Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

艂e rety...

Feniks

Polecane posty

Vesnna 馃尲 :) mnie czasem o dow贸d prosz膮 jak kupuj臋 piwo w sklepie. Anio艂ek? :D dziekuj臋, ale z rogat膮 dusz膮, hihi :P 艂e rety 馃尲 wracaj膮c do pytania, to ka偶de moje rozstanie by艂o pokojowe tylko z tym ostatnim... brak s艂贸w...ech... moja pierwsza mi艂o艣膰, kocha艂am strasznie :) Ja by艂am g贸wniar膮, On kilka lat straszy, opr贸cz mnie spotyka艂 si臋 z jeszcze inn膮. Sko艅czy艂o si臋 tak, 偶e pewnego dnia spotka艂am ich na mie艣cie. Nie walczy艂. Wr贸cili艣my do siebie 1,5 roku p贸藕niej, ale po pewnym czasie On wyjecha艂 do innego miasta. Pono膰 rozwija膰 skrzyd艂a. Tak si臋 sko艅czy艂o. Min臋艂o 7 lat, kilka razy spotkali艣my si臋 na ulicy. Czaruje za ka偶dym razem, ale ja ju偶 si臋 nie nabieram na 艂adne s艂贸wka. drugi Pan, rozmineli艣my si臋 w pogl膮dach na 偶ycie, na 艣wiat. Zepsuli go rodzice i pieni膮dze. Do tej pory uwa偶a 偶e mo偶e mie膰 wszystko. By艂 taki czas, 偶e mieli艣my ze sob膮 kontakt. Od jaki艣 5 lat przycich艂o. I by艂o jeszcze 2 pan贸w z kt贸rymi 艂膮cz膮艂y mnie epizody. Nie by艂o wyzna艅, wielkich s艂贸w, ale troska, zazdro艣膰 i niepewno艣膰. Jeden nie potafi艂 okre艣li膰 si臋 czego chce, a ja si臋 w Nim zadu偶y艂am. Od matury nie mamy ze sob膮 kontaktu. Drugi chcia艂, ale ja nie potrafi艂am zaufa膰, za du偶o o Nim wiedzia艂am. A poza tym zwi膮zek na odleg艂o艣膰 wydawa艂 mi si臋 fars膮 w tak m艂odym wieku. Od rozstania czyli jaki艣 5 lat nie spotkali艣my si臋 nigdy nawet na ulicy. i ostatni, Pan, z kt贸rym by艂am zar臋czona. Kocha艂am dojrzale... I wsytd mi za Niego, za siebie, 偶e by艂am z takim cz艂owiekiem. Pokaza艂 prawdziwe oblicze przy rozstaniu. Pora偶ka mojego 偶ycia...i jedyna rzecz, kt贸rej 偶a艂uj臋...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
艂e rety ja poprosze rowniez o ksi膮zeczke ;) Agucha te ch艂opy sie nie znaj膮 .Takie fajne babki jak my zostawiac lub nie kochac :P Ja nie wiem co sie z nimi dzieje.

Udost臋pnij ten post

Smutno mi si臋 zrobi艂o jak przeczyta艂am Wasze posty :( Nie wiem dlaczego tak jest ale my Kobiety angazujemy si臋 ca艂膮 sob膮 i potem cierpimy, Faceci jako艣 w wi臋kszo艣ci zachowuj膮 dystans albo ukrywaj膮 uczucia i zatem cierpienie te偶? Czasami siedz臋 i zastanawiam si臋 czy B贸g jest 艣lepy, 偶e nie widzi nieszcz臋艣cia?! Czy to mo偶e w艂asnie tak wygl膮daj膮 lekcje 偶ycia?

Udost臋pnij ten post

Vesnna 馃尲 ech, tak to bywa. Ja nie mam 偶alu do Nich (opr贸cz narzeczonego), r贸偶nie to bywa, a jak si臋 jest m艂odym i ma si臋 na艣cie lat to te drogi cz臋sto si臋 rozchodz膮. C贸偶, zosta艂y wspomnienia, mi艂e i te mniej. :) Ale z ostatnim my艣la艂am, 偶e sp臋dz臋 ca艂e 偶ycie... 呕e to jest mi艂o艣膰... ten Pan...

Udost臋pnij ten post

艂e rety 馃尲 ale ja mam do艣膰 tych lekcji 偶ycia!! Bo czego one maj膮 mnie nauczy膰? Strachu prze kojenym zwi膮zkiem, pora偶k膮? Braku zaufania? To ju偶 umiem i wcale nie jest mi z tym dobrze.

Udost臋pnij ten post

Ja te偶 nie wiem o co chodzi i chyba zaczynam si臋 gubi膰 w tym wszystkim :o Aga mam nadziej臋, 偶e los Ci to wynagrodzi i to bardzo! Wiem, 偶e si臋 boisz, bo ja mam za sob膮 du偶o mniej ni偶 Ty i sama si臋 boj臋 zaanga偶owania i kolejnego b贸lu. Ty Vesnna te偶 pewnie to czujesz, chyba ka偶da z nas boi sie teraz wej艣膰 w nowy zwi膮zek, bo ju偶 nie b臋dzie tak samo jak by艂o.

Udost臋pnij ten post

ja naiwnie wierz臋, 偶e mi艂o艣膰 jeszcze przed mn膮... ta najpi臋kniejsza... i nic nas nie rozdzieli... 艂e rety widzisz ja wiem, 偶e przyci膮gam Pan贸w, ale tych nieodpowiednich... ci膮gle... Masakra... Widzisz ja w tej chwili jestem tak zamkni臋t膮 w sobie osob膮. Potrzebuj臋 bardzo du偶o czasu, zapewnie艅 wszelkiego rodzaju, czu艂o艣ci... Mija ju偶 8 m-c od rozstania i nic. Cisza... nikt nie jest w stanie mi tego da膰... Niestety nie potrafi臋 ani si臋 zareklamowa膰 ani sprzeda膰. A mam wra偶enie, 偶e teraz tak to wygl膮da.

