Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a typujcie kogo chcecie

kolejny ranking na kafeteriana i kafeteriuszkę półrocza

Polecane posty

Gość a typujcie kogo chcecie

to tak żeby was rozruszać:)

Gość bracia kaczyńscy
nasjlepsi

Gość glosuje na
Lusesite de Milagros Dolores :)

pozdro - bo jest spoko dziołcha z dystansem do samej siebie:D musztarda - bo wali prosto z mostu i nie daje sobie w kasze dmuchać:P chochlik - bo to moje Słoneczko jest 😘:D przedlużacz - z słabości do niego i za całokształt 😘 przebojowy szef palarni - mmm757 :P - za to, że skorpion jak ja i nadaje na tych samych falach:D i za boski tyłek::P

Gość eeeeetammmmmmmmmmmmmm
same pierdoły z tych kafeteriuszy i szek, najlepsi są kaczynsxy i uszz :classic_cool:

Gość gość
Mozna glosowac na sama siebie?:P

Gość eeeeetammmmmmmmmmmmmm
to ja głosuję na siebie :classic_cool:

*od rana.:O Choć od ran też zaciesza dewiant. :O:classic_cool:

Gość siebie typuje
jestem debesciara

Gość gość
No dobra, jako ze jestem niezwykle skromna osoba, glosuje na siebie i na Misie Zlosnisie:P Tamte pomaranczowe wpisy nie byly moje. w zwyczaju mam glosowac tylko raz:P

Gość ja zawsze na wszystkie swoje
czarne nicki :classic_cool:

Gość pewien facet zagladajacy od la
musze stwierdzic ze nie ma tu nikogo ciekawego, wymadrzajace sie zakompleksione osoby, albo z defektem pod czaszka...

Gość hm pewien facet
to po co tu zaglądasz?? Niby wszyscy be, ale ciągnie...:)

nie bede oryginalny jeśli powiem że..................................Tinkietka moja naj ;-) ps. sama jesteś dewiantka. kto widział żeby kable z kontaktu połączyć razem i dopiero potem izolować?:-D:-P

Ci, co widzieli już nam o tym nie opowiedzą. :P Plan był niezły, sam przyznaj. :classic_cool:

zagladam tu z nudow czasem w pracy, bo czasem lubie czytac co mysla inni, a nie z sympatii do jakies tu osoby, albo z checi poznania kogos, czasem trafiaja sie rozsadne wypowiedzi na konkretny temat, a reszta to kicz i syf tak jak osoby ktory wipisuja tu takie bzdury pod czarnymi nickami, ale coz jak ktos tu siedzi prawie na non stop to trudno zeby mial cos ciekawego do powiedzenia, belkot i idiotyczne klepanie po to zeby byc tu. Dla mnie np teksty goracej malutkiej czy innych czarnych sa tak plytkie ze jak widze w jakims topiku czarne niki to opuszczam... To moje zdanie wasze pewnie jest inne ale wy jestescie na haju kafeterianym, obiektywnych i trzezwo patrzacych tu jest malo...

Gość hm pewien facet
masz swoją opinię, brawo. Pozwól też, aby inni mieli swoją

Gość do pewien facet
Zgadzam sie z Toba w 100% Niestety musiałam do tego dojrzeć(maiałam kiedys czarnego nicka i duzo tu pisywałam) Ale juz jestem trzeźwa:p

Gość hm pewien facet
pewnie przegięłaś i teraz wstyd pod czarnym nickiem się pojawiać....

Gość do pewien facet
Heh nigdy się nie wstydze,ale nie mam nic na sprzedaż.A to jest jedne wielkie targowisko próżności. I tyle na ten temat.Miłego dnia zycze

Gość koleś.
skoro tutaj wszedłeś to chyba nie po to aby szukać jakichś mądrości. Jeżeli masz 18 centumetrów to zostań, a najlepiej wykaż sięnim na forum,a jeżeli nie to nie ma o czym gadać.

nie przegialem, nie wstyd, nie chce wracac to bzdetnej historii wykasowalem to, szybki reset i zycie jest latwiejsze, a twojej ciekawosci nie zaspokoje i jeszcze jedno czytaj i starraj zrozumiec sie tekst... czy ja komus zabraniam miec inne zdanie? napisalem to gdzies? podzielilem sie tylko tym co mysle, a co inni zrobia to mam to gleboko w dupie...:)

Gość Mi bardzo pomogly
PRESENT RADOSNKA PELNA SZKLANKA EWA Z RAJU KROPELKA ROSY Nie potrafie wybrac jednej... 😭

wlasnie koles po to zeby szukac madrosci, a nie po to zzeby chwalic sie swoim penisem, plytki jestes ale to twoja broszka, a ja bede pisal co chce nie pasi to nie czytaj, nie zabronisz mi za krotki jestes hahaha:) moge smiac sie i zrobisz nic:) zupelne nic:) bo taki jestes juz:)

Gość Mi bardzo pomogly
PRESENT RADOSNKA PELNA SZKLANKA EWA Z RAJU KROPELKA ROSY Nie potrafie wybrac jednej... 😭