Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona trawa

Czy mogłam zajść w ciążę??

Polecane posty

Gość zielona trawa

Wygląda to tak: przez długi czas brałam tabletki. Odstawiłam je jednak 4 miesiące temu. Od tego czasu wszystko sie we mnie rozregulowało. Dotychczas uregulowany okrs pojawiał sie kapryśnie..kiedy chciał=czasem po 30 dniach..czasem po 2 tygodniach..ale do rzeczy..wtrakcie stosunku pękła prezerwatywa..było to na 3 dni po okresie...chciałam poczekac 2 tygodnie i zrobic test..ale zaczełam plamic..bo nie wiem czy to okres jest (krwawiłam 3 dni..)..co mogło oznaczac te 3-dniowe krwawienie??Pomóżcie..

Gość zielona trawa
Zadna z Was nie była w podobnej sytuacji?? To dla mnie bardzo ważne..

3 dni po okresie ...zasadniczo nie ma takiej mozliwosci abys miała dni płodne.....wiec spokojnie nie jestes w ciąży....choc masz bardzo nieregularne cykle wydaje mi ze bedzie ok

ja biore tabl juz długo i robiłam przerwy ale zawsze miałam okres jak w zegarku.....no cóż zawsze choc nam sie wygaje niemozliwe natura umie man spłatac figla....no musisz sobie za 2 tyg zrobic test.... wiem ze to dla ciebie trudne ale bądz optymistką......;) a co do tego plamienia oj nie wiem co to moze byc czy znów okres po 3 dniach od poprzedniego...dziwne...sądze ze masz strasznie rozregulowany organizm ....jakies plamienia co troche i okres kiedy mu sie uwidzi ....jest a kiedy nie to go nie ma,.....dziwna sprawa...ale tak własnie maja niektore kobiety po zaprzestanie brania tabletek....nie martw sie po kilku miesiacach wszystko wroci do normy i organizm sie zregeneruje i ustabilizuje...:)

I tu się droga Niki mylisz.Ja jestem dowodem na to że trzy dni po okresie można zajść w ciążę.Zawsze miałam regularny cykl ale po majowym pobycie w górach(trzy tygodnie)w dodatku pod koniec brałam antybiotyk mogło się coś pokręcić,dlatego myślę że przy takich nieregularnych cyklach mogło dojść do zapłodnienia,ale po dwóch tygodniach test ci nie wyjdzie,odczekaj jeszcze dwa tygodnie.:D To że ja zaszłam po okresie to nie znaczy że ty możesz zajść,natura jak sama się przekonałam bywa przewrotna:D

Gość iiiiii
ja tak włąśnie zaszłam w ciąże - a koleżanka zaszła w ostatni dzień okresu - musiałąbyś sobie wyliczyć, ale już nie pamiętam jak to się robiło.... Poza tym plemniki żyją do 72godz. w ciele kobiety... Myślę że możesz być w ciąży.

Gość dermica
Nie możesz wykluczyć takiej opcji, czasmi niektóre kobiety mają dni płodne tuż po okresie, to nie jest regułą, szczególnie, że jak sama napisałaś miesiączkujesz nieregularnie. Proponuję zaczekać i zrobić test.

Gość salaman
a mnie bardziej zastanawia ta rozerwana prezerwatywa mi sie to nigdy w zyciu nie przydazylo choc wspolzyje od lat

Gość zielona trawa
Czasem sie zdarza..nie polecam..:-) Pekła mi 1szy raz..a tez nie ejstem nowicjuszka w tej dziedzinie..:-) Ale coz..teraz tylko odczekam kilka dni i zrobie etst..co ma byc to bedzie...pozdrawiam