Udost臋pnij ten post

艂ee rety dziekuje za ksiazke ;) Kiedys ja w empiku studiowalam ale calej nie zdazylam :) Nawiazujac wlasnie do tej ksiazki wiecie czego ja wlasnie nie chce i boje sie w zwiazku. Takiego podejscia jakie tu narzucaja i jakiego dzisejszy swiat od nas kobiet wymaga. Ja nie chce grac. Nie chce udawac kogos kim nie jestesm. Nie chce na sile trzymac rak w kieszeni by nie zadzwonic lub wyslac sms-a bo moze on sobie pomysli ze bardzo mi zalezy. Nie lubie zabaw w kotka i myszke. Jesli kocham to cala soba i chce aby on to czul. Nie chce sprawiac wrazenia twardej babki tylko po aby on we mnie widzial kobiete przebojow膮. Chce zwiazku partnerskiego. Bez gierek i kombinowania. I wiecie co ? Ja wierze ze takie cos jest mozliwe.

Udost臋pnij ten post

Kiedys ktos mi powiedzial \" nie zmienaj sie ...bedzie 10 -ciu mezczyn ktorzy pogardza twoim uczuciem ale znajdzie sie 11 -sty ktory pokocha cie bez reszty. I na niego wato czekac \" Do 11 - stu jeszcze mi daleko wiec dluga droga przede mna :P

Udost臋pnij ten post

Vesnna 艂omatko, ja ju偶 po 3, a mo偶e i 5 mam do艣膰. Aaaaaaaaaa, nie chc臋!!! Do 11, nie prze偶艂am bym ju偶 tego. A kiedy dzieci mam rodzi膰? Wszystkie moje zwi膮zki s膮 czasoch艂onne?

Udost臋pnij ten post

Oczywiscie liczba mezczyn byla przypadkowa :D Bardzo mozliwe ze u nas ten kolejny bedzie to ten. Czego nam wszytkim zycze. :)

Udost臋pnij ten post

Vesnna ja te偶 jak kocham to ca艂膮 sob膮. I podpisuj臋 si臋 obiema r臋kami pod twoim wcze艣niejszym wpisem :). Nie chc臋 kombinowa膰!!!

Udost臋pnij ten post

Ma艂a dygresja :) Zastanawiam co si臋 dziej臋 z Szelk膮, dawno jej tutaj nie by艂o. Hmm... Mam nadziej臋, 偶e jej nieobecno艣膰 jest spowodowana du偶膮 ilo艣ci膮 szcz臋艣cia ;)

Udost臋pnij ten post

Ja rowniez mam taka nadzieje :) Szelka czekamy na Ciebie

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny ogladalyscie ostanio jakis fajny film ? Moze cos polecicie :) To bym sobie sciagnela.

Udost臋pnij ten post

nie b臋d膮 to nowo艣ci :), ale jestem pod wra偶eniem Wszyscy jeste艣my Chrystusami, 脫smy dzie艅, Kontrolerzy. To widzia艂am ostatnio :)

Udost臋pnij ten post

Ja ostatnio niczego fajnego nie widzia艂am, na dodatek przesta艂am 艣ci膮ga膰, bo co wlaz艂am na jak膮艣 stronk臋 to dorwa艂am wirusa :o

Udost臋pnij ten post

ja sama te偶 nie 艣ci膮gam, bo m贸j komp kobieta:P strzela fochy, a poza tym to nie chc臋 jej przeci膮偶a膰. Tak wi臋c kombinuj臋 od znajomych :)

Udost臋pnij ten post

Ja tam mojego chtnie bym troch臋 poobci膮偶a艂a, niech poka偶e co potrafi :D Ale wirus贸w obydwoje nie tolerujemy i tu mamy problem :o Hmm... Kiedy艣 widzia艂am fajny filmik ale to ju偶 do艣膰 dawno by艂o i w tv, tytu艂 zdaj臋 si臋 \"Bunkier\", ogl膮da艂am go u kumpeli i ba艂am si臋 potem do domu wraca膰 :o :D

Udost臋pnij ten post

Ja horrory i wszystkie romansid艂a ogl膮dam zawsze z przyjaci贸艂k膮, tylko, 偶e teraz jest w Grecji 馃槶 wraca w pa藕dzierniku wi臋c b臋dzie co nadrabia膰. Z P. ogl膮dali艣my same sensacje. Oooo przypomnia艂am sobie bardzo fajny film \"Pan i Pani Smith\" Super jest, a muzyka w tym filmie jest po prostu fantastyczna. Wida膰 jak iskrzy pomi臋dzy Jolie i Pittem, fantastycznie na to si臋 patrzy. :)

Udost臋pnij ten post

Warto, warto, bardzo polecam. Hmm... \"Za szybcy, za w艣ciekli\" te偶 s膮 ok. Ale to wszystko starsze filmy, z nowszych niestety niewiele moge poleci膰. A z bardziej wiekowych film贸w polecam polskie \"Wyj艣cie awaryjne\" Ogl膮da艂am ten film ju偶 kilkadziesi膮t razy i nadal si臋 艣miej臋, Bo偶ena Dykiel jest wspania艂a w tym filmie.

Udost臋pnij ten post

Kurcz臋 mam ochot臋 na piwko :D Tylko do sklepu nie chc臋 mi si臋 i艣膰 :o Id臋 na przegl膮d do barku, mo偶e po jakiej艣 imprezie osta艂o si臋 co艣 nieco艣 ;)

Udost臋pnij ten post