Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chińska róża

nadwrażliwość

Polecane posty

męczący no tak , fakt faktem jest. w sumie nie mam powodów mniej ważnych lub bardziej. każdy powód jest wystarczający dla mnie do płaczu.

Gość Mój chłopak też nadwrażliwy
Wystarczy, żem naga, a on od biurka nie może wstać - od razu taki ... wzruszony !

Wiesz , ja przeszłam istne tragedie życiowe.To mnie chyba bardzo osłabiło,za dużo łez było i to chyba stałą sie moją codziennością. Może jesteś przemeczona ? zestresowana ? może czas odpocząć ? wyjechać ? może to coś poprawi ? u mnie niestety nie działa.poprostu musze sie jakoś pozbierać :o

nie wykonuję żadnej pracy fizycznej, studiuję. Może to jest przemęczenie, ale bardziej takie psychiczne. Tylko, że to jest błedne koło, bo jestem przemęczona pewnie z powodu tych wybuchów i wmawiania sobie niewiadomo czego

a przemeczenie psychiczne jest gorsze niz fizyczne.fizyczne to odpoczniesz dzien dwa i siły znowu masz. gorzej z psychiką . jak zaczyna siadać to trudno ją reperować

najgorsze jest to, że sobie wkręcam, że coś się zmieni na gorsze. teraz już mniej, ale dawniej była masakra. Mojego faceta to wkurza, bo zawsze mówi, że rozmawialiśmy o tym 1000 razy, że się kochamy itd

Gość pozbieraj się do kupy. KUPY
"Kupa ma moc" Nie chodzi o moc. Tak się tylko mówi. Jeżeli już, to bardziej o spoistość - czyli metaforycznie spójność osobowości. Nie bierz wszystkiego dosłownie!

skąd to znam ! najgorsza jest obawa ,że kidys nie strzymie ze mną eh :( ale wiesz - skoro jest z Tobą to cie kocha. a powinien byc \' na dobre i na złe\'

wiec właśnie :) widzisz jak cie kocha :) wiesz ja już uciekam bo zaraz padne pyszczkiem w klawiature :o pamietaj \'miłość cierpliwa jest\' :) zawsze czytam hymn gdy jest mi źle dobranoc 🖐️