Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łe rety...

Feniks

Polecane posty

Chyba widziałam, to o takim Chłopaku co chciał zacząć pracować u jakiegoś tam znanego złodzieja czy coś i ukradł samochód na kótry czaił się ten facet? Coś mi świta ale nie wiem czy tam gdzie trzeba :D

dobrze Ci świta, nie widziałam tego wcześniej i tak z braku koncepcji filmowej oglądam :) Vesnna a gdzie Ty się zgubiłaś?

Pewnie już smacznie śpi ;) Ja dzisiaj posiedze dłużej, bo zrobiłam sobie drzemkę w ciągu dnia więc jestem wyspana :) Teraz oglądam sobie śmieszne filmiki na metacafe i youtube. Tv włącze dopiero na \"Agentkę o stu twarzach\" i mam nadzieję, że będzie warto :)

Dzien dobry dziewczynki :) U mnie skwar az boje sie wyjsc do okna. Jakie plany macie na dzis ?

jak skorzystam z faktu, że nie ma nikogo i może w końcu poczytam w spokoju :). A poza tym to może jakiś spacer później :). Miłego dnia :)

Dzień dobry :) Ja dzisiaj z problemem :o Kumpela nagrywała film (na kamerze) i chciała ten film obejrzeć na kompie albo w odtwarzaczu dvd i czy trzeba go jakoś sformatować przed włożeniem do odtwarzacza? Bo ja pojęcia nie mam :o Jak ktoś wie, niech mnie oświeci :D

Hahaha, dobrze, że go zrobiłaś, bo ja się nawet za to nie biorę :o Zdjęcia robię telefonem i przesyłam sobie mejlem :D

widzisz w ciągu tych kilku m-cy od rozstania staram się być samowystraczalna :) i nauczyłam się radzić sobie praktycznie ze wszystkim sama. Tak więc i tak momentami siebie zadziwiam, bo komp był dla mnie czarną magią. A teraz :). Skan robiłam pierwszy raz w życiu i to bez instrukcji, hihi :). Następnym razem będzie lepiej :)

Ja z komputerem wchodziłam też na głęboką wodę, mój Brat jest informatykiem ale wyprowadził się z domu i zabrał ze sobą komputer, po jakimś czasie kupiłam sobie swój i wszystkiego uczyłam się sama, począwszy od instalowania programów, kończąc na zmianie tła pulpitu :D

A największę było zdziwienie mojego Brata jak przyjechał pomóc swojej zielonej siostrze :o A tam wszystko już smigało :D No, z kamerką już mniej więcej wiem co zrobić, zadałam pytanko na ogólnym :) Ale najpierw dokładnie przeczytamy instrukcje obsługi :D Tak dla bezpieczeństwa ;)

No i zjechała mi się Rodzinka do domku, jednymi słowy mam bardzo wesoło :D A wieczorkiem uciekam do znajomych na piwko ;) Trzymajcie się Dziewczyny, ja zamelduje się jeszcze przed snem 🖐️

W końcu wróciłam, było bardzo miło :) Pogadałam ze starym znajomym, z którym od dłuższego czasu nie miałam kontaktu, no ale teraz uciekam spać, bo jutro pobudka o 7 rano :o Miłych snów 🌻 🖐️

Wróciłam z dnia próbnego, było nawet sympatycznie :) Mają do mnie dzwonić około jutra i powiedzieć czy tak czy nie. Więc znowu czekam :o Kurczę u nas jest dzisiaj tak gorąco, że po prostu się rozpływam, na dodatek kiedy wracałam autobusem to nie było można otworzyć ani jednego okna :o Więc mieliśmy darmową saune :o\\ A teraz uciekam przekąsić coś lekkiego i najlepiej bardzo zimnego ;)

to fajnie, że było sympatycznie. Trzymam kciuki :) Ja wczoraj zaczepiłam nawet 2 Panów. Hę, nie wiem mam wrażenie, że ten pomysł z portalem to porażka:P. Lipa.

ręcę opadają, przegadałam wczoraj z Panem pół nocy. Nagiełam jedną z ważniejszych zasad, według których postępuję. Niby się umówiliśmy na wtorek i dzisiaj mieliśmy się jeszcze dogadać. Ale kolejna d*** a nie facet. Nawet nie wiem jak Wam to opowiedzieć. A On najzwyczajniej założył sobie, że i tak nie ma szans na związek ze mną. Maskara. Super nastawienie. Aaaaaaaaaa. Najpierw mi truje, że jestem nie tolerancyjna, bo powiedziałam, że nie wyobraźam sobie nie wziąść ślubu w kościele przed Bogiem (a On jest rozwodnikiem z dzieckiem, o czym nie wiedziałam od początku). A dzisiaj zamiast wziąść sprawy w swoje ręce i po prostu zapytać. To nie, znowu dostaję wykład. Ale wiecie co jest najbardziej wkurzające, że powiedziałam mu nie raz, że owszem moglibyśy się spotkać. Co za d***

powiedziałam, że nie ja noszę spodnie, a znając moje zasady to powinien wiedzieć co zrobić i jak się zdecyduje to wie gdzie mnie szukać. I wyszłam z gg. I jeżeli mam uzać za zaproszeni te wymusze gdzie i kiedy? To poczekam, może się bardziej postara. W nosie to mam, ja mu się podawać na tacy nie będę. Ale wkurzają mnie tacy faceci. Chol***

miałam obiekcje od początku, bo najpierw podszedł mnie pytaniem o rozwód i dzieciaka, a nigdzie tego nie podał. Później się zbulrwersował, że jak to ja mogę skreślać tak ludzi i że jestem nie tolerancyjna. Później zaczął mnie podziwiać, że mam takie a nie inne zasady. A dzisiaj sam nie wie czego chce i jeszcze próbuje mi wymowić, coś czego nie mówiłam. No Pan porażka.