Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjaciel100

Nagła utrata mleka - Czy to mozliwe??

Polecane posty

Gość przyjaciel100

Czy mozna stracić mleko z dnia na dzień??

Mozna,ja tez tak mialam.Nakarmilam mala wieczorem,a juz nastepnego ranka nic nie mialam.

Gość przyjaciel100
Własnie o coś podobnego mi chodzi... Moja przyjaciółka ma ten problem. Bardzo chciała karmić piersią, a dziś rano juz w jednej piersi nic nie było:( Jaka moze być przyczyna??

Gość azael
Niestety moźna, a powodem może być np. stres. Nie na daremno mówi się, że karmiąca mama powinna być zrelaksowana i w miarę możliwości wypoczęta. Ważne jest też, aby duuuużo pić. 3 litry dziennie w te upały to minimum!

Gość d_o_r_a
Tak, przyczną może być duży stres, nerwy. Miałam tak jak mój synek miał 5 miesięcy. Za wszelką cenę postanowiłam walczyć i udało się. Piłam herbatki mlekopędne Hippa, herbapolu, piwo karmi, parzyłam zioła rutwicy lekarskiej i jak najczęściej przystawiałam maluszka do piersi . Dziś synek zaczyna ósmy miesiąc i dalej przy cycu, oczywiście nie tylko. Warto

A ja nie bylam zestresowana.Po prostu od poczatku mialam bardzo malo mleka.To nieprawda,ze organizm produkuje tyle mleka ile potrzeba.Moja mala od samego poczatku dokarmiana byla butelka,a po 1,5 miesiaca mleko zaniklo wlasnie z dnia na dzien i zadne przystawienie do piersi nie pomagalo.Znam osobe,ktora nigdy nie nakarmila dziecka piersia,bo w ogole nie miala mleka nawet odrobinki.Natura nie dla wszystkich jest laskawa.

Można mieć zastój pokarmu. Proponuję pić herbatkę laktacyjną. Poprawi wydolność naszych piersi. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco. I pamiętaj, że jeżeli szukasz jakiegoś produktu w najniższej cenie to używaj porównywarki cenowej CoZaCena.