to polecam . 3 czesciowa terapia ,efekty widac po tygodniu. Zostawiam link -przepraszam ze jest po angielsku ale moze ktos rozpozna opakowanie bo nie mam zielonego pojecia czy jest w Europie. http://www.proactiv.com/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 idzcie prosze na topik pt
"brevoxyl jest super" ten krem wybawi was od tradziku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joko uno
wyprobowala sposob z maka - dziala rewelacyjnie. po wymasowaniu nosa ta papka wagry zrobily sie mniej widoczne (to po pierwszym razie, mysle ze im dluzej sie stosuje tym wyniki lepsze). maka chyba faktycznie w jakis sposob odblokowuje pory, a masowanie usuwa tluszcz. nie zrazajcie sie brakiem rezultatow po pierwszym razie, cierpliwosci! ;P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 endi
czyli do miodu dodac make i wode i papke na艂ozyc czy smarowac? jak jest lepiej? i potem zmyc woda? po jakim czasie? tez spr贸buje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 endi
juz doczyta艂am i odpowiedzia艂am sobie na pytania dzisiaj spr贸buje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maaalinka
- mam lepszy spos贸b - ma racje!!:) W naturze sa wszystkie skladniki ktore moga nas wyleczyc. Cebula jest jak antybiotyk , miod regenreuje i odzywia. Wierze calkowicie w ta make bo widze ze moja cera jest lasniejsza i wcale nie od miodu bo te maseczki stosuje juz od dluzszego czasu. Poprostu dziala:) Nie warto wydawac kasy na kremy czy tablety bo wszystko co jest potrzebne mamy u siebie w domu. Buziaki!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maaalinka
艂adniejsza* /ups literowka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 endi
juz jestem po..............te grudki to niestety nie wagry a juz mysla艂am ze wyjda :( choc wyszed艂 jeden bo sprawdza艂am ale plusem jest to ze jak potem wyciska艂am to 艂atwiej wychodzi艂y moze za kr贸tko masowa艂am a tak same by wysz艂y powt贸rze to jeszcze jutro ale d艂uzej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aminiechyba
a mi sie porobilo wiecej grudek... czemu?!:( ?! jestem po pierwszej maseczce.

Udost臋pnij ten post

Te \"grudki\" jak to nazywacie to pewnie prosaki . Nie wyjda nawet po mace bo sa pod skora a nie w porze skornym. Je trzeba przekluc i wydusic . Najlepiej wprawna reka .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 endi
kt贸ras z was jeszcze pr贸bowa艂a?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 endi
piszcie piszcie:)

Udost臋pnij ten post

jejku dziewczyny to naprawd臋 dzia艂a :) w艂asnie wypr贸bowa艂am na sobie i rzeczywi艣cie te okropne w膮gry wychodz膮 :))) gorzej tylko z tymi grudkami od m膮ki co zostaj膮 na twarzy, ale i tak jestem szcz臋艣liwa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aminiechyba
Cholera wkuwilam sie!!!!! Wyciagnelo mi na policzkach pelno tych cholernych grudek w momencie kiedy juz ich prawie nie mialam!!! I mi sie zrobily dwa syfki :/ Jedyny plus to jest taki ze skora sie juz nie blyszczy... Ale ja to p*le!! Nie chce miec grudek! I wszystko od nowa < crying > PS. Ja nie moge ich wyciskac bo blizny mi zostaja.Od tygodnia walcze ze starymi bliznami potradzikowymi.Nie dam sie na mowic na nastepne - taka skora.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aminiechyba
namowic* (literowqa)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aminiechyba
W8 skoro grudki nie wyjda bo sa pod skora to jaki sens ma nakladanie tej maseczki skoro ona do wagrow jest (fakt,oczyscilo mi je to zauwazylam!) ale temat jest taki a nie inny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moja mieszanina maki
i reszty wlasnie wyciaga zaskroniki z muszli klozetowej :D pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzia艂a dzia艂a dzia艂a

Udost臋pnij ten post