Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusiak

jak szybko opalic nogi???

Polecane posty

Gość agusiak

od pasa w górę jestem właściwie opalona, tylko nogi mam prawie biale. jakie macie sposoby żeby szybko i ładnie się opalić?

Gość PL
Idz do zakładu gdzie zajmują sie spawaniem, takie spawarki szybko opalają nogi.

Gość agusiak
mam ten balsam... mam nawet ten na dzień . ale chciałabym opalić je naturalnie, bo balsam predziej czy później zejdzie

Gość a ja wam cos powiem
co zaobserwowalam :D mam raczej jasna cere i trudnosci z opaleniem jej opalalam sie nawet na niskich filtrach i zero rezultatu ktoregos razu pojechalam na rower i niczym sie nie posmarowalam pieknie mi sie rece opalily, najpierw byly czerwone i troche gorace a po dni slicznie brazowe teraz chyba nie bede uzywala nic do opalania ;P

Gość JTX
z tym solarium to sie nie zgodze, nie powinno się chodzić do solarium pół roku przed opaleniem się na słońcu. najlepiej jest opalać się stopniowo, nie wychodzić od razu na pare godzin na słońce jeśli się jest bladym jak ściana. ja na szczęście mam bardzo dobrą karnacje, opalam się po 30 minut, co 2 lub 3 dni i przez to moja skóra jest już przyzwyczajona do słońca i nigdy nie byłam spalona jak rak...

Gość gość
Ja mam patent swój na opalanie i jestem zjarana na maksa! Pije 3 butelki z samej marchwi te 1litrowe siadam na słońcu o 10 do 17 i polewam się sama woda od czasu do czasu i jest miodzio!!!!! 3 dni i same się przekonacie!